Bezorg- en opbouwinformatie

De prijzen van onze huur en verkoopartikelen zijn op de site te zien in en exclusief B.T.W. .

Deze prijzen zijn gebaseerd op basis van het door u zelf bij ons ophalen en inleveren van de materialen bij onze vestiging in Breda (Van Rijckevorselstraat 3) ,  een aantal artikelen zijn hiervan uitgezonderd deze kunt u alleen laten bezorgen en ophalen.

Uiteraard is het mogelijk om de artikelen door ons te laten bezorgen en/of ophalen.

En natuurlijk kunnen wij ook de opbouw en/of afbouw door ons laten verzorgen


Als u uw product gekozen heeft kunt u in het winkelmandje aangeven of u het zelf afhaalt of door ons wilt laten bezorgen. 

Als u de optie bezorgen kiest, dan wordt op basis van de postcode leveradres een transportprijs berekent. Deze prijs is voor bezorgen en ophalen samen. Als u alleen bezorgt of alleen afgehaald wilt hebben dan kan dat ook. Kies dan nog steeds voor bezorgen en ophalen, maar zet bij opmerkingen of u het dan wel bezorgd dan wel opgehaald wilt hebben. ( U ontvangt dan een andere offerte, waar transportkosten gehalveerd worden)


Op productniveau kunt u aangeven of u een artikel door ons wilt laten opbouwen en/of afbouwen. Deze prijs is gebaseerd op op en afbouw samen en is alleen mogelijk in combinatie met transport, welke niet in deze prijs meegerekend is.Kies dus ook altijd voor bezorgen en ophalen als u iets opgebouwd en afgebroken wilt hebben.


Als u wilt dat wij alleen opbouwen of alleen afbreken dan kan dat ook. Kies dan nog steeds voor optie opbouwen, maar zet bij opmerkingen of u het dan wel opgebouwd dan wel afgebroken wilt hebben. Vergeet ook niet bezorgen en ophalen te selecteren. U ontvangt dan een andere offerte, waar opbouw, dan wel afbouwkosten aangepast worden, dit is niet de helft. De transportkosten worden wel gewoon gehalveerd. 


Transportkosten


De transportkosten bestaan uit een starttarief van €41.32 excl. btw./€50 incl. btw. . Dat is bezorgen en ophalen samen , enkele rit €20.16 excl. btw./,€25.00 incl. btw.  Dit is voor alle leveringen binnen een straal van 10km van onze locatie. Buiten de 10 km is het starttarief + €1.65/€2.00 excl./incl. btw per kilometer boven de 10 km (uitgaand van leveren en ophalen, enkele rit €0.83/€1.00 excl./incl. btw.


Opbouw en afbouwkosten


Hierin kent Sensationair-Breda twee verschillende modellen, die niet voor alle producten mogelijk zijn. Namelijk op/afbouw en op/afbouw met hulp. 


- Op en afbouw:  Betekent, dat SensationAir-Breda dit u volledig uit handen neemt. Wij bouwen op , wij bouwen af en nemen per blower/blaasapparaat een haspel van 25m mee. ( bij grotere afstanden dient u extra kabels bij te huren, wij sluiten niet aan met kabels van derden, uitgezonderd bouwstroomkasten en stroom-paddenstoelen). De tarieven voor op en afbouw zoals bij product vermeld zijn op basis van plaatsing op gras ( gebruik van haringen 38cm) , voor plaatsing op verharding, kunstgras, los zand, kunstgras etc ontvangt u een offerte. 


- Op en afbouw met hulp: Beteken, dat SensationAir u helpt met op en afbouwen. 

Afhankelijk van gekozen materiaal dient u een aantal mensen ter beschikking te hebben, die samen met één iemand van SensationAir/SensationAir-Breda het materiaal op en/of afbouwen.

Deze mensen dienen meerderjarig te zijn, fysiek in orde en niet onder invloed van drank of verdovende middelen.

De tarieven voor op en afbouw met hulp, zoals bij product vermeld zijn op basis van plaatsing op gras ( gebruik van haringen 38cm) , voor plaatsing op verharding, kunstgras, los zand, kunstgras etc. ontvangt u een offerte. 


De kosten van beide opties verschillen per product en staan bij betreffende producten vermeld.


Bij beide opties geldt, dat ze alleen mogelijk zijn in combinatie met transport.


