Buikschuifbaan Beach

1 dag  144,63
Excl. BTW
1 dag 175,00
incl. BTW

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH
18x3x4m
Aantal gebruikers
2
Breedte Werkruimte
7 meter
Diepte Werkruimte
23 meter
Op-/ afbouwadvies
Dit artikel kunt u zelf op en afbouwen
Stroombehoefte
1100 watt (6,9 AMP)
Transportmaat
een rol L = 1,3m doorsnede 1,5m, rol 2 L=1,2m x doorsnede 0,7m
Overdekt
Nee
Gewicht
droog 225kg
Begeleidingsadvies
Deze attractie is zelf te begeleiden (meerderjarig toezicht)

Omschrijving

Kun je afkoelen op een buikschuifbaan? 

Buikschuifbaan Beach

Op een warme dag is niks zo leuk als water. Lekker wat verkoeling op een hete dag. Of je op een buikschuifbaan nu echt afkoelt is maar de vraag, want inspanning is hier wel vereist om het einde te halen. De buikschuifbaan beach is 18 meter lang en voorzien van plonsbad met valdempende bodem. Hierdoor kunt u deze op  vrijwel elke ondergrond plaatsen, al zal ik altijd blijven adviseren om kussens op gras te zetten. Deze waterglijbaan wordt geleverd inclusief blower, maar exclusief tuinslang, water en zeep.  Zeep kunt u op aanvraag bij ons bestellen of gewoon zelf halen in een supermarkt.  Gebruik alleen groene zeep en geen andere zepen en ga zeker geen zeepproducten mengen ( zepen kunnen met elkaar chemisch reageren en dan brandwonden verzoorzaken bij uw deelnemers. 

Na gebruik dient u de baan volledig af te spuiten (allle zeep en andere vuil moet eraf ) en daarna nog een uur te laten drogen ( kussen opnieuw opzetten om te laten drogen, maar dan zonder te gebruiken).  Indien dit niet gebeurd zullen er extra kosten in rekening gebracht worden voor schoonmaken en of drogen.  Schoonmaken en drogen dient u ook te verzorgen als wij voor u op en afbouwen. 

√ Rijk gedecoreerde buikschuifbaan

√ Een waterattractie die altijd scoort

√ Voor jong én oud

 

Zelf bij ons afhalen

U kunt deze buikschuifbaan zelf bij ons afhalen en inleveren.

Voor het vervoer heeft u een aanhangwagen of een flinke bus nodig ( laadvloer min 1mx2,4m).

Laten bezorgen en/of ophalen

Natuurlijk bieden wij ook de service om transport te verzorgen. Dit kunt u selecteren in het winkelmandje: ‘Laten bezorgen/ophalen’.

 

 

Opzetten of afbreken
Indien u wilt dat wij het springkussen ook voor u opbouwen en/of afbreken. Dan is dit mogelijk. Dit is wel tegen meerprijs en alleen mogelijk in combinatie met transport.

De prijs op de site is gebaseerd op plaatsing op gras,  verankering door middel van haringen.

Plaatsen op andere ondergronden is mogelijk maar gelang de situatie en ondergrond zitten hier nog al wat prijsverschillen in. De meerprijs voor het op en/of afbouw anders dan gras, gaan daarom alleen op aanvraag.

Standaard wordt er gerekend met opbouwen en afbreken, als wij het materiaal alleen op moeten zetten of alleen afbreken dan is dat mogelijk. Bestel dan het kussen op basis van zelf ophalen of zelf terug brengen. En selecteer de optie op en afbouw, wij passen de op en afbouw kosten dan later handmatig aan.  (bezorgen = opbouwen 40% standaard prijs, ophalen = afbreken = 60% van standaard prijs) 


Begeleiding

Als u een materialen huurt, dan bent u zelf verantwoordelijk voor begeleiding en toezicht. Bioj spring/speelkussens moet dat door een volwassene (18+). Als u dit niet zelf wilt of kunt regelen dan ontzorgen wij u graag. U kunt dan begeleiders bij ons inhuren? Prijzen afhankelijk van locatie, duur, soort begeleiding. Minimaal tarief begeleiding €150,00 (1-3 uur begeleiding door een persoon op locatie , inclusief opbouw en afbouw klein kussen) Voor prijsopgaaf huren inclusief begeleiding neemt u het beste even contact op. Per mail of telefonisch ( telefonisch bij voorkeur di-wo-do)Veiligheid

Spring- en spelkussens brengen kunnen zorgen voor uren plezier, helaas zijn ze ook met enige regelmaat oorzaak van verdriet. Daarom staat veiligheid bij ons hoog in het vaandel! Wij werken alleen met kussen van bekende en betrouwbare merken. Voldoen onze kussens aan de wettelijke eisen (WAS) en zijn alle kussens, die vallen onder WAS voorzien van geldig certificaat afgeven door betreffend Nederlands erkende keuringsinstanties zoals AIB-Vincotte Nederland B.V., TUV , TUV Nederland en het Liftinstituut.

Bovendien onderscheidt SensationAir Breda zich van veel andere verhuurbedrijven op het gebied van onderhoud en inspectie. Na elke verhuring wordt een kussen: opgeblazen, schoon gezogen, en rondom gecontroleerd op mogelijke gebreken en risico’s in bijvoorbeeld de stiksels. Eventuele defecten worden gerepareerd door onze kundige medewerkers en bij grote schades wordt dit gedaan door reparatiediensten van fabrikant, zodat ons product altijd veilig is.

Dat ons kussen veilig wilt niet zeggen, dat er niks kan gebeuren. Wij kunnen niet vaak genoeg zeggen, zorg dat u kussen goed verankerd is ( onderschat windkracht niet, beetje wind en daar gaat je kussen , hopelijk zonder kind erin) , houd toezicht en spreek kinderen op tijd aan op wangedrag (bv op de wand klimmen blijven kinderen leuk vinden, totdat ze op hun hoofd landen aan de verkeerde kant )

 

Extra Productopties

53,72

Excl. BTW

65,00

incl. BTW

U kunt ervoor kiezen ons het kussen volledig te laten opbouwen en afbreken. prijs berust op plaatsing op gras , plaatsing op bestrating/kunstgras/binnen mogelijk, tegen meerprijs. op en afbouw is alleen mogelijk in combinatie met transport ( dit zit niet in de opbouwprijs)

1 dag 4,13

Excl. BTW

1 dag 5,00

incl. BTW

Kabelhaspel 25m 3x1.5mm , geschikt max 3200W , kabelhaspel is niet geschikt om meerdere keren te verlengen.

28,93

Excl. BTW

35,01

incl. BTW

Als u niet zelf wilt schoonmaken en u boekt dit op voorhand dan een vaste prijs €35.00 incl btw per rol. Als u vergeet om het schoon te maken of achteraf kiest voor schoonmaak dan starttarief €35.00 per rol en worden de daadwerkelijke schoonmaakuren gerekend als kosten.
Een beoordeling toevoegen