Stormbaan DIK 13,5 meter-huren

227,27

1 dag 

Excl. BTW

275,00

1 dag

incl. BTW

Stormbaan DIK 13,5 meter
>
  • Stormbaan DIK 13,5 meter
  • Stormbaan DIK 13,5 meter
  • Stormbaan DIK 13,5 meter
<

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH
13,5x3,8x4,5m
Aantal gebruikers
2
Op-/ afbouwadvies
Wij adviseren u deze attractie door ons te laten opbouwen.
Stroombehoefte
2x 1100 watt (6,9AMP per stuk)
Transportmaat
2x 1,2x1,4m
Afmetingen transport
2x 1,2x1,4m
Overdekt
Nee
Gewicht
220kg
Begeleidingsadvies
Dit artikel is zelf te begeleiden, minimaal 1 begeleider, advies is 2 begeleiders (meerderjarig)

Omschrijving

Een fleurige stormbaan, met veel hindernissen op een kort stukje

Stormbaan DIK 13,5 meter 

 

Met deze stormbaan van 13,5 meter haalt u niet al te grote stormbaan binnen, die ondanks de lengte toch veel hindernissen bevat. Met zijn primaire kleurstelling springt deze stormbaan meteen in het oog. Diverse obstakels en ook een glijbaan zijn natuurlijk onderdelen van deze obstakelrun. Bij plaatsing op niet valdempende ondergronden zijn valmat verplicht rond heel het kussen. ( niet alleen in en uitgang)Dit artikel kunt u zelf op en afbouwen, maar gezien de zwaarte en de grootte adviseren wij u om hem door ons op te laten bouwen.

 

√ Een uitdagende stormbaan met veel hindernissen op relatief klein oppervlak

√ Uitsluitend op basis van bezorgen en ophalen ( zelf op zetten en afbreken is wel mogelijk)

√ Geleverd met 2 blowers en bevestigingsmateriaal voor plaatsing op gras ( andere ondergronden mogelijk tegen meerprijs)

 
Zelf bij ons afhalen

U kunt dit stormbaan uitsluiten laten bezorgen en ophalen. Zelf ophalen en inleveren is niet mogelijk ( of u moet naar centraal magazijn rijden in Barneveld)

 

Laten bezorgen en/of ophalen

Deze stormbaan is alleen mogelijk te huren in combinatie met bezorgen en ophalen. De meerprijs hiervan is postcode afhankelijk en wordt in de laatste stap van het bestelproces berekend. Indien u geen bezorgen en ophalen selecteert, zal deze later door ons worden toegevoegd.

 

Opzetten of afbreken
Indien u wenst is hulp bij af en opbouw bij deze stormbaan mogelijk. U zorgt voor 2 meerderjarige personen van normale fysiek, die niet onder de invloed zijn van alcohol, verdovende middelen of medicijnen. Onder begeleiding van en in samenwerking met de chauffeur bouwen zij dan de stormbaan op en af.

Begeleiding

Als u een materialen huurt, dan bent u zelf verantwoordelijk voor begeleiding en toezicht. Bioj spring/speelkussens moet dat door een volwassene (18+). Als u dit niet zelf wilt of kunt regelen dan ontzorgen wij u graag. U kunt dan begeleiders bij ons inhuren? Prijzen afhankelijk van locatie, duur, soort begeleiding. Minimaal tarief begeleiding €150,00 (1-3 uur begeleiding door een persoon op locatie ,  Voor prijsopgaaf huren inclusief begeleiding neemt u het beste even contact op. Per mail of telefonisch ( telefonisch bij voorkeur di-wo-do)

Indien u kiests voor begeleiding dan is hulp bij af en opbouw hier bij in begrepen.


Veiligheid

Spring- en spelkussens brengen kunnen zorgen voor uren plezier, helaas zijn ze ook met enige regelmaat oorzaak van verdriet. Daarom staat veiligheid bij ons hoog in het vaandel! Wij werken alleen met kussen van bekende en betrouwbare merken. Voldoen onze kussens aan de wettelijke eisen (WAS) en zijn alle kussens, die vallen onder WAS voorzien van geldig certificaat afgeven door betreffend Nederlands erkende keuringsinstanties zoals AIB-Vincotte Nederland B.V., TUV , TUV Nederland en het Liftinstituut.

Bovendien onderscheidt SensationAir Breda zich van veel andere verhuurbedrijven op het gebied van onderhoud en inspectie. Na elke verhuring wordt een kussen: opgeblazen, schoon gezogen, en rondom gecontroleerd op mogelijke gebreken en risico’s in bijvoorbeeld de stiksels. Eventuele defecten worden gerepareerd door onze kundige medewerkers en bij grote schades wordt dit gedaan door reparatiediensten van fabrikant, zodat ons product altijd veilig is.

Dat ons kussen veilig wilt niet zeggen, dat er niks kan gebeuren. Wij kunnen niet vaak genoeg zeggen, zorg dat u kussen goed verankerd is ( onderschat windkracht niet, beetje wind en daar gaat je kussen , hopelijk zonder kind erin) , houd toezicht en spreek kinderen op tijd aan op wangedrag (bv op de wand klimmen blijven kinderen leuk vinden, totdat ze op hun hoofd landen aan de verkeerde kant )

 

Extra Productopties

41,32

1 dag

Excl. BTW

50,00

1 dag

incl. BTW

U kunt ervoor kiezen ons te laten helpen bij de opbouw van het gehuurde artikel.

4,13

1 dag

Excl. BTW

5,00

1 dag

incl. BTW

Kabelhaspel 25m 3x1.5mm , geschikt max 3200W , kabelhaspel is niet geschikt om meerdere keren te verlengen.

119,95

1 dag

Excl. BTW

145,14

1 dag

incl. BTW

U heeft een bruiloft of evenement en kunt of wilt niet zelf begeleiden of begeleiding regelen, dan kunt u dit aan ons uitbesteden.

4,13

1 dag

Excl. BTW

5,00

1 dag

incl. BTW

Valmatten zodat u in en uitgangen kunt voorzien van een val dempende ondergrond.

33,06

1 dag

Excl. BTW

40,00

1 dag

incl. BTW

U heeft de optie begeleiding (3uur) al gekozen, maar wilt meer uren begeleiding dan 3 uur. Met extra uur begeleiding kunt u dit uitbreiden. Prijs is per uur (of deel van een uur) en per begeleider.
Een beoordeling toevoegen