Toezicht


U bent als huurder verplicht om toezicht te houden bij springkussens, stormbanen en alle overige kussens, die een opblaasbare bodem hebben. Dit is een wettelijke verplichting vanuit de overheid. 

voorbeeld: een levend tafelvoetbal ( geen bodem) hoeft u niet verplicht toezicht te houden, een levend tafelvoetbal met opblaasbare bodem, dient u wel verplicht toezicht te houden.


Ons advies zeker bij kinderen is,  houd altijd toezicht, want ze verzinnen van alles , wat jij niet bedacht krijgt en staan daarbij niet stil wat mogelijke gevaren zijn. ( Fantasie en "gevaarlijk" spelen zijn sterke ontwikkelingspunten voor kinderen, verbied niet alles, maar hou het wel in de gaten)


Een toezichthouder/begeleider dient altijd meerderjarig te zijn en mag niet onder invloed zijn van alcohol of ander verdovende middelen/medicijnen.


Begeleiding


Als u niet wilt of kunt begeleiden of gewoon simpel weg te weinig vrijwilligers heeft, dan kan SensationAir ook dit voor u verzorgen. Onze begeleiders zijn allemaal meerderjarig en zijn geïnstrueerd en dus op de hoogte van de specifieke aandachtspunten van dat artikel. 


Begeleiding, zoals u kunt boeken bij een artikel is gebaseerd op één begeleider voor één artikel en is voor een tijdsperiode tussen de 0-3 uur  (het eerste uur is net zo duur als de eerste drie uur samen). En alleen in combinatie met transport


Wilt u langer begeleid hebben dan is dat mogelijk tegen meerprijs en gaat verlenging per uur/per persoon a €33.06/€40 in/ex btw.


Een begeleider is een begeleider en geen manager/teamleider, deze stuurt dus ook geen mensen aan. Managers/teamleiders kunnen worden geleverd, prijzen op aanvraag.


Heeft u een groot project en meerdere begeleiders nodig , neem dan contact met ons op , dan maken we een passende offerte, nadat we het project met u besproken hebben.


 

Algemeen:

 

 1. Er moet CONSTANT toezicht bij het luchtkussen aanwezig zijn van een meerderjarig persoon, die niet onder invloed is van alcohol of andere verdovende middelen/medicijnen. Laat een opgeblazen kussen nooit onbeheerd.
 2. De huurder is aansprakelijk voor de eventuele ongevallen en/of schades die kunnen voorkomen op/aan het luchtkussen
 3. De huurder is verantwoordelijk voor het schoon maken van het luchtkussen na gebruik.
 4. Wij leveren onze luchtkussens standaard met materialen voor het plaatsen op een gras, waarbij haringen als verankeringsmateriaal (38cm) gebruikt worden.
 5. Bij het gebruik op een andere ondergrond dan gras, is de huurder verplicht zorg te dragen te dragen voor veilig plaatsen en gebruiken van het springkussen. Materialen om te verankeren/verzwaren zijn tegen meerprijs bij te huren (uitzondering spanbanden deze kunt u kosteloos lenen of u verzorgt deze zelf.  Bij gebruik van materialen op niet valdempende ondergrond, zoals o.a. bestrating, tegelvloer binnen, is het gebruik van valmatten verplicht. Valmatten kunt u bij ons huren of zelf verzorgen.  
 6. Als er geen standaard verankering gebruikt kan worden , kan de huurder verzwaringsmogelijkheden tegen betaling verkrijgen bij de verhuurder
 7. De huurder dient bij elk kussen, de veiligheidsregels van het  kussen na te leven. Deze zijn op ieder kussen bij de ingang zichtbaar.
 8. Bij meer daags gebruik, dient de huurder elke dag het kussen voor gebruik te controleren op schades, lekkages en een  verankering 

Verplaatsen kussens:


 1. gebruik verstand en goed materiaal
 2. Geen materiaal

In gebruik nemen van het luchtkussen :


Zorg er voor dat het luchtkussen  op een vlakke ondergrond bevindt. kijk  daarbij of er geen scherpe voorwerpen op de ondergrond liggen. Check of er voldoende ruimte is voor het opblazen van het luchtkussen.

Als het luchtkussen op een stenen ondergrond is geplaatst door SensationAir/SensationAir Breda (met de juiste verankering) mag het kussen niet worden verplaatst .


