Airhockey tafel 7f

53,72

1 dag 

Excl. BTW

65,00

1 dag

excl. BTW

Airhockey tafel 7ft
>
  • Airhockey tafel 7ft
<

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH
1.94x1.02x0,83m
Aantal gebruikers
2
Breedte Werkruimte
2m
Diepte Werkruimte
1.85m
Op-/ afbouwadvies
Deze speltafel is eenvoudig zelf te plaatsen
Stroombehoefte
500W
Transportmaat
181x91x21cm
Overdekt
Nee
Gewicht
70kg
Begeleidingsadvies
Dit artikel is eenvoudig zelf te begeleiden ( niet verplicht)

Omschrijving

Breng een stukje van de gamehall in huis.

Airhockey tafel

U kent het wel misschien wel van de gamehall, camping of vakantiepark, de airhockeytafel. Doel van het spel is het schuiven van de puck in de "goal"van de tegenstander. Doordat de tafel voorzien is van gaatjes en daar lucht door blaast , "zweeft"de puck en gaat hij supersnel. Een spel wat veel vraagt van je reactiesnelheid . En waar een grote verslavende werking vanuit gaat. Deze tafel is voor vervoer opklapbaar.

huur deze mooie 7 ft airhockey tafel voor uren lang spel plezier 

  • Elektronische puntentelling en speltimer
  • compleet met 2 pushers, paar pucks
  • Past opgeklapt in de veel stationwagens
  • Leuk spel voor jong en oud.

Zelf bij ons afhalen

U kunt deze speltafel zelf bij ons afhalen en inleveren. Dit artikel past niet in de meeste personenauto's, wel in de meeste stationwagens. LET OP u kunt niks stapelen op een opgeklapte airhockeytafel.

Laten bezorgen en/of ophalen

Natuurlijk bieden wij ook de service om transport te verzorgen. Dit kunt u selecteren in het winkelmandje: ‘Laten bezorgen/ophalen’.

Standaard wordt er gerekend met bezorgen en ophalen, als u het materiaal alleen bezorgt of alleen opgehaald wilt dan is dat mogelijk maar krijgt u een aparte offerte . Bestel dan het kussen op basis van zelf ophalen en vermeld in de opmerkingen of u het kussen alleen bezorgt dan wel alleen op wilt laten halen. U ontvangt dan later een prijsopgaaf voor alleen de transportkosten (de helft van de transportprijs uitgerekend door systeem bij bezorgen/ophalen).Opzetten of afbreken
Indien u wilt dat wij het speltafel ook voor u opbouwen en/of afbreken. Dit is tegen meerprijs en alleen in combinatie met transport.

Standaard wordt er gerekend met opbouwen en afbreken, als wij het materiaal alleen op moeten zetten of alleen afbreken dan is dat mogelijk. Bestel dan het speltafel op basis van zelf ophalen en vermeld in de opmerkingen of u het speltafel alleen opgezet dan wel alleen afgebroken wilt hebben. U ontvangt dan later een prijsopgaaf voor de transportkosten (helft normale transportkosten) en arbeidskosten (opbouw 1/3, afbreken 2/3 van normale op en afbouwkosten).


Begeleiding

Als u een materialen huurt, dan bent u zelf verantwoordelijk voor begeleiding en toezicht. Bij speltafels is er geen wettelijke verplichting tot begeleiding. Mocht u toch begeleiding willen, dan is dit mogelijk.  Als u dit niet zelf wilt of kunt regelen dan ontzorgen wij u graag. U kunt dan begeleiders bij ons inhuren? Prijzen afhankelijk van locatie, duur, soort begeleiding. Minimaal tarief begeleiding €150,00 (1-3 uur begeleiding door een persoon op locatie , inclusief opbouw en afbouw klein kussen) Voor prijsopgaaf huren inclusief begeleiding neemt u het beste even contact op. Per mail of telefonisch ( telefonisch bij voorkeur di-wo-do)Veiligheid

Speltafel zijn bij normaal gebruik gewoon veilig. Let wel op doordat ze opklapbaar zijn, zijn de poten wat zwakker en is zitten op de tafels niet toegestaan. Let bij kleine kinderen ook altijd op eventuele kleine losse spelonderdelen.

Extra Productopties

4,13

1 dag

Excl. BTW

5,00

1 dag

excl. BTW

Kabelhaspel 25m 3x1.5mm , geschikt max 3200W , kabelhaspel is niet geschikt om meerdere keren te verlengen.

4,13

Excl. BTW

5,00

excl. BTW

U kunt ervoor kiezen ons dit spelmateriaal volledig te laten opbouwen en afbreken. Eventuele hulpmaterialen zoals bv een tafel kunt u zelf verzorgen of bij huren.
Een beoordeling toevoegen