Brancardsrace

20,66

1 dag 

Excl. BTW

25,00

1 dag

excl. BTW

Brancardsrace
>
  • Brancardsrace
<

Producteigenschappen

Aantal gebruikers
2x 3-5
Op-/ afbouwadvies
Deze attractie is eenvoudig zelf te plaatsen
Stroombehoefte
nvt
Transportmaat
300x40x20cm
Overdekt
Nee
Gewicht
2 x 20kg
Begeleidingsadvies
Dit spel is eenvoudig zelf te begeleiden

Omschrijving

√ Zeskampspel voor sterke deelnemers,


Brandcards

Deze set van 2 brancards is een leuk onderdeel voor een zeskamp. er gaat een persoon als patiënt op de brancard liggen en twee personen moeten de patiënt zo snel als veilig mogelijk vervoeren over een vooraf uitgezet parcours. Wegens het hoge race-element in dit spel en het vaak vallen, adviseren wij dit te spelen op een valdempende ondergrond ( gras, rubbertegels etc) of anders de patient in ieder geval te voorzien van een helm. Voor deelnemers onder de 12 raden wij dit spel niet aan, omdat het gewicht meestal te zwaar is om te tillen.


√ Zeskamp, koningsdag 

√ Spel ter bevordering van fysieke kracht.

√ Artikel is lang, past niet in elke auto. Stationwagen is aan te raden.

√ Advies alleen gebruiken op valdempende ondergrond.


Zelf bij ons afhalen

U kunt dit artikel zelf bij ons afhalen en inleveren. De meeste spelmaterialen passen in de meeste auto’s , zeker met de achterbank plat.


Laten bezorgen en/of ophalen

Natuurlijk bieden wij ook de service om transport te verzorgen. Dit kunt u selecteren in het winkelmandje: ‘Laten bezorgen/ophalen’.

Standaard wordt er gerekend met bezorgen en ophalen, als u het materiaal alleen bezorgt of alleen opgehaald wilt dan is dat mogelijk maar krijgt u een aparte offerte . Bestel dan het kussen op basis van zelf ophalen en vermeld in de opmerkingen of u het kussen alleen bezorgt dan wel alleen op wilt laten halen. U ontvangt dan later een prijsopgaaf voor alleen de transportkosten (de helft van de transportprijs uitgerekend door systeem bij bezorgen/ophalen).Opzetten of afbreken
Indien u wilt kunnen wij de spelmaterialen ook voor u opbouwen en/of afbreken. Dit is tegen meerprijs en alleen in combinatie met transport.

Standaard wordt er gerekend met opbouwen en afbreken, als wij het materiaal alleen op moeten zetten of alleen afbreken dan is dat mogelijk. Bestel dan het kussen op basis van zelf ophalen en vermeld in de opmerkingen of u het kussen alleen opgezet dan wel alleen afgebroken wilt hebben. U ontvangt dan later een prijsopgaaf voor de transportkosten (helft normale transportkosten) en arbeidskosten (opbouw 1/3, afbreken 2/3 van normale op en afbouwkosten).


Begeleiding

Bij spelmaterialen is toezicht niet verplicht, maar in sommige gevallen toch wel aan te raden. Ook kan het zijn, dat uw op uw evenement helemaal geen zin of tijd heeft om spellen te begeleiden. Als u dit niet zelf wilt of kunt regelen dan ontzorgen wij u graag. U kunt dan begeleiders bij ons inhuren? Prijzen afhankelijk van locatie, duur, soort begeleiding. Minimaal tarief begeleiding €150,00 (1-3 uur begeleiding door een persoon op locatie , inclusief opbouw en afbouw klein kussen) Voor prijsopgaaf huren inclusief begeleiding neemt u het beste even contact op. Per mail of telefonisch ( telefonisch bij voorkeur di-wo-do)Veiligheid

Spelmaterialen kunnen zorgen voor uren plezier, maar bevatten ook vaak kleine onderdelen, let in dat geval altijd op dat kinderen het niet in hun mond/neus gaan steken.

Ook merk je dat focus op de winst/prestatie nog wel eens wil zorgen voor het uit het oog verliezen van anderen die in de buurt staan. ( voorbeeld ballen, die heel hard het doel missen, maar wel het kindje raken net naast dat doel)

Daarom adviseren wij ook hier om toezicht te houden en op tijd kinderen (en sommige volwassenen ook) even aan te spreken en ze op de gevaren (ik noem het liever gevolgen) te wijzen.

 

Een beoordeling toevoegen