Kussengevecht op buis

123,97

1 dag 

Excl. BTW

150,00

1 dag

excl. BTW

Kussengevecht op buis
>
  • Kussengevecht op buis
<

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH
4,3x4,5x2,5m
Aantal gebruikers
2
Breedte Werkruimte
6.3
Diepte Werkruimte
7.5
Op-/ afbouwadvies
Deze attractie is zelf op te bouwen
Stroombehoefte
1500 W / 230 V1500 W / 230 V
Transportmaat
2 buizen van 3m, rol diam 1,2m L=1m
Overdekt
Nee
Begeleidingsadvies
Deze attractie is zelf te begeleiden (meerderjarig persoon)

Omschrijving

Competitief spel gebaseerd op kracht en balans

Dit spelkussen kussengevecht op buis ook wel bekend als stok slaan of zak slaan, is een veel geziene attractie in een zeskamp of ter aanvulling van een jaarmarkt/feestweek.  Ook op menig eindexamen of bedrijfsfeestje is dit kussen een succes.  De deelnemers nemen het tegen elkaar op en voorzien van helm en "gevechtsstok" betreden zij het strijdveld. Na plaats te nemen op de buis, is het zaak om de ander van de buis af te krijgen, maar wordt niet te snel te enthiosiast, want je eigen kracht kan tegen je gebruikt worden en je het evenwicht doen verliezen.  Kussengevecht huren is compleet met blower, helmen, stokken, buis en kussen. U hoeft alleen zelf stroom en slachtoffers te regelen.


√ Succes verzekerd 

√ Let op Transport dient u rekening te houden met langste deel van 3m en 1,5m3 aan volume.

√ Voor vervoer adviseren wij aanhanger, busje of 1 stationwagen + een normale auto.

√ Standaard geleverd met blower en verankeringsmateriaal voor gebruik op gras


 Zelf bij ons afhalen

U kunt dit spelkussen zelf bij ons afhalen en inleveren. Dit speelkussen past niet in de meeste personenauto's .

Laten bezorgen en/of ophalen

Natuurlijk bieden wij ook de service om transport te verzorgen. Dit kunt u selecteren in het winkelmandje: ‘Laten bezorgen/ophalen’.

Standaard wordt er gerekend met bezorgen en ophalen, als u het materiaal alleen bezorgt of alleen opgehaald wilt dan is dat mogelijk maar krijgt u een aparte offerte . Bestel dan het kussen op basis van zelf ophalen en vermeld in de opmerkingen of u het kussen alleen bezorgt dan wel alleen op wilt laten halen. U ontvangt dan later een prijsopgaaf voor alleen de transportkosten (de helft van de transportprijs uitgerekend door systeem bij bezorgen/ophalen).Opzetten of afbreken
Indien u wilt dat wij het speelkussen ook voor u opbouwen en/of afbreken. Dit is tegen meerprijs en alleen in combinatie met transport.

Standaard wordt er gerekend met opbouwen en afbreken, als wij het materiaal alleen op moeten zetten of alleen afbreken dan is dat mogelijk. Bestel dan het kussen op basis van zelf ophalen en vermeld in de opmerkingen of u het kussen alleen opgezet dan wel alleen afgebroken wilt hebben. U ontvangt dan later een prijsopgaaf voor de transportkosten (helft normale transportkosten) en arbeidskosten (opbouw 1/3, afbreken 2/3 van normale op en afbouwkosten).


Begeleiding

Als u een materialen huurt, dan bent u zelf verantwoordelijk voor begeleiding en toezicht. Bij spring/speelkussens moet dat door een volwassene (18+). Als u dit niet zelf wilt of kunt regelen dan ontzorgen wij u graag. U kunt dan begeleiders bij ons inhuren? Prijzen afhankelijk van locatie, duur, soort begeleiding. Minimaal tarief begeleiding €150,00 (1-3 uur begeleiding door een persoon op locatie , inclusief opbouw en afbouw klein kussen) Voor prijsopgaaf huren inclusief begeleiding neemt u het beste even contact op. Per mail of telefonisch ( telefonisch bij voorkeur di-wo-do)Veiligheid

Spring- en spelkussens brengen kunnen zorgen voor uren plezier, helaas zijn ze ook met enige regelmaat oorzaak van verdriet. Daarom staat veiligheid bij ons hoog in het vaandel! Wij werken alleen met kussen van bekende en betrouwbare merken. Voldoen onze kussens aan de wettelijke eisen (WAS) en zijn alle kussens, die vallen onder WAS voorzien van geldig certificaat afgeven door betreffend Nederlands erkende keuringsinstanties zoals AIB-Vincotte Nederland B.V., TUV , TUV Nederland en het Liftinstituut.

Bovendien onderscheidt SensationAir Breda zich van veel andere verhuurbedrijven op het gebied van onderhoud en inspectie. Na elke verhuring wordt een kussen: opgeblazen, schoon gezogen, en rondom gecontroleerd op mogelijke gebreken en risico’s in bijvoorbeeld de stiksels. Eventuele defecten worden gerepareerd door onze kundige medewerkers en bij grote schades wordt dit gedaan door reparatiediensten van fabrikant, zodat ons product altijd veilig is.

Dat ons kussen veilig wilt niet zeggen, dat er niks kan gebeuren. Wij kunnen niet vaak genoeg zeggen, zorg dat u kussen goed verankerd is ( onderschat windkracht niet, beetje wind en daar gaat je kussen , hopelijk zonder kind erin) , houd toezicht en spreek kinderen op tijd aan op wangedrag (bv op de wand klimmen blijven kinderen leuk vinden, totdat ze op hun hoofd landen aan de verkeerde kant )

Extra Productopties

4,13

1 dag

Excl. BTW

5,00

1 dag

excl. BTW

Kabelhaspel 25m 3x1.5mm , geschikt max 3200W , kabelhaspel is niet geschikt om meerdere keren te verlengen.

28,93

Excl. BTW

35,01

excl. BTW

Als u niet zelf wilt schoonmaken en u boekt dit op voorhand dan een vaste prijs €35.00 incl btw per rol. Als u vergeet om het schoon te maken of achteraf kiest voor schoonmaak dan starttarief €35.00 per rol en worden de daadwerkelijke schoonmaakuren gerekend als kosten.
Een beoordeling toevoegen