Blik gooien

8,26

1 dag 

Excl. BTW

9,99

1 dag

excl. BTW

Blik gooien
>
  • Blik gooien
<

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH
0,6x0,6x1,5m
Op-/ afbouwadvies
Deze attractie is eenvoudig zelf te plaatsen

Omschrijving

3 ballen vs. 10 blikken...

Blik gooien

Het verschil met Oudhollands Blik gooien is, dat u meer blikken heeft en geen standaard. Verder is een uitleg over blikgooien redelijk overbodig, want wie kent dit spel niet. Elk kind wordt hier fanatiek van en ziet graag de blikken vallen. Maar ook volwassenen worden hier fanatiek van. Gooi zoveel mogelijk blikken om met de drie ballen. 

Het blikgooispel wordt geleverd in krat, 10 blikken en 3 ballen.

√ Tevens te bestellen in actiepakket.

√ Leuk spel voor alle leeftijden

√ Zowel één tegen één als team tegen team te spelen

 

Zelf bij ons afhalen

U kunt dit artikel zelf bij ons afhalen en inleveren. De meeste spelmaterialen passen in de meeste auto’s , zeker met de achterbank plat.


Laten bezorgen en/of ophalen

Natuurlijk bieden wij ook de service om transport te verzorgen. Dit kunt u selecteren in het winkelmandje: ‘Laten bezorgen/ophalen’.

bezorgen, ophalen of bezorgen en ophalen is allemaal mogelijk.

Opzetten of afbreken
Indien u wilt kunnen wij de spelmaterialen ook voor u opbouwen en/of afbreken. Dit is tegen meerprijs en alleen in combinatie met transport.

Standaard wordt er gerekend met opbouwen en afbreken, als wij het materiaal alleen op moeten zetten of alleen afbreken dan is dat mogelijk. Bestel dan het materiaal op basis van zelf ophalen of zelf inleveren en vermeld in de opmerkingen of u het kussen alleen opgezet dan wel alleen afgebroken wilt hebben. U ontvangt dan later een aangepaste prijsopgaaf voor arbeidskosten (opbouw 1/3, afbreken 2/3 van normale op en afbouwkosten).


Begeleiding

Bij spelmaterialen is toezicht niet verplicht, maar in sommige gevallen toch wel aan te raden. Ook kan het zijn, dat uw op uw evenement helemaal geen zin of tijd heeft om spellen te begeleiden. Als u dit niet zelf wilt of kunt regelen dan ontzorgen wij u graag. U kunt dan begeleiders bij ons inhuren? Prijzen afhankelijk van locatie, duur, soort begeleiding. Minimaal tarief begeleiding €150,00 (1-3 uur begeleiding door een persoon op locatie , inclusief opbouw en afbouw klein kussen) Voor prijsopgaaf huren inclusief begeleiding neemt u het beste even contact op. Per mail of telefonisch ( telefonisch bij voorkeur di-wo-do)Veiligheid

Spelmaterialen kunnen zorgen voor uren plezier, maar bevatten ook vaak kleine onderdelen, let in dat geval altijd op dat kinderen het niet in hun mond/neus gaan steken.

Ook merk je dat focus op de winst/prestatie nog wel eens wil zorgen voor het uit het oog verliezen van anderen die in de buurt staan. ( voorbeeld ballen, die heel hard het doel missen, maar wel het kindje raken net naast dat doel)

Daarom adviseren wij ook hier om toezicht te houden en op tijd kinderen (en sommige volwassenen ook) even aan te spreken en ze op de gevaren (ik noem het liever gevolgen) te wijzen.

 

 

Een beoordeling toevoegen