Op en afbouw - tobbedansbaan

74,38
excl. BTW
90,00
incl. BTW

Omschrijving

U kunt ervoor kiezen ons een tobbedansbaan volledig te laten opbouwen en afbreken. prijs berust op plaatsing op gras , plaatsing op bestrating/kunstgras/binnen mogelijk, maar afhankelijk van ondergrond heeft dat een meerprijs. Bij opbouwkosten is het gebruik van een haspel 25m 1,5q meegerekend. Het vullen vnan het bad van tobbedansbaan zit niet in de op en afbowu prijs, dit dient u zelf te verzorgen. ( reken minimaal1 uur vultijd, maar vaak nog langer)

 

toelichting meerprijs:

Wij kunnen geen vaste meerprijs opgeven omdat de kosten per ondergrond en locatie verschillen. Zo kan in de ene situatie gewerkt worden met alleen spanbanden, maar moet met het zelfde kussen in een andere geval 160kg per ankerpunt gebruikt worden. ( met een minimum van 6 ankerpunten heb je het dan al over minimaal 960kg extra die vervoert en geplaatst moet worden).

En zelfs met verzwaring kan het nog verschillen gebruiken we waterzakken ( die u al dan niet zelf vult) , zandzakken of betonblokken , mogen we in de bestrating boren of heeft u eigen verzwaringsmateriaal? Allemaal prijsbepalende factoren.

Betreft het plaasten op andere ondergrond dan gras , geef dat dan aan in opmerkingen. Wij nemen contact op en bespreken de situatie en u ontvangt dan eerst een offerte op basis van plaatsing op uw locatie.

Een beoordeling toevoegen