Bloklopen

1 dag  20,66
Excl. BTW
1 dag 25,00
incl. BTW

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH
4st 25x25x25cm
Aantal gebruikers
2
Breedte Werkruimte
advies 3m
Diepte Werkruimte
zelf in te delen
Op-/ afbouwadvies
Dit spel is eenvoudig zelf te plaatsen
Stroombehoefte
nvt
Transportmaat
50x50x25cm
Overdekt
Nee
Gewicht
4kg
Begeleidingsadvies
Dit spel is eenvoudig zelf te begeleiden

Omschrijving

Zeskamp Spelmateriaal

Blok lopen

Blik lopen kennen we allemaal nog wel van de basisschool. Twee blikken met een touwtje eraan, voeten op de blikken en dan stuntelend naar de finish. Want het lijkt wel makkelijk, maar je linkerarm optillen tegelijk met je linkervoet en andersom is zo onnatuurlijk dat het toch altijd wennen is. Als u bloklopen huurt, dan krijgt u 4 blokken. Of te wel twee sets,  zodat twee deelnemers het tegen elkaar op kunnen nemen. √ Bekende klassieker, geleverd als set

√ te vervoeren in elke auto (2,7m)

√ Ook te huur in zeskamp set ( 5 voor de prijs van 4)


Zelf bij ons afhalen

U kunt dit artikel zelf bij ons afhalen en inleveren. Dit artikel is klein en past in elke auto


Laten bezorgen en/of ophalen

Natuurlijk bieden wij ook de service om transport te verzorgen. Dit kunt u selecteren in het winkelmandje: ‘Laten bezorgen/ophalen’.

Standaard wordt er gerekend met bezorgen en ophalen, als u het materiaal alleen bezorgt of alleen opgehaald wilt dan is dat mogelijk maar krijgt u een aparte offerte . Bestel dan het kussen op basis van zelf ophalen en vermeld in de opmerkingen of u het kussen alleen bezorgt dan wel alleen op wilt laten halen. U ontvangt dan later een prijsopgaaf voor alleen de transportkosten (de helft van de transportprijs uitgerekend door systeem bij bezorgen/ophalen).Opzetten of afbreken
Indien u wilt kunnen wij de spelmaterialen ook voor u opbouwen en/of afbreken. Dit is tegen meerprijs en alleen in combinatie met transport.

Standaard wordt er gerekend met opbouwen en afbreken, als wij het materiaal alleen op moeten zetten of alleen afbreken dan is dat mogelijk. Bestel dan het kussen op basis van zelf ophalen en vermeld in de opmerkingen of u het kussen alleen opgezet dan wel alleen afgebroken wilt hebben. U ontvangt dan later een prijsopgaaf voor de transportkosten (helft normale transportkosten) en arbeidskosten (opbouw 1/3, afbreken 2/3 van normale op en afbouwkosten).


Begeleiding

Bij spelmaterialen is toezicht niet verplicht, maar in sommige gevallen toch wel aan te raden. Ook kan het zijn, dat uw op uw evenement helemaal geen zin of tijd heeft om spellen te begeleiden. Als u dit niet zelf wilt of kunt regelen dan ontzorgen wij u graag. U kunt dan begeleiders bij ons inhuren? Prijzen afhankelijk van locatie, duur, soort begeleiding. Minimaal tarief begeleiding €150,00 (1-3 uur begeleiding door een persoon op locatie , inclusief opbouw en afbouw klein kussen) Voor prijsopgaaf huren inclusief begeleiding neemt u het beste even contact op. Per mail of telefonisch ( telefonisch bij voorkeur di-wo-do)Veiligheid

Spelmaterialen kunnen zorgen voor uren plezier, maar bevatten ook vaak kleine onderdelen, let in dat geval altijd op dat kinderen het niet in hun mond/neus gaan steken.

Ook merk je dat focus op de winst/prestatie nog wel eens wil zorgen voor het uit het oog verliezen van anderen die in de buurt staan. ( voorbeeld ballen, die heel hard het doel missen, maar wel het kindje raken net naast dat doel)

Daarom adviseren wij ook hier om toezicht te houden en op tijd kinderen (en sommige volwassenen ook) even aan te spreken en ze op de gevaren (ik noem het liever gevolgen) te wijzen.

Een beoordeling toevoegen