Stormbaan Supervet 27 meter

413,22

1 dag 

Excl. BTW

500,00

1 dag

incl. BTW

Stormbaan Supervet 27 meter
>
  • Stormbaan Supervet 27 meter
  • Stormbaan Supervet 27 meter
  • Stormbaan Supervet 27 meter
<

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH
27x4,3x5,2m
Aantal gebruikers
2
Op-/ afbouwadvies
Wij adviseren u deze attractie door ons te laten opbouwen.
Stroombehoefte
3x1500 watt (6,9AMP per stuk)
Transportmaat
1x 1,5x1,8m en 2x 1,6x1,3m
Overdekt
Nee
Gewicht
700kg
Begeleidingsadvies
Er moet begeleiding bijstaan

Omschrijving

Stormbaan Supervet 27 meter

Met deze supervette stormbaan van 27 meter begint u aan een ware uitputtingsslag. 27 meter om te klimmen, klauteren, kruipen en glijden. .Deze vrolijk gekleurde stormbaan heeft 2 gescheiden identieke parcouren, waardoor de deelnemers niet in elkaars vaarwater zitten. Maar ondanks deze scheiding kunnen deelnemers het elkaar toch lastiger maken door diverse obstakels in het kussens.

Dit artikel kunt u zelf op en afbouwen, maar gezien het gewicht en complexiteit adviseren wij op en afbouw met hulp af te nemen.

u bent verplicht begeleiding te geven bij springkussens, bij deze stormbaan adviseren wij 3 begeleiders. (minimum 2 begeleiders) 

Deze stormbaan is alleen leverbaar op basis van bezorgen en ophalen.


√ Wel 27 meter stormbaan plezier

√ stroomverbruik 3 x 1800W

√ Uitsluitend met bezorgen en ophalen.

√ Standaard geleverd met blowers en verankeringsmateriaal voor gebruik op grasZelf bij ons afhalen

Dit artikel is uitsluitend te bestellen op basis van bezorgen en ophalen, eventueel uit te breiden met hulp bij op en afbouw


Laten bezorgen en/of ophalen

Natuurlijk bieden wij ook de service om transport te verzorgen. Dit kunt u selecteren in het winkelmandje: ‘Laten bezorgen/ophalen’

Bij dit artikel is deze optie verplicht. Indien u hem niet selecteert, dan ontvangt u eerst een nieuwe offerte

Opzetten of afbreken


Indien u wilt dat wij u helpen bij opbouwen en afbrekenvan deze stormbaan dan is dat mogelijk, door de optie hulp bij op en afbouw te selecteren. Dit is tegen meerprijs en alleen in combinatie met transport.

Hulp bij betekent dat u 2 a 3 meerderjarige personen in goede fysieke gezondheid en niet onder de invloed van alcohol of andere verdovende middelen/medicijnen ter beschikking stelt aan onze medewerker en dat deze personen onder leiding van de medewerker de stormbaan op en afbouwen.Begeleiding

Als u een materialen huurt, dan bent u zelf verantwoordelijk voor begeleiding en toezicht. Bij stormbaan moet dat door een volwassene (18+). Als u dit niet zelf wilt of kunt regelen dan ontzorgen wij u graag. U kunt dan begeleiders bij ons inhuren? Prijzen afhankelijk van locatie, duur, soort begeleiding. Minimaal tarief begeleiding €150,00 (1-3 uur begeleiding door een persoon op locatie , inclusief opbouw en afbouw klein kussen) Voor prijsopgaaf huren inclusief begeleiding neemt u het beste even contact op. Per mail of telefonisch ( telefonisch bij voorkeur di-wo-do)


Voor deze stormbaan adviseren wij minimaal 3 begeleiders ( absoluut minimum 2)


Veiligheid

Spring- en spelkussens brengen kunnen zorgen voor uren plezier, helaas zijn ze ook met enige regelmaat oorzaak van verdriet. Daarom staat veiligheid bij ons hoog in het vaandel! Wij werken alleen met kussen van bekende en betrouwbare merken. Voldoen onze kussens aan de wettelijke eisen (WAS) en zijn alle kussens, die vallen onder WAS voorzien van geldig certificaat afgeven door betreffend Nederlands erkende keuringsinstanties zoals AIB-Vincotte Nederland B.V., TUV , TUV Nederland en het Liftinstituut.

Bovendien onderscheidt SensationAir Breda zich van veel andere verhuurbedrijven op het gebied van onderhoud en inspectie. Na elke verhuring wordt een kussen: opgeblazen, schoon gezogen, en rondom gecontroleerd op mogelijke gebreken en risico’s in bijvoorbeeld de stiksels. Eventuele defecten worden gerepareerd door onze kundige medewerkers en bij grote schades wordt dit gedaan door reparatiediensten van fabrikant, zodat ons product altijd veilig is.

Dat ons kussen veilig wilt niet zeggen, dat er niks kan gebeuren. Wij kunnen niet vaak genoeg zeggen, zorg dat u kussen goed verankerd is ( onderschat windkracht niet, beetje wind en daar gaat je kussen , hopelijk zonder kind erin) , houd toezicht en spreek kinderen op tijd aan op wangedrag (bv op de wand klimmen blijven kinderen leuk vinden, totdat ze op hun hoofd landen aan de verkeerde kant )

Extra Productopties

41,32

1 dag

Excl. BTW

50,00

1 dag

incl. BTW

U kunt ervoor kiezen ons te laten helpen bij de opbouw van het gehuurde artikel.

4,13

1 dag

Excl. BTW

5,00

1 dag

incl. BTW

Kabelhaspel 25m 3x1.5mm , geschikt max 3200W , kabelhaspel is niet geschikt om meerdere keren te verlengen.

119,95

1 dag

Excl. BTW

145,14

1 dag

incl. BTW

U heeft een bruiloft of evenement en kunt of wilt niet zelf begeleiden of begeleiding regelen, dan kunt u dit aan ons uitbesteden.

4,13

1 dag

Excl. BTW

5,00

1 dag

incl. BTW

Valmatten zodat u in en uitgangen kunt voorzien van een val dempende ondergrond.

33,06

1 dag

Excl. BTW

40,00

1 dag

incl. BTW

U heeft de optie begeleiding (3uur) al gekozen, maar wilt meer uren begeleiding dan 3 uur. Met extra uur begeleiding kunt u dit uitbreiden. Prijs is per uur (of deel van een uur) en per begeleider.
Een beoordeling toevoegen