Abraham op bierglas 3 meter

24,79

1 dag 

Excl. BTW

30,00

1 dag

excl. BTW

Abraham in Bierton 3 meter
>
  • Abraham in Bierton 3 meter
<

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH
3,0m H
Op-/ afbouwadvies
Deze attractie is eenvoudig zelf te plaatsen
Stroombehoefte
380 watt

Omschrijving

Deze lust hem graag...

Abraham in bierton

Deze Abraham in bierton is voor de jarige die wel van een pintje houdt. Na al zijn geld te hebben verzopen, rest hem niks meer dan deze bierton. En gelukkig heeft hij die nog , want anders stond hij helemaal in de kijker.  De Abraham is zeer eenvoudig op te zetten. U steekt de stekker van de blower in het stopcontact en binnen enkele minuten staat deze kanjer overeind. De Abraham wordt geleverd inclusief blower, haringen en opzetinstructie.

LET OP Boek alleen de gebruiksdagen, het ophalen en inleveren telt niet mee voor de huur en kunt u kiezen op moment dat u adresgegevens invoert. 

1e gebruiksdag €30, vervolgdagen €5.00

√ Voor de Abraham die wel van een drankje houdt

√ 3 meter hoog

√ Te vervoeren met iedere personenauto

√ Zeer eenvoudig op te zettenZelf bij ons afhalen

U kunt deze pop zelf bij ons afhalen en weer inleveren. Ophalen van de pop kan de dag van te voren. Inleveren kan de dag erna. Deze pop past in iedere auto. De tas past op de bijrijderstoel. 


Laten bezorgen en opbouwen

Uiteraard kunt u de ook door ons laten bezorgen. Deze optie kunt u selecteren in het winkelmandje: ‘Laten bezorgen/ophalen’. Bij bezorgen helpt onze bezorger bij de op- en afbouw, daarbij vragen wij wel van minimaal 1 persoon van u assistentie (hulp bij opzetten, stroompunt wijzen, hulp bij afbouwen).

Veiligheid

De pop wordt geleverd inclusief verankermateriaal en scheerlijnen welke reeds aan de pop bevestigd zijn. U dient de pop met de vier scheerlijnen én aan de voeten van de pop vast te zetten. Bij hevige windstoten en/of windkracht 5 of hoger dient u de pop af te bouwen. 

Extra Productopties

4,13

1 dag

Excl. BTW

5,00

1 dag

excl. BTW

Kabelhaspel 25m 3x1.5mm , geschikt max 3200W , kabelhaspel is niet geschikt om meerdere keren te verlengen.
Een beoordeling toevoegen