Valmat

4,13

1 dag 

Excl. BTW

5,00

1 dag

excl. BTW

Valmat
>
  • Valmat
<

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH
1x2x0.05m
Aantal gebruikers
1
Breedte Werkruimte
1m
Diepte Werkruimte
2m
Op-/ afbouwadvies
Dit artikel kunt u eenvoudig zelf op en afbouwen
Transportmaat
1x2x0.05m
Begeleidingsadvies
Dit artikel kunt u eenvoudig zelf begeleiden

Omschrijving

veligheid voor alles 

Valmatten

Op niet valdempende ondergronden, zoals bv bestrating, verplicht de overheid het gebruik van valmatten bij ingang en uitgang van een springkussen. Bij stormbanen zonder vangnetten zijn valmatten verplicht rond heel het kussen. Dit is geen nieuwe regel maar wel een regel, waar door het grote aantal ongelukken/ongelukjes steeds meer aandacht aan wordt besteed. En waar steeds meer op wordt gehandhaaft. Geheel terecht want de veiligheid van de deelnemers zeker als dit zeer kleine kinderen betreft is zeer belangrijk. Niks verpest een feest of evenement zo goed als een ziekenhuis bezoekje of erger.  Maar LET OP valmatten is geen vrijwaring om geen toezicht te houden, want toezicht is nog altijd naar mijn mening de beste remedie tegen mogelijke ongelukjes. 

√ Door de hoogte en ontbreken van dak ook geschikt om binnen te plaatsen

√ Past in vrijwel elke tuin

√ Te vervoeren met vrijwel elke personenauto

√ Standaard geleverd met blower en verankeringsmateriaal voor gebruik op gras


 Zelf bij ons afhalen

U kunt dit artikel zelf bij ons afhalen en inleveren. Dit artikel is veel volume en past meestal niet in een personenauto. Zeker niet in combinatie met een kussen. Aanhanger of busje is aan te raden.

Laten bezorgen en/of ophalen

Natuurlijk bieden wij ook de service om transport te verzorgen. Dit kunt u selecteren in het winkelmandje: ‘Laten bezorgen/ophalen’.

Standaard wordt er gerekend met bezorgen en ophalen, als u het materiaal alleen bezorgt of alleen opgehaald wilt dan is dat mogelijk maar krijgt u een aparte offerte . Bestel dan het kussen op basis van zelf ophalen en vermeld in de opmerkingen of u het kussen alleen bezorgt dan wel alleen op wilt laten halen. U ontvangt dan later een prijsopgaaf voor alleen de transportkosten (de helft van de transportprijs uitgerekend door systeem bij bezorgen/ophalen).Opzetten of afbreken
Indien u wilt dat wij het materiaal ook voor u opbouwen en/of afbreken. Dit is tegen meerprijs en alleen in combinatie met transport.

Standaard wordt er gerekend met opbouwen en afbreken, als wij het materiaal alleen op moeten zetten of alleen afbreken dan is dat mogelijk. Bestel dan het kussen op basis van zelf ophalen en vermeld in de opmerkingen of u het kussen alleen opgezet dan wel alleen afgebroken wilt hebben. U ontvangt dan later een prijsopgaaf voor de transportkosten (helft normale transportkosten) en arbeidskosten (opbouw 1/3, afbreken 2/3 van normale op en afbouwkosten).


Begeleiding

Als u een materialen huurt, dan bent u zelf verantwoordelijk voor begeleiding en toezicht. Bij spring/speelkussens moet dat door een volwassene (18+). Als u dit niet zelf wilt of kunt regelen dan ontzorgen wij u graag. U kunt dan begeleiders bij ons inhuren? Prijzen afhankelijk van locatie, duur, soort begeleiding. Minimaal tarief begeleiding €150,00 (1-3 uur begeleiding door een persoon op locatie , inclusief opbouw en afbouw klein kussen) Voor prijsopgaaf huren inclusief begeleiding neemt u het beste even contact op. Per mail of telefonisch ( telefonisch bij voorkeur di-wo-do)Veiligheid

Spring- en spelkussens brengen kunnen zorgen voor uren plezier, helaas zijn ze ook met enige regelmaat oorzaak van verdriet. Daarom staat veiligheid bij ons hoog in het vaandel! Wij werken alleen met kussen van bekende en betrouwbare merken. Voldoen onze kussens aan de wettelijke eisen (WAS) en zijn alle kussens, die vallen onder WAS voorzien van geldig certificaat afgeven door betreffend Nederlands erkende keuringsinstanties zoals AIB-Vincotte Nederland B.V., TUV , TUV Nederland en het Liftinstituut.

Bovendien onderscheidt SensationAir Breda zich van veel andere verhuurbedrijven op het gebied van onderhoud en inspectie. Na elke verhuring wordt een kussen: opgeblazen, schoon gezogen, en rondom gecontroleerd op mogelijke gebreken en risico’s in bijvoorbeeld de stiksels. Eventuele defecten worden gerepareerd door onze kundige medewerkers en bij grote schades wordt dit gedaan door reparatiediensten van fabrikant, zodat ons product altijd veilig is.

Dat ons kussen veilig wilt niet zeggen, dat er niks kan gebeuren. Wij kunnen niet vaak genoeg zeggen, zorg dat u kussen goed verankerd is ( onderschat windkracht niet, beetje wind en daar gaat je kussen , hopelijk zonder kind erin) , houd toezicht en spreek kinderen op tijd aan op wangedrag (bv op de wand klimmen blijven kinderen leuk vinden, totdat ze op hun hoofd landen aan de verkeerde kant )

Een beoordeling toevoegen