Helmrace 4 persoons

1 dag  20,66
Excl. BTW
1 dag 25,00
incl. BTW

Producten in pakket

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH
120cmx120cmx25cm
Aantal gebruikers
2 x 4P
Breedte Werkruimte
advies 4m
Diepte Werkruimte
zelf in te delen
Op-/ afbouwadvies
Dit artikel kunt u eenvoudig zelf op en afbouwen
Transportmaat
4 x 120cmx25cmx25cm
Gewicht
10kg
Begeleidingsadvies
Dit artikel kunt u eenvoudig zelf begeleiden

Omschrijving

Kunt u de goed samenwerkende niet knoeiende ober ?

Helmrace 4 persoons

Helmenrace 4 persoons is ook wel bekend onder de naam de vierkoppige ober. U en uw teamgenoten steken de koppen bij elkaar (ieder in zijn eigen helm) en gaat dan aan de slag als snelle nauwkeurige ober.  Indien u dit binnen speelt dan kan u gedroogde materialen vervoeren in een bekertje ( bv confetti, rijst, gedroogde bonen) en buiten bij warm weer kan u dit vervangen door water. De bekertjes en het begin en eindpunt moet u zelf verzorgen.

Helmrace 4 persoons wordt gemaakt van 2 helmrace 2 persoons te combineren ( een draagplateau verdwijnt en dan maken de 2 samen het kruis). U kan hem dus in elkaar vervoeren of uit elkaar en op locatie even monteren. 

U kunt van 1 set 4 persoons helmrace geen 4 2 persoons helmrace maken, want u mist 2x het draagplateau. 

Als u het spel moeilijker wilt maken, laat ze dan bijvoorbeeld over een tafel klimmen of onder een klimrek door lopen.


√ Tevens onderdeel van zeskamp pakket

√ Te vervoeren met  vrijwel elke personenauto. 

√ Set van 2 stuks

 


Zelf bij ons afhalen

U kunt dit artikel zelf bij ons afhalen en inleveren. De meeste spelmaterialen passen in de meeste auto’s , zeker met de achterbank plat.


Laten bezorgen en/of ophalen

Natuurlijk bieden wij ook de service om transport te verzorgen. Dit kunt u selecteren in het winkelmandje: ‘Laten bezorgen/ophalen’.

Standaard wordt er gerekend met bezorgen en ophalen, als u het materiaal alleen bezorgt of alleen opgehaald wilt dan is dat mogelijk maar krijgt u een aparte offerte . Bestel dan het kussen op basis van zelf ophalen en vermeld in de opmerkingen of u het kussen alleen bezorgt dan wel alleen op wilt laten halen. U ontvangt dan later een prijsopgaaf voor alleen de transportkosten (de helft van de transportprijs uitgerekend door systeem bij bezorgen/ophalen).Opzetten of afbreken
Indien u wilt kunnen wij de spelmaterialen ook voor u opbouwen en/of afbreken. Dit is tegen meerprijs en alleen in combinatie met transport.

Standaard wordt er gerekend met opbouwen en afbreken, als wij het materiaal alleen op moeten zetten of alleen afbreken dan is dat mogelijk. Bestel dan het kussen op basis van zelf ophalen en vermeld in de opmerkingen of u het kussen alleen opgezet dan wel alleen afgebroken wilt hebben. U ontvangt dan later een prijsopgaaf voor de transportkosten (helft normale transportkosten) en arbeidskosten (opbouw 1/3, afbreken 2/3 van normale op en afbouwkosten).


Begeleiding

Bij spelmaterialen is toezicht niet verplicht, maar in sommige gevallen toch wel aan te raden. Ook kan het zijn, dat uw op uw evenement helemaal geen zin of tijd heeft om spellen te begeleiden. Als u dit niet zelf wilt of kunt regelen dan ontzorgen wij u graag. U kunt dan begeleiders bij ons inhuren? Prijzen afhankelijk van locatie, duur, soort begeleiding. Minimaal tarief begeleiding €150,00 (1-3 uur begeleiding door een persoon op locatie , inclusief opbouw en afbouw klein kussen) Voor prijsopgaaf huren inclusief begeleiding neemt u het beste even contact op. Per mail of telefonisch ( telefonisch bij voorkeur di-wo-do)Veiligheid

Spelmaterialen kunnen zorgen voor uren plezier, maar bevatten ook vaak kleine onderdelen, let in dat geval altijd op dat kinderen het niet in hun mond/neus gaan steken.

Ook merk je dat focus op de winst/prestatie nog wel eens wil zorgen voor het uit het oog verliezen van anderen die in de buurt staan. ( voorbeeld ballen, die heel hard het doel missen, maar wel het kindje raken net naast dat doel)

Daarom adviseren wij ook hier om toezicht te houden en op tijd kinderen (en sommige volwassenen ook) even aan te spreken en ze op de gevaren (ik noem het liever gevolgen) te wijzen.

 

Extra Productopties

4,13

Excl. BTW

5,00

incl. BTW

U kunt ervoor kiezen ons dit spelmateriaal volledig te laten opbouwen en afbreken. Eventuele hulpmaterialen zoals bv een tafel kunt u zelf verzorgen of bij huren.
Een beoordeling toevoegen