 1. Rol en vouw het kussen uit.
 2. Sluit het einde van de luchtslang  aan op de blower. Gebruik hiervoor het aangehechte bandje en/of de spanband die om het kussen zat. (advies gebruik het bandje wat om het kussen zit, als tweede extra veiligheidje, voorkomt ook dat je het bandje op eind van de dag kwijt bent)
 3. Sluit de ritsen en het klittenband 
 4. Gebruik een gekeurde  haspel/verlengkabel met voldoende capaciteit. Maak gebruik van een geaard stopcontact , voordat u de blower aandoet. Rol haspels altijd volledig af. Indien u meerdere haspels of verlengsnoeren koppelt, let dan altijd op de totale belasting en gebruik ze van dik naar dun ( dikste/beste kabel stopcontact, dunste/slechtste kabel aan de blower)
 5. Controleer het kussen op eventuele schades/ lekkage(s). Bij schade, gevaar of onmogelijk gebruik appt u het noodnummer. 064625334 en app foto's. Neem geen kussens in gebruik met schades zonder dat u vanuit SensationAir Breda een bevestiging heeft gehad, dat dit kan. ( Bevestiging per app of aantekening op uw pakbon/afleverbon)
 6. Maak  de verankeringspunten vast met de meegeleverde haringen, deze moet u zover de grond in slaan, dat je je tenen er niet meer aan kan stoten. Sla de haringen goed schuin in de grond. Bij plaatsing op andere ondergrond dan gras, zorgen dat alle ankerpunten gebruikt worden om het kussen goed vast te zetten aan het verankeringsmateriaal. 

Na gebruik:


 1. maak  het kussen van binnen veeg schoon met name de naden verzamelen veel vuil. Is het kussen nat dan vaatdoek schoon  Verwijder altijd confetti en eiken/kastanjeboom blad ( onherstelbare verkleuringen)
 2. Maak het kussen aan buitenkant schoon (Meestal alleen noodzakelijk als het geregend heeft)
 3. Haal alle verankering los ( bij veel wind , eerst uitschakelen en dan pas verankering losmaken)
 4. Trek nu de stekker van de blower uit het stopcontact en maak  de luchtslang van de blower los.
 5. de ritsen op van de luchtsluizen , het luchtkussen zal nu leeglopen.
 6. Wacht tot alle lucht uit het kussen  is en leg het kussen  vlak neer. Vouw/rol het kussen op volgens de meegeleverde oprolinstructie. 

Geen instructie of instructie verloren

 1. maak  het kussen van binnen veeg schoon met name de naden verzamelen veel vuil. Is het kussen nat dan vaatdoek schoon  Verwijder altijd confetti en eiken/kastanjeboom blad ( onherstelbare verkleuringen)
 2. Maak het kussen aan buitenkant schoon (Meestal alleen noodzakelijk als het geregend heeft)
 3. Haal alle verankering los ( bij veel wind , eerst uitschakelen en dan pas verankering losmaken)
 4. Trek nu de stekker van de blower uit het stopcontact en maak  de luchtslang van de blower los.
 5. de ritsen op van de luchtsluizen , het luchtkussen zal nu leeglopen.
 6. Wacht tot alle lucht uit het kussen  is en leg het kussen  vlak neer.
 7. Vouw zijwanden , uitsteeksels op het kussen, zodat alleen het grondvlak op de grond ligt, probeer het zo vlak en egaal mogelijk te krijgen (Bulten komt u later achter, zijn niet fijn met oprollen),
 8. vouw de grondvorm in 3 tot 5 keer op tot een strook van ongeveer 1,2m breed, waarbij de blowerslang in het verlengde van de strook ligt ( hier kan dan met oprollen de lucht langs uit) 
 9. Rol de strook van 1,2m zo strak mogelijk op ( zo klein mogelijk beginnen)
 10. Zet de rol vast met de spanband

 1. vouw  het luchtkussen in de lengterichting in drie of vier keer tot een lange strook van ongeveer 1,20 meter breed.

 

 1. Rol   het luchtkussen  strak op in de richting van een slurf of luchtsluis zodat het laste  lucht eruit loop 
 2. Trek de  spanband om het kussen strak. 
 3. Bij regen:

als  het kussen een dak heeft , laat u het kussen opgeblazen staan zo dat het regen van het dak loopt, dek de  haspel af.
Open  kussens leeg laten lopen en dicht vouwen zodat de onderkant boven ligt na de regen weer open vouwen en laten drogen .


Oprolinstructie