Hulp bij Op en/of afbouw kussen groot

41,32

1 dag 

Excl. BTW

50,00

1 dag

incl. BTW

Hulp bij Op en/of afbouw kussen groot transport verplicht
>
  • Hulp bij Op en/of afbouw kussen groot transport verplicht
<

Omschrijving

hulp-bij-op-en-afbouw-kussen-groot

Indien u niet zelf alleen het kussen/de stormbaan op wilt of kunt opzetten, dan kunt u kiezen voor de optie hulp bij op en/of afbouw groot.

Ook als een artikel de verplichte optie hulp bij op en/of afbouw heeft, dan is deze optie van toepassing.

Hulp bij opbouwen en/of afbreken houd in dat één van onze medewerkers u helpt met het opbouw of afbreken van het artikel. U levert zelf een meerderjarig persoon, in goede fysieke gesteldheid, die niet onder de invloed is van alcohol , verdovende middelen, dan wel medicijnen. Deze persoon dient dan de aanwijzigen van onze werknemer op te volgen, zodat ze samen op een snelle en veilige manier het kussen opbouwen inclusief veilige verankering. Afbreken hetzelfde verhaal, maar dan snel en netjes de materialen opruimen.

De prijs is berekend op basis van hulp bij op en afbouw. Als u alleen opbouw of alleen afbouw wilt, selecteer dan op en afbouw en vermeld in de opmerkingen, welke van beide u wenst. U ontvangt dan een aangepaste prijsopgaaf.

Hulp bij op en/of afbouw is alleen mogelijk in combinatie met bezorgen en/of ophalen en is per artikel.

Gebruik van extra materialen benodigd voor juiste verankering op andere ondergronden van gras, vallen niet onder hulp bij opbouw. Deze materialen moet u zelf verzorgen of bij huren. Indien materialen niet aanwezig zijn of niet voldoen, zal de stormbaan/kussen niet geplaatst worden.

Een beoordeling toevoegen