Op en afbouw - easyup tent 3x6

41,32
excl. BTW
50,00
incl. BTW

Omschrijving

U kunt ervoor kiezen ons de tent volledig te laten opbouwen en afbreken. prijs berust op plaatsing op gras , plaatsing op bestrating/kunstgras/binnen mogelijk, maar afhankelijk van ondergrond heeft dat een meerprijs.

Op en afbouw is alleen mogelijk in combinatie met de optie bezorgen en ophalen door Sensationair Breda. De transportprijs zit niet in de prijs van het op en afbouwen.

toelichting meerprijs:

Wij kunnen geen vaste meerprijs opgeven omdat de kosten per ondergrond en locatie verschillen. Zo kan in de ene situatie gewerkt worden met alleen spanbanden, maar moet met dezelfde tent in een andere geval 160kg per ankerpunt gebruikt worden. ( met een minimum van 4 ankerpunten heb je het dan al over 640kg extra die vervoert en geplaatst moet worden).

En zelfs met verzwaring kan het nog verschillen gebruiken we waterzakken ( die u al dan niet zelf vult) , zandzakken of betonblokken , mogen we in de bestrating boren of heeft u eigen verzwaringsmateriaal? Allemaal prijsbepalende factoren.

Betreft het plaatsen op andere ondergrond dan gras , geef dat dan aan in opmerkingen. Wij nemen contact op en bespreken de situatie en u ontvangt dan eerst een offerte op basis van plaatsing op uw locatie.

Een beoordeling toevoegen