barbecue gereedschapset

1 dag  0,83
Excl. BTW
1 dag 1,00
incl. BTW

Omschrijving

Draaien met je handen of met gereedschap   .... 

Barbecue gereedschapset

Kan er een heel verhaal bij verzinnen, maar is niet meer dan wat de titel zegt.  Een setje barbecue gereedschappen. 

- vork

- tang

- Hamburgerflipper ( hij is niet eenkennig, je mag er ook wat anders mee omdraaien. )

Barbecue gereedschapset dient schoon retour te komen, zelf reinigen gratis , door ons laten reiningen €1.00. 

 

Barbecue gereedschap wordt alleen verhuurd in combinatie met een van onze barbecues 

Zelf bij ons afhalen

U kunt dit artikel zelf bij ons afhalen en inleveren. Dit artikel past in vrijwel elke personenauto.

Laten bezorgen en/of ophalen

Natuurlijk bieden wij ook de service om transport te verzorgen. Dit kunt u selecteren in het winkelmandje: ‘Laten bezorgen/ophalen’.

Standaard wordt er gerekend met bezorgen en ophalen, als u het materiaal alleen bezorgt of alleen opgehaald wilt dan is dat mogelijk maar krijgt u een aparte offerte . Bestel dan het kussen op basis van zelf ophalen en vermeld in de opmerkingen of u het kussen alleen bezorgt dan wel alleen op wilt laten halen. U ontvangt dan later een prijsopgaaf voor alleen de transportkosten (de helft van de transportprijs uitgerekend door systeem bij bezorgen/ophalen).

 

Opzetten of afbreken
Indien u wilt dat wij het speelkussen ook voor u opbouwen en/of afbreken. Dit is tegen meerprijs en alleen in combinatie met transport.

Standaard wordt er gerekend met opbouwen en afbreken, als wij het materiaal alleen op moeten zetten of alleen afbreken dan is dat mogelijk.

Bestel dan het artikel en kies de door uw gewenste optie. (Bezorgen door Sensationair = opbouwen, Ophalen door sensationair = afbreken). U ontvangt dan later een aangepaste orderbevestiging met aangepaste  prijs (opbouwen 40% van totaalprijs, afbreken 60% van totaalprijs) 

Begeleiding

U kunt dit artikel eenvoudig zelf begeleiden. Begeleiding niet verplicht.

Als u niet zelf wilt of kunt grillen, dan kunnen wij een griller voor u verzorgen ( mits beschikbaar) . Dit gaat alleen op aanvraag en prijs is afhanelijk van de griller en de skills die hij of zij moet hebben.  ( satetjes draaien is makkelijker dan een pichana bereiden, dus kennis en kunde is een prijsfactor) 


Veiligheid

 Alles wat warm wordt is potentieel gevaarlijk. Zorg dat u niet vol in de wind staat, zorg voor een blusmiddel in de buurt (bv emmer water of droog zand) . Ga niet barbecueën in de buurt van licht ontvlambare materialen , droge bossen etc etc. 

 

 

Een beoordeling toevoegen