Lasergame spel

1 dag  45,45
Excl. BTW
1 dag 54,99
incl. BTW

Omschrijving

Zap zap je bent af.
 

Lasergame spel

Laser game spel of ook wel gewoon laser schieten is een activiteit, die geschikt is voor vrijwel elke leeftijsgroep. Ga de strijd met elkaar aan en beleef veel plezier. Er zijn meerdere spelvarianten mogelijk waardoor je team tegen team kunt spelen ( max 4 teams) of in je eentje tegen de rest (soort tikkertje)

Onze lasergame set is veilig en geschikt voor de kleinere feestjes of evenements,Dus als ubijvoorbeeld uw bedrijfsfeest,  verjaardag of een familiebijeenkomst organiseert. De geweren houden zelf de telling bij, u heeft geen computer nodig, die u moet instellen en die een overall score bijhoudt. Geen wifi netwerk nodig of andere moeilijke zaken.

  • Een set bestaat uit 12 geweren. Hiermee kunnen 10 deelnemers te gelijk spelen. De andere twee geweren heeft de spelbegeleider nodig om spelers, die af zijn weer te "tot leven"te roepen.
  • eenvoudig in gebruik te nemen en te spelen
  • geleverd met bases en vestjes (10x) voor extra spelopties en spel plezier.

Anti-cheat functie

Al onze lasergames werken met een anti-cheat functie. Anti-cheat zorgt ervoor dat spelers niet kunnen valsspelen door nieuwe levens te krijgen door hun lasergun uit te schakelen. De anti-cheat lasergun houdt het aantal levens van elke speler bij, zodat het onmogelijk is om vals te spelen en het spel eerlijk blijHoe werkt het spel?
Je begint het lasergame spel met 9 levens. Als alle levens op de lasergun van je tegenstanders op zijn, dan heb jij het spel gewonnen. De lasergun heeft een zender en ontvanger en is dus het doel om te raken. De Light Battle Active lasergun beschikt over 3 verschillende munitiesoorten. Hoe zwaarder de munitiesoort, hoe meer levens je tegenstander verliest, maar hoe korter de schietafstand. Je kunt met maximaal 4 teams tegen elkaar lasergamen, ek team kan een onbeperkt aantal spelers bevatten.

Wat is de schietafstand?
De schietafstand van de laserguns is afhankelijk van de hoeveelheid zonlicht, hoe minder zonlicht hoe groter de schietafstand. De maximale schietafstand is 50 meter.

Welke functionaliteit bevat de lasergun?

  • 4 teamkleuren (blauw, rood, wit en groen);
  • 4 verschillende munitiesoorten (pistool, jachtgeweer, machinepistool en raketwerper);
  • 3 levensbalken (3 levens per levensbalk);
  • Munitie herlaadknop;
  • Trilt bij het schieten en als je bent geraakt;
  • Licht- en geluidseffecten.

Batterijen lasergun

De lasergeweren worden geleverd inclusief oplaadbare batterijen en een snel lader. Controleer de avond van te voren altijd even voor de zekerheid of de wapens het doen, zo niet laad dan de batterijen op. U krijgt standaard extra batterijen mee. Neem alle batterijen mee terug als u de materialen inlevert.

Veiligheid
Light Battle laserguns maken gebruik van onzichtbaar onschadelijk infrarood licht en voldoen aan alle strenge eisen die de EU stelt aan kinderspeelgoed. Light Battle lasergame speelgoed is voorzien van een CE markering.

 

Zelf bij ons afhalen

U kunt dit spel zelf bij ons afhalen en weer inleveren. Ophalen van het spel kan de dag van te voren in de middag. Inleveren kan de dag erna in de ochtend. 


Laten bezorgen en opbouwen

Uiteraard kunt u dit spel ook door ons laten bezorgen. Deze optie kunt u selecteren in het winkelmandje: ‘Laten bezorgen/ophalen’. Bij bezorgen helpt onze bezorger bij de op- en afbouw, daarbij vragen wij wel van minimaal 1 persoon van u assistentie (hulp bij uitladen, locatie wijzen, kussen(s) helpen uitvouwen, stroompunten wijzen, hulp bij afbouwen en inladen).
Wilt u de op- en afbouw volledig door ons laten verzorgen? Neem dan telefonisch contact met ons op.


Begeleiding

Als u een spel huurt bent u zelf verantwoordelijk voor begeleiding en toezicht door een volwassene (18+). Wilt u geen omkijken hebben, dan kunt u er ook voor kiezen om ons personeel als begeleiding in te huren. De mogelijkheden hiervoor zijn afhankelijk van de locatie. Wilt u ons inhuren als begeleiding? Neem dan contact met ons op.


Veiligheid

Onze spring- en spelkussens worden voornamelijk door kinderen gebruikt. Veiligheid staat dus altijd voorop! Al onze kussens voldoen aan de eisen van de in Nederland erkende keuringsinstanties zoals AIB-Vincotte Nederland B.V., TUV en het Liftinstituut. Wij werken dus niet met goedkope ongekeurde kussens, maar enkel met kussens van bekende en kwalitatief hoogstaande fabrikanten. Bovendien onderscheidt SensationAir Amersfoort zich van veel andere verhuurbedrijven op het gebied van onderhoud en inspectie. In tegenstelling tot veel (vooral kleinere) verhuurbedrijven wordt elk kussen na een verhuurbeurt weer opgeblazen, schoon gezogen, volledig afgenomen met een schoonmaakmiddel en rondom gecontroleerd op mogelijke gebreken en risico’s in bijvoorbeeld de stiksels. Wij bieden u dus veiligheid en topkwaliteit voor een realistische prijs.

Een beoordeling toevoegen