Opblaasbare Sarah Klassiek

1 dag  24,79
Excl. BTW
1 dag 30,00
incl. BTW

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH
3m H

Omschrijving

De klassieker onder de sarah poppen

Sarah Klassiek

Deze opblaasbare Sarah pop in blauwe jurk is 3 meter hoog en trekt daardoor meteen de aandacht. Een Oldschool Sarah in een "prachtig" bloemenschort zorgt ervoor dat de verjaardag van de jarige Saar helemaal niemand ontgaat. Veel klassieker als dit model ga je ze niet vinden en is daardoor voor iedereen zeer herkenbaar. Deze sara wordt geleverd met een banner Sara ( naar wens te plaatsen) . Leeftijdsrozet op dit model niet mogelijk.

Alle Sara poppen zijn zeer eenvoudig op te zetten. U steekt de stekker van de blower in het stopcontact en binnen enkele minuten staat deze kanjer overeind. Vastzetten met meegeleverde haringen en scheerlijnen, Blower even vastmaken ( dat is zo moeilijk als je schoenen strikken) , knopje aan en binnen 3 minuten staat hij/zij overeind.

 

LET OP Boek alleen de gebruiksdagen, het ophalen en inleveren telt niet mee voor de huur en kunt u kiezen op moment dat u adresgegevens invoert. 

1e gebruiksdag €30, vervolgdagen €5.00

√ Een klassiek en bekend model

√ Maar liefst 3 meter hoog

√ Te vervoeren met iedere personenauto

√ Met 2 personen binnen 5 minuten op te zetten.

√ Compleet met blower, instructie, haringen en scheerlijnen

 


Zelf bij ons afhalen

U kunt deze pop zelf bij ons afhalen en inleveren. Voor vervoer moet u rekenen op een groot formaat sporttas en past dus in elke auto.

Laten bezorgen en/of ophalen

Natuurlijk bieden wij ook de service om transport te verzorgen. Dit kunt u selecteren in het winkelmandje: ‘Laten bezorgen/ophalen’.

Standaard wordt er gerekend met bezorgen en ophalen, als u het materiaal alleen bezorgt of alleen opgehaald wilt dan is dat mogelijk maar krijgt u een aparte offerte . Bestel dan de pop op basis van zelf ophalen en vermeld in de opmerkingen of u de pop alleen bezorgt dan wel alleen op wilt laten halen. U ontvangt dan later een prijsopgaaf voor alleen de transportkosten (de helft van de transportprijs uitgerekend door systeem bij bezorgen/ophalen).Opzetten of afbreken
Indien u wilt dat wij de pop ook voor u opbouwen en/of afbreken. Dit is tegen meerprijs en alleen in combinatie met transport.

Standaard wordt er gerekend met opbouwen en afbreken, als wij het materiaal alleen op moeten zetten of alleen afbreken dan is dat mogelijk. Bestel dan de pop op basis van zelf ophalen en vermeld in de opmerkingen of u de pop alleen opgezet dan wel alleen afgebroken wilt hebben. U ontvangt dan later een prijsopgaaf voor de transportkosten (helft normale transportkosten) en arbeidskosten (opbouw 1/3, afbreken 2/3 van normale op en afbouwkosten).


Begeleiding

Wij kunnen ons niet voorstellen dat u begeleiding zou willen bij dit product.


Veiligheid

Spring- en spelkussens brengen kunnen zorgen voor uren plezier, helaas zijn ze ook met enige regelmaat oorzaak van verdriet. Daarom staat veiligheid bij ons hoog in het vaandel! Wij werken alleen met kussen van bekende en betrouwbare merken. Voldoen onze kussens aan de wettelijke eisen (WAS) en zijn alle kussens, die vallen onder WAS voorzien van geldig certificaat afgeven door betreffend Nederlands erkende keuringsinstanties zoals AIB-Vincotte Nederland B.V., TUV , TUV Nederland en het Liftinstituut.

Bovendien onderscheidt SensationAir Breda zich van veel andere verhuurbedrijven op het gebied van onderhoud en inspectie. Na elke verhuring wordt een kussen: opgeblazen, schoon gezogen, en rondom gecontroleerd op mogelijke gebreken en risico’s in bijvoorbeeld de stiksels. Eventuele defecten worden gerepareerd door onze kundige medewerkers en bij grote schades wordt dit gedaan door reparatiediensten van fabrikant, zodat ons product altijd veilig is.

Dat ons kussens veilig zijn, wil niet zeggen, dat er niks kan gebeuren. Wij kunnen niet vaak genoeg zeggen, zorg dat u het kussen goed verankerd is ( onderschat windkracht niet, beetje wind en daar gaat je kussen , hopelijk zonder kind erin) , houd toezicht en spreek kinderen op tijd aan op wangedrag (bv op de wand klimmen blijven kinderen leuk vinden, totdat ze op hun hoofd landen aan de verkeerde kant )

 

Extra Productopties

1 dag 4,13

Excl. BTW

1 dag 5,00

incl. BTW

Kabelhaspel 25m 3x1.5mm , geschikt max 3200W , kabelhaspel is niet geschikt om meerdere keren te verlengen.
Een beoordeling toevoegen