Opblaasbare Baby

1 dag  24,79
Excl. BTW
1 dag 30,00
incl. BTW

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH
1,80x4m (BxH)
Stroombehoefte
380W

Omschrijving

opblaasbare baby met slab

Als je zo blij bent met de geboorte van je nieuwe spruit, dan is deze 3 meter hoge opblaasbare baby een manier om dit met heel de wereld of in ieder geval de buurt te delen. Deze opblaasbare baby kunt u zelf makkelijk op en afbouwen. En is voorzien van een roze en lichtblauwe slab zodat het geslacht ook meteen duidelijk gemaakt kan worden. 

Prijs berust op huur voor de eerste gebruiksdag ( ophaaldag en inleverdag worden niet meegerekend) , vervolgdagen a €5.00 per dag.

 

√ Geleverd met 2 slabben ( roze en lichtblauw)

√ compleet met blower en haringen

√ Te vervoeren met iedere personenauto

√ Eenvoudig door 1 persoon op te zetten ( 2 is wel makkelijker)

 

Zelf bij ons afhalen

U kunt deze pop zelf bij ons afhalen en weer inleveren. Deze pop past in iedere auto. De tas past op de bijrijderstoel. 


Laten bezorgen en opbouwen

Uiteraard kunt u de ook door ons laten bezorgen. Deze optie kunt u selecteren in het winkelmandje: ‘Laten bezorgen/ophalen’. Bij bezorgen helpt onze bezorger bij de op- en afbouw, daarbij vragen wij wel van minimaal 1 persoon van u assistentie (hulp bij opzetten, stroompunt wijzen, hulp bij afbouwen).

Veiligheid

De pop wordt geleverd inclusief verankermateriaal en scheerlijnen welke reeds aan de pop bevestigd zijn. U dient de pop met de vier scheerlijnen én aan de voeten van de pop vast te zetten. Bij hevige windstoten en/of windkracht 5 of hoger dient u de pop af te bouwen. De blower is tegen weersinvloeden bestand. Bij normaal weer kunt u het figuur dag en nacht laten staan. Uit ervaring blijkt ook dat de blower niet voor geluidsoverlast bij buren zorgt. 

Extra Productopties

1 dag 4,13

Excl. BTW

1 dag 5,00

incl. BTW

Kabelhaspel 25m 3x1.5mm , geschikt max 3200W , kabelhaspel is niet geschikt om meerdere keren te verlengen.
Een beoordeling toevoegen