kraam

1 dag  16,53
Excl. BTW
1 dag 20,00
incl. BTW

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH
150x120x240cm
Breedte Werkruimte
120cm
Diepte Werkruimte
80cm
Op-/ afbouwadvies
Dit artikel is eenvoudig zelf op te bouwen.
Stroombehoefte
nvt
Transportmaat
240x80cm

Omschrijving

een handig kraampje voor bijvoorbeeld een popcornmachine

Kraam

Als u uw op uw feest een popcornmachine of suikerspinmachine op een tafel zetten, maar je kunt het ook net wat meer uitstraling creëren door deze foodmachines op een kraam te zetten. Waardoor het net wat meer smoelt. Maar de kraam is natuurlijk ook gewoon te gebruiken als gewoon kraampje. Als u bijvoorbeeld op de markt wil flyeren, bonnenverkoop wilt doen of gewoon iets wilt verkopen op een markt. Deze houten kraam is volledig demontabel en past in veel personenauto's. Wel steekt dan soms een van de staanders uit de kofferbak. ( staander lengte 2.40m ) . De kraam is leverbaar met een rood-wit getreept dak of met een geel-wit getreept dak.

 

√ Kraam met nostaligische uitstraling.

√ Leuk voor op een markt

√ Makkelijk in elkaar te zetten

 

Zelf bij ons afhalen

U kunt deze kramen zelf bij ons afhalen en weer inleveren. Let op het langste deel is 2,40m , het grootste deel 80x120cm

Laten bezorgen en opbouwen

Uiteraard kunt u dit materiaal ook door ons laten bezorgen en/of ophalen tegen meerprijs. Deze optie kunt u selecteren in het winkelmandje.

Als u wilt dat wij de materialen voor u opbouwen en of afbreken dan is dat ook mogelijk, maar alleen in combinatie met transport.

 

 

Extra Productopties

4,13

Excl. BTW

5,00

incl. BTW

U kunt ervoor kiezen ons dit spelmateriaal volledig te laten opbouwen en afbreken. Eventuele hulpmaterialen zoals bv een tafel kunt u zelf verzorgen of bij huren.
Een beoordeling toevoegen