Bierbankset 70cm

14,46

1 dag 

Excl. BTW

17,50

1 dag

excl. BTW

Bierbankset 70cm
>
  • Bierbankset 70cm
<

Producten in pakket

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH
tafel 70x220x76 en 2 bank 29x220 x48
Aantal gebruikers
8-12
Transportmaat
220x70x16cm

Omschrijving

Ein prosit , ein prosit , der gemutlichkeit

Bierbankset 70 cm

Bent u op een oktoberfest geweest of in een duitse Biergarten, dan bent u bekend met deze biertafelsets. Simpele houten tafel met dito banken, waarmee u snel en relatief veel zitplaatsen met tafelruimte tot stand brengt. Wij voeren tafels van 70 cm omdat wij ervaren dat als je ook wilt eten aan de tafel, dan heb je met 50cm te weinig plek om een normaal bord aan twee kanten van de tafel te plaatsen. Ook bij bevoorbeeld een ontbijt kom je dan ruimte te kort om spullen op tafel te kunnen zetten. De 50 cm versie is eigenlijk alleen geschikt om bier aan te drinken en een klein taart bordje.

 

✓ snel en goedkoop veel zitplaatsen met tafelruimte (8 volwassenen of 8-12 kinderen) 

✓ Kan niet ontbreken op uw eigen oktoberfest

✓ Dit artikel huren voor een oktoberfest, kan niet met de optie schadeafkoop. ( Zat op het meubilair gaan staan of dansen, dat trekt het meubilair niet en de schade die dan ontstaat valt niet onder schadeafkoop. En onderscheid maken tussen laten vallen en gewoon slopen kan ik niet onderscheiden of in ieder geval ga ik niet over discusieren en dus gewoon geen schadeafkoop, slopen is kopen) 

Grotere aantallen huren dan er beschikbaar zijn op onze site? Is mogelijk! Neem dan contact met ons op.

 

 

Zelf bij ons afhalen

U kunt dit artikel zelf bij ons afhalen en weer inleveren. Let op met zijn 220cm lengte past dit niet in de meeste autos  (1 set wil nog wel eens gaan maar dan met de klep open en even vast binden, 2 sets past zeer zelden en meer dan 2 is kansloos) Bij meerdere sets moet u echt uitgaan van aanhanger of busje ( laadvloer minimaal 220x70cm) 

Laten bezorgen en opbouwen

Uiteraard kunt u dit materiaal ook door ons laten bezorgen en/of ophalen tegen meerprijs. Deze optie kunt u selecteren in het winkelmandje.

Als u wilt dat wij de materialen voor u opbouwen en of afbreken dan is dat ook mogelijk, maar alleen in combinatie met transport.

Extra Productopties

4,13

Excl. BTW

5,00

excl. BTW

U kunt ervoor kiezen ons dit spelmateriaal volledig te laten opbouwen en afbreken. Eventuele hulpmaterialen zoals bv een tafel kunt u zelf verzorgen of bij huren.
Een beoordeling toevoegen