Opblaasbare Skihut

185,95

1 dag 

Excl. BTW

225,00

1 dag

excl. BTW

Opblaasbare Skihut
>
  • Opblaasbare Skihut
  • Opblaasbare Skihut
<

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH
7x5x4m
Aantal gebruikers
20-25
Breedte Werkruimte
8m
Diepte Werkruimte
9m
Op-/ afbouwadvies
Dit artikel is eenvoudig op te bouwen, maar lastig met afbreken.
Stroombehoefte
1800W
Transportmaat
diameter 1,4 lengte 1,3m
Overdekt
Ja
Gewicht
160kg
Begeleidingsadvies
Begeleiding bij dit artikel is niet verplicht.

Omschrijving

Waan je zelf in een winters ski-oord ...

Opblaasbare Après skihut

Breng een stukje wintersportbeleving naar je thuis met deze sfeervolle après skihut. Wie wel eens op wintersport geweest is, kent de (met name) Oostenrijkse skioorden met sfeervolle hutten, waar je heerlijk kunt genieten de wintersport. Zowel overdag in een lekker zonnetje, als na het skiën tot de late uurtjes.  Laat de Anton in je los en verander een stukje Nederland tijdelijk in Oostenrijk. 

Het gebruik van enige warmtebron in de skihut is wegens zeer hoog brandgevaar niet toegestaan (Als de stroom wegvalt, dan ligt de tent direct op uw warmte bron en loopt het heel erg uit de hand). Wilt u de tent wel verwarmen dan kan dit alleen met indirecte heaters ( heater buiten de tent , aanvoer warmte met slangen). Deze heaters hebben wij helaas niet in ons assortiment, maar kunnen wij wel voor u inhuren, prijs op aanvraag. 

 

Eigenschappen:

  • Geschikt voor 20-25 personen
  • Afmeting buitenkant skihut (blower en aanvoerslang niet meegerekend) : 5x7 meter
  • Binnenafmeteing skihut: ongeveer 3,3x5.3 Vloer Oppervlakte 18 vierkante meter
  • Gebruik van Heaters , Barbeque, vuurschaal zijn absoluut verboden
  • Bruikbaar tot windkracht 5 

 

Zelf bij ons afhalen

U kunt deze opblaasbare skihut zelf bij ons afhalen en inleveren. LET OP dit kussen kan alleen vervoerd worden met een flinke aanhanger of bus. HOUD er ook rekening mee dat hij niet door de standaard deuropenining past met zijn 1,3m doorsnede 

 

Laten bezorgen en/of ophalen

Natuurlijk bieden wij ook de service om transport te verzorgen. Dit kunt u selecteren in het winkelmandje: ‘Laten bezorgen/ophalen’.

Standaard wordt er gerekend met bezorgen en ophalen, als u het materiaal alleen bezorgt of alleen opgehaald wilt dan is dat mogelijk, selecteer de gewenste optie in het keuze menu. 

Opzetten of afbreken
Indien u wilt dat wij het speelkussen ook voor u opbouwen en/of afbreken. Dit is tegen meerprijs en alleen in combinatie met transport.

Standaard wordt er gerekend met opbouwen en afbreken, als wij het materiaal alleen op moeten zetten of alleen afbreken dan is dat mogelijk. Kies dan de optie voor transport die u wenst en de optie op en afbouw. Wij passen dan de prijs voor van op en afbouw aan , naar opbouwen of afbouwen. Dit op basis van uw keuze voor transport. Door Sensationair Breda bezorgen = opbouwen, door Sensationair Breda ophalen is afbouwen. 


Begeleiding

Bij dit artikel is er geen begeleiding verplicht. 


Veiligheid

Opblaasbare tenten vallen (nog) niet onder welke certificeringsplicht dan ook. En is dus ook geen certificaat van te  krijgen. Wij controleren deze wel volgens de richtlijnen voor springkussens , dus na elke verhuring.

Uit eigen ervaring heeft Sensationair Breda een aantal adviezen.

- Aansluiten op een 16A 220V groep zonder andere stroomverbruikers zodat uw niet instort door kortsluiting of overbelasting in andere apparaten dan de blower van de opblaasbare tent. 

- GEEN heaters, kachels, vuurschalen , barbecue's of andere warmte bron dan ook. Als de stroom weg valt, dan stort de tent direcht in. Als u dan een warmte bron heeft staan, vliegt vynil/pvc zeer snel in brand en is het leed niet te overzien ( en dan heb ik het niet over de schade aan de opblaasbare tent, dat is financieel altijd op te lossen, maar een verbrande gast is dat niet) 

- Zet opblaasbare tenten goed vast , het zijn grote windvangers met een relatief laag gewicht. 

- LET OP met gebruik van Alcohol en Glaswerk ( zeker in de combinatie) , dat schijnt dit artikel aan te trekken, maar menig voetje heeft al een gebroken glas gezien. ( ook hier geld dat schade aan de tent financieel op te lossen is, maar diverse doorsneden pezen in de voet in stuk lastiger) 

Extra Productopties

53,72

Excl. BTW

65,00

excl. BTW

U kunt ervoor kiezen ons het kussen volledig te laten opbouwen en afbreken. prijs berust op plaatsing op gras , plaatsing op bestrating/kunstgras/binnen mogelijk, tegen meerprijs. op en afbouw is alleen mogelijk in combinatie met transport ( dit zit niet in de opbouwprijs)

4,13

1 dag

Excl. BTW

5,00

1 dag

excl. BTW

Kabelhaspel 25m 3x1.5mm , geschikt max 3200W , kabelhaspel is niet geschikt om meerdere keren te verlengen.

8,26

1 dag

Excl. BTW

9,99

1 dag

excl. BTW

Verlichtingsnoer 10 meter lang met 10 fittingen in warm wit. Voorzien van contra-stekker op einde snoer zodat u een volgend snoer kunt doorkoppelen.
Een beoordeling toevoegen