Schiettent huren

206,61

1 dag 

Excl. BTW

250,00

1 dag

incl. BTW

Schiettent
>
  • Schiettent
<

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH
3,5x2,55x2,55m
Aantal gebruikers
2
Op-/ afbouwadvies
Deze attractie is eenvoudig zelf te plaatsen
Transportmaat
2,55 x 1,50 x 1,00 m (LxBxH)
Overdekt
Nee
Gewicht
250 kg
Begeleidingsadvies
Deze attractie is zelf te begeleiden (meerderjarig toezicht)

Omschrijving

Speel een dagje kermis-exploitant of cowboy met deze schiettent

Schiettent

Als u deze schiettent huurt, dan kunt u zelf kermisje spelen. Pijpje schieten of mikken op de roos. Tevens is dit artikel een blikvanger op uw feest in western-thema.

Dit artikel adviseren wij niet voor kinderen onder de 12 jaar, mocht u hier wel voor kiezen. Zorg dan voor goed toezicht.

Gebruik is te allen tijde voor risico huurder.  Alle schades of letsels aan deelnemers/omstanders zijn voor risico en rekening huurder.

Laat buksen nooit onbeheerd liggen. 


Indien vergunning noodzakelijk is, dient deze vergunning te worden verzorgd door huurder.

 

Inbegrepen bij de schiettent zijn:

  • 2 luchtbuksen
  • 1500 kogels
  • 100 kaarten
  • 100 roosjes
  • 100 pijpjes

 


√ Echte schiettent

√ Zorg altijd voor toezichthouders of huur begeleiding.

√ Alleen af te nemen op basis van bezorgen en ophalen

√ Artikel is zelf op te bouwen ( 2 personen noodzakelijk)Zelf bij ons afhalen

Dit artikel is alleen af te nemen op basis van bezorgen en ophalen, al dan niet met op en afbouw.


Laten bezorgen en/of ophalen

Dit artikel is alleen af te nemen met bezorgen en ophalen, selecteer daarom in laatste stap van bestelproces de optie bezorgen en ophalen.

Indien u de optie niet selecteert heeft, dan ontvangt u of een aangepaste offert of een aanvullende factuur.

Opzetten of afbreken
Indien u wilt kunnen wij de spelmaterialen ook voor u opbouwen en/of afbreken. Dit is tegen meerprijs en alleen in combinatie met transport.

Standaard wordt er gerekend met opbouwen en afbreken, als wij het materiaal alleen op moeten zetten of alleen afbreken dan is dat mogelijk. Bestel dan het kussen op basis van zelf ophalen en vermeld in de opmerkingen of u het kussen alleen opgezet dan wel alleen afgebroken wilt hebben. U ontvangt dan later een prijsopgaaf met aangepaste op of afbouw kosten

Begeleiding

Dit artikel moet wordern begeleid. Dit mag en kan u zelf.  Maar het zijn, dat uw op uw evenement helemaal geen zin of tijd heeft om te begeleiden. Als u dit niet zelf wilt of kunt regelen dan ontzorgen wij u graag. U kunt dan begeleiders bij ons inhuren? Prijzen afhankelijk van locatie, duur, soort begeleiding. Minimaal tarief begeleiding €150,00 (1-3 uur begeleiding door een persoon op locatie , inclusief opbouw en afbouw met hulp van 1 persoon uit uw organisatie) Voor prijsopgaaf huren inclusief begeleiding neemt u het beste even contact op. Per mail of telefonisch ( telefonisch bij voorkeur di-wo-do)Veiligheid

Spelmaterialen kunnen zorgen voor uren plezier, maar bevatten ook vaak kleine onderdelen, let in dat geval altijd op dat kinderen het niet in hun mond/neus gaan steken.

Ook merk je dat focus op de winst/prestatie nog wel eens wil zorgen voor het uit het oog verliezen van anderen die in de buurt staan. ( voorbeeld ballen, die heel hard het doel missen, maar wel het kindje raken net naast dat doel)

Daarom adviseren wij ook hier om toezicht te houden en op tijd kinderen (en sommige volwassenen ook) even aan te spreken en ze op de gevaren (ik noem het liever gevolgen) te wijzen. 

Extra Productopties

41,32

1 dag

Excl. BTW

50,00

1 dag

incl. BTW

U kunt ervoor kiezen ons te laten helpen bij de opbouw van het gehuurde artikel.

119,95

1 dag

Excl. BTW

145,14

1 dag

incl. BTW

U heeft een bruiloft of evenement en kunt of wilt niet zelf begeleiden of begeleiding regelen, dan kunt u dit aan ons uitbesteden.
Een beoordeling toevoegen