Banner hulde 50 jaar echtpaar

6,20

1 dag 

Excl. BTW

7,50

1 dag

excl. BTW

Banner hulde 50 jaar echtpaar
>
  • Banner hulde 50 jaar echtpaar
<

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH
138x83cm
Op-/ afbouwadvies
Deze attractie is eenvoudig zelf te plaatsen
Gewicht
1kg

Omschrijving

Jublieum 50 jaar

Banner hulde 50 jaar echtpaar

Als u een echtpaar kent, die al 50 jaar bij elkaar zijn en u wil daar de aandacht op vestigen, dan is deze banner daarvoor uitstekend geschikt. De banner is voorzien van 4 ringogen in de hoeken en 4 touwen van ongeveer 2,5 meter zitten er ook bij.

U kan deze banner los huren of combineren met mijn abraham en sara poppen.

LET OP Boek alleen de gebruiksdagen, het ophalen en inleveren telt niet mee voor de huur en kunt u kiezen op moment dat u adresgegevens invoert. 

1e gebruiksdag €5, vervolgdagen €2.5

√ Voor de 25 jarig jubileum echtpaar

√ een blikvanger

√ Te vervoeren met iedere personenauto

 Zelf bij ons afhalen

U kunt deze banner zelf bij ons afhalen en weer inleveren. Ophalen van de banner kan de dag van te voren. Inleveren kan de dag erna. (weekend vrijdag ophalen, maandag inleveren)  Deze pop past in iedere auto. De tas past op de bijrijderstoel. 


Laten bezorgen en opbouwen

Uiteraard kunt u de ook door ons laten bezorgen. Deze optie kunt u selecteren in het winkelmandje: ‘Laten bezorgen/ophalen’. Bij bezorgen helpt onze bezorger bij de op- en afbouw, daarbij vragen wij wel van minimaal 1 persoon van u assistentie (hulp bij opzetten, stroompunt wijzen, hulp bij afbouwen).

Veiligheid

De banner wordt geleverd inclusief scheerlijnen welke reeds aan de banner bevestigd zijn. U dient de  banner met de vier scheerlijnen  vast te zetten. Bij hevige windstoten en/of windkracht 5 of hoger dient u de banner af te bouwen. 

Een beoordeling toevoegen