glijbaan dolfijn met bad

103,31

1 dag 

Excl. BTW

125,01

1 dag

excl. BTW

glijbaan dolfijn met bad
>
  • glijbaan dolfijn met bad
<

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH
6.8x4x3.7m
Aantal gebruikers
1
Breedte Werkruimte
6m
Diepte Werkruimte
8.8m
Op-/ afbouwadvies
Dit artikel kunt u zelf op en afbouwen
Gewicht
90kg
Begeleidingsadvies
Dit artikel kunt u zelf begeleiden ( meerderjarig persoon)

Omschrijving

Als het te warm is om gewoon te glijden

Glijbaan dolfijn met bad

Deze glijbaan in zee thema is een eenvoudig op te zetten. De glijbaan Dolfijn met bad staat garant staat voor uren waterpret. Glijden is natuurlijk al leuk, maar op een warme dag met water. Dan kan het bij kinderen niet meer stuk. De dolfijn bovenop trekt meteen de aandacht en het water doet de rest.  De bodem van dit bad is niet voorzien van demping, daarom mag dit kussen uitsluitend op valdempende (bv. gras) ondergronden te gebruiiken.

 

√ stroomverbruik 1 x 1500W

√ Past niet in een personenauto, aanhanger of busje noodzakelijk.

√ Standaard geleverd met blower en verankeringsmateriaal voor gebruik op gras

Zelf bij ons afhalen

U kunt dit glijbaan zelf bij ons afhalen en inleveren. Deze glijbaan  past qlleen niet in de meeste personenauto's een aanhanger of busje is aan te raden voor transport.

Laten bezorgen en/of ophalen

Natuurlijk bieden wij ook de service om transport te verzorgen. Dit kunt u selecteren in het winkelmandje: ‘Laten bezorgen/ophalen’.

Standaard wordt er gerekend met bezorgen en ophalen, als u het materiaal alleen bezorgt of alleen opgehaald wilt dan is dat mogelijk maar krijgt u een aparte offerte . Bestel dan het kussen op basis van zelf ophalen en vermeld in de opmerkingen of u het kussen alleen bezorgt dan wel alleen op wilt laten halen. U ontvangt dan later een prijsopgaaf voor alleen de transportkosten (de helft van de transportprijs uitgerekend door systeem bij bezorgen/ophalen).Opzetten of afbreken
Indien u wilt dat wij het speelkussen ook voor u opbouwen en/of afbreken. Dit is tegen meerprijs en alleen in combinatie met transport.

Standaard wordt er gerekend met opbouwen en afbreken, als wij het materiaal alleen op moeten zetten of alleen afbreken dan is dat mogelijk. Bestel dan het kussen op basis van zelf ophalen en vermeld in de opmerkingen of u het kussen alleen opgezet dan wel alleen afgebroken wilt hebben. U ontvangt dan later een prijsopgaaf voor de transportkosten (helft normale transportkosten) en arbeidskosten (opbouw 1/3, afbreken 2/3 van normale op en afbouwkosten).


Begeleiding

Als u een materialen huurt, dan bent u zelf verantwoordelijk voor begeleiding en toezicht. Bij spring/speelkussens moet dat door een volwassene (18+). Als u dit niet zelf wilt of kunt regelen dan ontzorgen wij u graag. U kunt dan begeleiders bij ons inhuren? Prijzen afhankelijk van locatie, duur, soort begeleiding. Minimaal tarief begeleiding €150,00 (1-3 uur begeleiding door een persoon op locatie , inclusief opbouw en afbouw klein kussen) Voor prijsopgaaf huren inclusief begeleiding neemt u het beste even contact op. Per mail of telefonisch ( telefonisch bij voorkeur di-wo-do)Veiligheid

Spring- en spelkussens brengen kunnen zorgen voor uren plezier, helaas zijn ze ook met enige regelmaat oorzaak van verdriet. Daarom staat veiligheid bij ons hoog in het vaandel! Wij werken alleen met kussen van bekende en betrouwbare merken. Voldoen onze kussens aan de wettelijke eisen (WAS) en zijn alle kussens, die vallen onder WAS voorzien van geldig certificaat afgeven door betreffend Nederlands erkende keuringsinstanties zoals AIB-Vincotte Nederland B.V., TUV , TUV Nederland en het Liftinstituut.

Bovendien onderscheidt SensationAir Breda zich van veel andere verhuurbedrijven op het gebied van onderhoud en inspectie. Na elke verhuring wordt een kussen: opgeblazen, schoon gezogen, en rondom gecontroleerd op mogelijke gebreken en risico’s in bijvoorbeeld de stiksels. Eventuele defecten worden gerepareerd door onze kundige medewerkers en bij grote schades wordt dit gedaan door reparatiediensten van fabrikant, zodat ons product altijd veilig is.

Dat ons kussen veilig wilt niet zeggen, dat er niks kan gebeuren. Wij kunnen niet vaak genoeg zeggen, zorg dat u kussen goed verankerd is ( onderschat windkracht niet, beetje wind en daar gaat je kussen , hopelijk zonder kind erin) , houd toezicht en spreek kinderen op tijd aan op wangedrag (bv op de wand klimmen blijven kinderen leuk vinden, totdat ze op hun hoofd landen aan de verkeerde kant )

Een beoordeling toevoegen