Opblaasbare Kerstman 6m

1 dag  37,19
Excl. BTW
1 dag 45,00
incl. BTW

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH
3mx6m (BxH) H
Op-/ afbouwadvies
Deze attractie is eenvoudig zelf te plaatsen
Stroombehoefte
380 watt
Transportmaat
1x1x1m
Gewicht
30kg

Omschrijving

Ho ho ho

Opblaasbare kerstman 6m

Deze opblaasbare kerstman steekt met kop en schouders boven de menigte uit. Trek zo de aandacht naar uw stand, winkel of kerstmarkt. Vlakbij de entree of midden op het veld.  Als het u het kerstgevoel nog niet heeft, dan komt het met het huren van deze kerstman zeker wel . De opblaasbare kerstman is eenvoudig op te zetten. U steekt de stekker van de blower in het stopcontact en binnen enkele minuten staat deze kanjer overeind. De kerstman wordt geleverd inclusief blower, haringen en opzetinstructie.

LET OP Boek alleen de gebruiksdagen, het ophalen en inleveren telt niet mee voor de huur en kunt u kiezen op moment dat u adresgegevens invoert. 

1e gebruiksdag €30, vervolgdagen €5.00

√ OPblaasbare kerstman van wel 6meter hoog

√ ongeveer 3 meter breed

√ Te vervoeren met de meeste personenauto (geen sedan)

√ eenvoudig op te zettenZelf bij ons afhalen

U kunt deze pop zelf bij ons afhalen en weer inleveren. Ophalen van de pop kan de dag van te voren. Inleveren kan de dag erna. Deze pop past in iedere auto. De tas past op de bijrijderstoel. 


Laten bezorgen en opbouwen

Uiteraard kunt u de ook door ons laten bezorgen. Deze optie kunt u selecteren in het winkelmandje: ‘Laten bezorgen/ophalen’. Bij bezorgen helpt onze bezorger bij de op- en afbouw, daarbij vragen wij wel van minimaal 1 persoon van u assistentie (hulp bij opzetten, stroompunt wijzen, hulp bij afbouwen).

Veiligheid

De pop wordt geleverd inclusief verankermateriaal en scheerlijnen welke reeds aan de pop bevestigd zijn. U dient de pop met de vier scheerlijnen én aan de voeten van de pop vast te zetten. Bij hevige windstoten en/of windkracht 5 of hoger dient u de pop af te bouwen. 

Extra Productopties

1 dag 3,72

Excl. BTW

1 dag 4,50

incl. BTW

Verlengkabel 20m 3x1mm , geschikt voor 1 apparaat max 3000W , kabel is niet geschikt om meerdere keren te verlengen
Een beoordeling toevoegen