Elektrisch Stokken vangen

49,59

1 dag 

Excl. BTW

60,00

1 dag

excl. BTW

Elektrisch Stokken vangen
>
  • Elektrisch Stokken vangen
<

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH
0.4x1.5x2m
Aantal gebruikers
2 personen 1 bediener, 1 speler
Breedte Werkruimte
1.5m
Op-/ afbouwadvies
Deze attractie is eenvoudig zelf te plaatsen
Transportmaat
1,5 m3
Overdekt
Nee
Gewicht
50kg
Begeleidingsadvies
dit spel is eenvoudig te begeleiden

Omschrijving

Hoe Snel ben jij?

Elektrische Stokken vangen

Het elektrische broertje/zusje van Oudhollands Stokkenvangen. Het idee van elektrisch stokkenvangen is het zelfde alleen trek je nu niet aan een touwtje, maar gebruik je de meegeleverde afstandbediening. Dit spel vereist aandacht , concentratie en een hoog reactievermogen. Als u iets anders wilt vangen dan stokken dan is dit met een elektrische versie ook goed mogelijk. Zorg dan voor 6 x hetzelfde artikel ( of juist 6 x een ander artikel) en zorg dat deze een lusje of sleutelring (2,5cm) hebben. Dit lusje kunt u dan aan het ophangmechanisme hangen.

√ Volledig demontabel, let op langste deel 2,4m ( bovenbalk staanders)

√ Leuk spel voor alle leeftijden (ook verkrijgbaar in oud Hollandse versie)

√ Minimaal twee personen nodig ( of een begeleider en een speler)Zelf bij ons afhalen

U kunt dit artikel zelf bij ons afhalen en inleveren. Dit artikel is aardig wat volume. ( rolcontainer vol )


Laten bezorgen en/of ophalen

Natuurlijk bieden wij ook de service om transport te verzorgen. Dit kunt u selecteren in het winkelmandje: ‘Laten bezorgen/ophalen’.

Standaard wordt er gerekend met bezorgen en ophalen, als u het materiaal alleen bezorgt of alleen opgehaald wilt dan is dat mogelijk maar krijgt u een aparte offerte . Bestel dan het kussen op basis van zelf ophalen en vermeld in de opmerkingen of u het kussen alleen bezorgt dan wel alleen op wilt laten halen. U ontvangt dan later een prijsopgaaf voor alleen de transportkosten (de helft van de transportprijs uitgerekend door systeem bij bezorgen/ophalen).Opzetten of afbreken
Indien u wilt kunnen wij de spelmaterialen ook voor u opbouwen en/of afbreken. Dit is tegen meerprijs en alleen in combinatie met transport.

Standaard wordt er gerekend met opbouwen en afbreken, als wij het materiaal alleen op moeten zetten of alleen afbreken dan is dat mogelijk. Bestel dan het kussen op basis van zelf ophalen en vermeld in de opmerkingen of u het kussen alleen opgezet dan wel alleen afgebroken wilt hebben. U ontvangt dan later een prijsopgaaf voor de transportkosten (helft normale transportkosten) en arbeidskosten (opbouw 1/3, afbreken 2/3 van normale op en afbouwkosten).


Begeleiding

Bij spelmaterialen is toezicht niet verplicht, maar in sommige gevallen toch wel aan te raden. Ook kan het zijn, dat uw op uw evenement helemaal geen zin of tijd heeft om spellen te begeleiden. Als u dit niet zelf wilt of kunt regelen dan ontzorgen wij u graag. U kunt dan begeleiders bij ons inhuren? Prijzen afhankelijk van locatie, duur, soort begeleiding. Minimaal tarief begeleiding €150,00 (1-3 uur begeleiding door een persoon op locatie , inclusief opbouw en afbouw klein kussen) Voor prijsopgaaf huren inclusief begeleiding neemt u het beste even contact op. Per mail of telefonisch ( telefonisch bij voorkeur di-wo-do)Veiligheid

Spelmaterialen kunnen zorgen voor uren plezier, maar bevatten ook vaak kleine onderdelen, let in dat geval altijd op dat kinderen het niet in hun mond/neus gaan steken.

Ook merk je dat focus op de winst/prestatie nog wel eens wil zorgen voor het uit het oog verliezen van anderen die in de buurt staan. ( voorbeeld ballen, die heel hard het doel missen, maar wel het kindje raken net naast dat doel)

Daarom adviseren wij ook hier om toezicht te houden en op tijd kinderen (en sommige volwassenen ook) even aan te spreken en ze op de gevaren (ik noem het liever gevolgen) te wijzen.

Extra Productopties

4,13

1 dag

Excl. BTW

5,00

1 dag

excl. BTW

Kabelhaspel 25m 3x1.5mm , geschikt max 3200W , kabelhaspel is niet geschikt om meerdere keren te verlengen.
Een beoordeling toevoegen