Springkussen promotie 4x3 huren

45,45

1 dag 

Excl. BTW

54,99

1 dag

incl. BTW

Springkussen promotie 4x3
>
  • Springkussen promotie 4x3
<

Omschrijving

 Geschikt voor promotiedoeleinden en themafeesten

Springkussen promotie 4x3

Het springkussen promotie 4x3 is een kussen in vrolijke kleuren, maar heeft op achterwand en voorzijde , klittenband stroken. Door dit klittenband is het mogelijk dit kussen te voorzien van eigen logo of thema. Wilt u bevoorbeeld in verkiezingstijd met u partij opvallen in het straatbeeld en ouders met kinderen langer bij u houden om uw standpunt te delen, dan zijn de kinderen in ieder geval even bezig terwijl u uw verhaal doet. Dit kan voor politiek, maar natuurlijk ook bij een verkoopstand op een beurs. Het springkussen promotie 4x3 huurt u voor de basisprijs en is exclusief uw eigen promotie zeilen. Deze zeilen kunt u bij ons bestellen en naar wens bij ons opslaan of zelf opslaan. Prijzen zeilen op aanvraag. Houd u rekening met een maak en levertijd van de zeilen.

Indien u meerdere dagen verspreid over het jaar het kussen wilt inzetten, dan zijn hier speciale prijzen voor af te spreken.

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel, zet springkussen altijd vast en houd altijd toezicht.


√ Door de hoogte en ontbreken van dak ook geschikt om binnen te plaatsen

√ Past in vrijwel elke tuin

√ Te vervoeren met vrijwel elke personenauto

√ Standaard geleverd met blower en verankeringsmateriaal voor gebruik op gras, materialen voor gebruik op bestrating is ook bij ons verkrijgbaar.


 

Extra Productopties

24,79

1 dag

Excl. BTW

30,00

1 dag

incl. BTW

U kunt ervoor kiezen ons het kussen volledig te laten opbouwen en afbreken. prijs berust op plaatsing op gras , plaatsing op bestrating/kunstgras/binnen mogelijk, maar afhankelijk van ondergrond heeft dat een meerprijs.


119,95

1 dag

Excl. BTW

145,14

1 dag

incl. BTW

U heeft een bruiloft of evenement en kunt of wilt niet zelf begeleiden of begeleiding regelen, dan kunt u dit aan ons uitbesteden.

33,06

1 dag

Excl. BTW

40,00

1 dag

incl. BTW

U heeft de optie begeleiding (3uur) al gekozen, maar wilt meer uren begeleiding dan 3 uur. Met extra uur begeleiding kunt u dit uitbreiden. Prijs is per uur (of deel van een uur) en per begeleider.
Een beoordeling toevoegen