Bouwblokken

14,46

1 dag 

Excl. BTW

17,50

1 dag

excl. BTW

Bouwblokken
>
  • Bouwblokken
<

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH
32*60*122cm
Op-/ afbouwadvies
Dit artikel kunt u eenvoudig zelf op en afbouwen
Gewicht
16kg
Begeleidingsadvies
Dit artikel kunt u eenvoudig zelf begeleiden ( niet verplicht)

Omschrijving

Bouwblokken - Bouwblokken zijn misschien nog wel beter bekend als grote legoblokken spreken net als gewone lego vrijwel alle kinderen aan.

Bouw huisjes, muren, dieren en wat al nog meer. De enige beperking is je fantasie ( en de hoeveelheid bouwblokken). Dit artikel spreekt alle kinderen aan en geeft uren speelplezier. Voor gewoon op een feestje of op een familiedag, maar ook een goede aanvulling voor een evenementen met meerdere kussens , waar bouwen dan weer even de rust geeft om de batterij op te laden.

Inhoud set:

  • 45 grote stenen (2x4 puntjes)
  • 6 halve stenen (2x2 puntje)
  • 4 grote gladde stenen ( 2x4 , zonder puntje)
  • 1 plank (4 puntjes breed 89cm lang) voor het maken van bv deuropening, tafeltje, "dak"
  • Houten kist waar het allemaal inzit , afmeting 32x60x122cm

Ons Advies is

1-2 kindjes 2 sets  , daarna voor elk extra kind een set extra.  Met een set alleen kun je vrij weinig.

 Geschikt voor kleine kinderenHet springkussen Jungle 4x3 is het kleinste en voordeligste kussen wat wij aanbieden. Een eenvoudig kussen, dat geschikt is voor iedereen. Met zijn hoogte van 2,1m is dit kussen zowel buiten als binnen te plaatsen, waardoor hij bijvoorbeeld in een feestzaaltje of onder een overkapping gebruikt kan worden.
Met het thema jungle , terug te vinden in de prints op achterwand en entree kunt u uw eigen apen uren speelplezier bezorgen


√ Geschikt  voor buiten en binnen

√ Veel volume om te vervoeren, afhankelijk van het aantal sets uw vervoer aan passen.


Zelf bij ons afhalen

U kunt dit artikel zelf bij ons afhalen en inleveren. De meeste spelmaterialen passen in de meeste auto’s , zeker met de achterbank plat.


Laten bezorgen en/of ophalen

Natuurlijk bieden wij ook de service om transport te verzorgen. Dit kunt u selecteren in het winkelmandje: ‘Laten bezorgen/ophalen’.

Standaard wordt er gerekend met bezorgen en ophalen, als u het materiaal alleen bezorgt of alleen opgehaald wilt dan is dat mogelijk maar krijgt u een aparte offerte . Bestel dan het kussen op basis van zelf ophalen en vermeld in de opmerkingen of u het kussen alleen bezorgt dan wel alleen op wilt laten halen. U ontvangt dan later een prijsopgaaf voor alleen de transportkosten (de helft van de transportprijs uitgerekend door systeem bij bezorgen/ophalen).Opzetten of afbreken
Indien u wilt kunnen wij de spelmaterialen ook voor u opbouwen en/of afbreken. Dit is tegen meerprijs en alleen in combinatie met transport.

Standaard wordt er gerekend met opbouwen en afbreken, als wij het materiaal alleen op moeten zetten of alleen afbreken dan is dat mogelijk. Bestel dan het kussen op basis van zelf ophalen en vermeld in de opmerkingen of u het kussen alleen opgezet dan wel alleen afgebroken wilt hebben. U ontvangt dan later een prijsopgaaf voor de transportkosten (helft normale transportkosten) en arbeidskosten (opbouw 1/3, afbreken 2/3 van normale op en afbouwkosten).


Begeleiding

Bij spelmaterialen is toezicht niet verplicht, maar in sommige gevallen toch wel aan te raden. Ook kan het zijn, dat uw op uw evenement helemaal geen zin of tijd heeft om spellen te begeleiden. Als u dit niet zelf wilt of kunt regelen dan ontzorgen wij u graag. U kunt dan begeleiders bij ons inhuren? Prijzen afhankelijk van locatie, duur, soort begeleiding. Minimaal tarief begeleiding €150,00 (1-3 uur begeleiding door een persoon op locatie , inclusief opbouw en afbouw klein kussen) Voor prijsopgaaf huren inclusief begeleiding neemt u het beste even contact op. Per mail of telefonisch ( telefonisch bij voorkeur di-wo-do)Veiligheid

Spelmaterialen kunnen zorgen voor uren plezier, maar bevatten ook vaak kleine onderdelen, let in dat geval altijd op dat kinderen het niet in hun mond/neus gaan steken.

Ook merk je dat focus op de winst/prestatie nog wel eens wil zorgen voor het uit het oog verliezen van anderen die in de buurt staan. ( voorbeeld ballen, die heel hard het doel missen, maar wel het kindje raken net naast dat doel)

Daarom adviseren wij ook hier om toezicht te houden en op tijd kinderen (en sommige volwassenen ook) even aan te spreken en ze op de gevaren (ik noem het liever gevolgen) te wijzen. 

Een beoordeling toevoegen