Boarding 20x10m

1 dag  103,30
Excl. BTW
1 dag 124,99
incl. BTW

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH
15x10x3m
Aantal gebruikers
6 tot 12
Op-/ afbouwadvies
Deze attractie is eenvoudig zelf te plaatsen
Stroombehoefte
1800 W / 230 V
Transportmaat
1,5 x 1,5 x 1,2 m (LxBxH)
Overdekt
Nee
Gewicht
100kg
Begeleidingsadvies
Deze attractie is zelf te begeleiden (meerderjarig toezicht)

Omschrijving

Als sporten binnen de lijnen moet gebeuren ...

Boarding 20x10m

Deze zwart gele boarding van 20x10 is multifunctioneel. U kunt de boarding gebruiken voor voetbal , hockey of in combinatie met een knotshockey set, als compleet knothockeyveld. Ook worden deze boarding wel gebruikt voor rokvoetbal of bubbelvoetbal. ( wij verhuren geen bubbelballen) . Opgerold is het kussen te vervoeren in de meeste auto's , maar advies is aanhanger of busje.  Dit artikel is eenvoudig zelf op te bouwen, maar niet zo eenvoudig op te rollen. ( Gebruik handleiding of vraagDit artikel kunt u zelf op en afbouwen, maar gezien de zwaarte en de grootte adviseren wij u om hem door ons op te laten bouwen.

 

√ Een uitdagende stormbaan met veel hindernissen op relatief klein oppervlak

√ AAnhanger (1,2x2,4 vloer) of ruime bus noodzakelijk voor transport

√ Geleverd met 2 blowers en bevestigingsmateriaal voor plaatsing op gras ( andere ondergronden mogelijk tegen meerprijs)

 
Zelf bij ons afhalen

U kunt dit stormbaan uitsluiten laten bezorgen en ophalen. Zelf ophalen en inleveren is niet mogelijk ( of u moet naar centraal magazijn rijden in Barneveld)

 

Laten bezorgen en/of ophalen

Deze stormbaan is alleen mogelijk te huren in combinatie met bezorgen en ophalen. De meerprijs hiervan is postcode afhankelijk en wordt in de laatste stap van het bestelproces berekend. Indien u geen bezorgen en ophalen selecteert, zal deze later door ons worden toegevoegd.

 

Opzetten of afbreken
Indien u wenst is hulp bij af en opbouw bij deze stormbaan mogelijk. U zorgt voor 2 meerderjarige personen van normale fysiek, die niet onder de invloed zijn van alcohol, verdovende middelen of medicijnen. Onder begeleiding van en in samenwerking met de chauffeur bouwen zij dan de stormbaan op en af.

Begeleiding

Als u een materialen huurt, dan bent u zelf verantwoordelijk voor begeleiding en toezicht. Bioj spring/speelkussens moet dat door een volwassene (18+). Als u dit niet zelf wilt of kunt regelen dan ontzorgen wij u graag. U kunt dan begeleiders bij ons inhuren? Prijzen afhankelijk van locatie, duur, soort begeleiding. Minimaal tarief begeleiding €150,00 (1-3 uur begeleiding door een persoon op locatie ,  Voor prijsopgaaf huren inclusief begeleiding neemt u het beste even contact op. Per mail of telefonisch ( telefonisch bij voorkeur di-wo-do)

Indien u kiests voor begeleiding dan is hulp bij af en opbouw hier bij in begrepen.


Veiligheid

Spring- en spelkussens brengen kunnen zorgen voor uren plezier, helaas zijn ze ook met enige regelmaat oorzaak van verdriet. Daarom staat veiligheid bij ons hoog in het vaandel! Wij werken alleen met kussen van bekende en betrouwbare merken. Voldoen onze kussens aan de wettelijke eisen (WAS) en zijn alle kussens, die vallen onder WAS voorzien van geldig certificaat afgeven door betreffend Nederlands erkende keuringsinstanties zoals AIB-Vincotte Nederland B.V., TUV , TUV Nederland en het Liftinstituut.

Bovendien onderscheidt SensationAir Breda zich van veel andere verhuurbedrijven op het gebied van onderhoud en inspectie. Na elke verhuring wordt een kussen: opgeblazen, schoon gezogen, en rondom gecontroleerd op mogelijke gebreken en risico’s in bijvoorbeeld de stiksels. Eventuele defecten worden gerepareerd door onze kundige medewerkers en bij grote schades wordt dit gedaan door reparatiediensten van fabrikant, zodat ons product altijd veilig is.

Dat ons kussen veilig wilt niet zeggen, dat er niks kan gebeuren. Wij kunnen niet vaak genoeg zeggen, zorg dat u kussen goed verankerd is ( onderschat windkracht niet, beetje wind en daar gaat je kussen , hopelijk zonder kind erin) , houd toezicht en spreek kinderen op tijd aan op wangedrag (bv op de wand klimmen blijven kinderen leuk vinden, totdat ze op hun hoofd landen aan de verkeerde kant )

 

Extra Productopties

28,93

Excl. BTW

35,01

incl. BTW

Als u niet zelf wilt schoonmaken en u boekt dit op voorhand dan een vaste prijs €35.00 incl btw per rol. Als u vergeet om het schoon te maken of achteraf kiest voor schoonmaak dan starttarief €35.00 per rol en worden de daadwerkelijke schoonmaakuren gerekend als kosten.
Een beoordeling toevoegen