Opblaasbare Abraham klassiek

24,79

1 dag 

Excl. BTW

30,00

1 dag

excl. BTW

Opblaasbare Abraham klassiek
>
  • Opblaasbare Abraham klassiek
<

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH
3m H

Omschrijving

De meest herkenbare Abraham pop in Nederland

Abraham Klassiek


Deze klassieke abraham is een van de bekendste abrahams van Nederland. De oude man met wandelstok was er als een van de eerste bij om een feestje op te leuken. En is nog steeds een van de meest gevraagde modellen. Misschien niet zo jong en modern in uitstraling als de nieuwe modellen, maar een uitleg wat er aan de hand is, daar vraagt niemand je meer naar. Voor Abrahams die zich te jong voelen voor dit model hebben we andere modellen.

Deze opblaasbare Abraham pop is 3 meter hoog en zeer eenvoudig zelf op te bouwen.

LET OP Boek alleen de gebruiksdagen, het ophalen en inleveren telt niet mee voor de huur en kunt u kiezen op moment dat u adresgegevens invoert. 

1e gebruiksdag €30, vervolgdagen €5.00√ Wordt geleverd met banner "Abraham"

√ Maar liefst 3 meter hoog

√ Te vervoeren met iedere personenauto

√ Eenvoudig zelf op te zetten en af te breken.

 


Zelf bij ons afhalenU kunt deze pop zelf bij ons afhalen en weer inleveren. Ophalen van de pop kan de dag van te voren. Inleveren kan de dag erna. Deze pop past in iedere auto. De tas past op de bijrijderstoel. 


Laten bezorgen en opbouwen

Uiteraard kunt u de ook door ons laten bezorgen. Deze optie kunt u selecteren in het winkelmandje: ‘Laten bezorgen/ophalen’. Bij bezorgen helpt onze bezorger bij de op- en afbouw, daarbij vragen wij wel van minimaal 1 persoon van u assistentie (hulp bij opzetten, stroompunt wijzen, hulp bij afbouwen).

Veiligheid

De pop wordt geleverd inclusief verankermateriaal en scheerlijnen welke reeds aan de pop bevestigd zijn. U dient de pop met de vier scheerlijnen én aan de voeten van de pop vast te zetten. Bij hevige windstoten en/of windkracht 5 of hoger dient u de pop af te bouwen. 

Extra Productopties

4,13

1 dag

Excl. BTW

5,00

1 dag

excl. BTW

Kabelhaspel 25m 3x1.5mm , geschikt max 3200W , kabelhaspel is niet geschikt om meerdere keren te verlengen.
Een beoordeling toevoegen