Basllenbad Ballen

6,20

1 dag 

Excl. BTW

7,50

1 dag

excl. BTW

Ballenbad Ballen
>
  • Ballenbad Ballen
<

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH
+/- 500x bal 80mm
Aantal gebruikers
nvt
Op-/ afbouwadvies
Deze attractie is eenvoudig zelf te plaatsen
Transportmaat
70x70x120cm
Overdekt
Nee
Begeleidingsadvies
Dit artikel kunt u zelf begeleiden ( niet verplicht)

Omschrijving

ik kan door de ballen dhet bad niet meer zien

Ballenbad Ballen

De meest logische locatie voor ballenbad ballen is een ballenbak, maar er zijn meer gelegenheden waar ze gebruikt worden.

Zo komt het met enige regelmaat voor dat mensen die net gaan samenwonen of een nieuw huis betrekken. Door hun beste vrienden worden verrast met de leuke attentie van een woonkamer of hal vol met ballenbadballen. Ook altijd leuk om na een leuks bruidsfeest erachter te komen dat je bed wat lastiger te bereiken is. Maar natuurlijk zijn deze ballen ook te huur om een eigen zwembadje , badkuip of springkussen te vullen. 

U huurt ongeveer 500 , die verdeelt zijn over twee zakken. Een zak bevat ongeveer 250 ballen 80mm, hiermee kunt u ongeveer 1,1m2 voorzien van een laag van 20cm. (0,22m3/kuub). Let op met vervoer van ballenbad ballen. het is HEEL VEEL volume meestal past er 1 max 4 zakken in een personenauto. Busje of aanhanger is aan te raden.

 

rekenvoorbeeld

Uw wilt in een kamer van 3x3  laag een halve meter ballen. 

 

lxbxh 3x3x0,5m = 4.5m3      1 zak 0,22m3     4,5m3 gedeeld door 0,22m3 = 20.45 zakken = 20 of 21 zakken

 

 

√ Verpakt in 2 handzame zakken

√ Let op voor transport , het is veel volume

√ 80mm die voldoen aan NENnorm, profesioneel gebruik voor o.a. KDV of school toegestaan.Zelf bij ons afhalen

U kunt dit artikel zelf bij ons afhalen en inleveren. De meeste spelmaterialen passen in de meeste auto’s , zeker met de achterbank plat.


Laten bezorgen en/of ophalen

Natuurlijk bieden wij ook de service om transport te verzorgen. Dit kunt u selecteren in het winkelmandje: ‘Laten bezorgen/ophalen’.

Standaard wordt er gerekend met bezorgen en ophalen, als u het materiaal alleen bezorgt of alleen opgehaald wilt dan is dat mogelijk maar krijgt u een aparte offerte . Bestel dan het kussen op basis van zelf ophalen en vermeld in de opmerkingen of u het kussen alleen bezorgt dan wel alleen op wilt laten halen. U ontvangt dan later een prijsopgaaf voor alleen de transportkosten (de helft van de transportprijs uitgerekend door systeem bij bezorgen/ophalen).Opzetten of afbreken
Indien u wilt kunnen wij de spelmaterialen ook voor u opbouwen en/of afbreken. Dit is tegen meerprijs en alleen in combinatie met transport.

Standaard wordt er gerekend met opbouwen en afbreken, als wij het materiaal alleen op moeten zetten of alleen afbreken dan is dat mogelijk. Bestel dan het kussen op basis van zelf ophalen en vermeld in de opmerkingen of u het kussen alleen opgezet dan wel alleen afgebroken wilt hebben. U ontvangt dan later een prijsopgaaf voor de transportkosten (helft normale transportkosten) en arbeidskosten (opbouw 1/3, afbreken 2/3 van normale op en afbouwkosten).


Begeleiding

Bij spelmaterialen is toezicht niet verplicht, maar in sommige gevallen toch wel aan te raden. Ook kan het zijn, dat uw op uw evenement helemaal geen zin of tijd heeft om spellen te begeleiden. Als u dit niet zelf wilt of kunt regelen dan ontzorgen wij u graag. U kunt dan begeleiders bij ons inhuren? Prijzen afhankelijk van locatie, duur, soort begeleiding. Minimaal tarief begeleiding €150,00 (1-3 uur begeleiding door een persoon op locatie , inclusief opbouw en afbouw klein kussen) Voor prijsopgaaf huren inclusief begeleiding neemt u het beste even contact op. Per mail of telefonisch ( telefonisch bij voorkeur di-wo-do)Veiligheid

Spelmaterialen kunnen zorgen voor uren plezier, maar bevatten ook vaak kleine onderdelen, let in dat geval altijd op dat kinderen het niet in hun mond/neus gaan steken.

Ook merk je dat focus op de winst/prestatie nog wel eens wil zorgen voor het uit het oog verliezen van anderen die in de buurt staan. ( voorbeeld ballen, die heel hard het doel missen, maar wel het kindje raken net naast dat doel)

Daarom adviseren wij ook hier om toezicht te houden en op tijd kinderen (en sommige volwassenen ook) even aan te spreken en ze op de gevaren (ik noem het liever gevolgen) te wijzen.

 

Een beoordeling toevoegen