Oudhollands Rolsjoelbak

1 dag  10,33
Excl. BTW
1 dag 12,50
incl. BTW

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH
1,2x0,3x0,15m
Op-/ afbouwadvies
Deze attractie is eenvoudig zelf te plaatsen

Omschrijving

Sjoelen op het kantje

Oudhollands rolsjoelbak

Oke...dus jij dacht dat je met sjoelen de stenen moest schuiven? Nou niet dus! Bij deze rolsjoelbak moet je de stenen in de juiste sleuven rollen. Maakt dat het makkelijker, nou nee. uitdagender ja dat wel. Je beleeft sjoelen in ieder geval op een andere manier dan standaard. 

√ Sjoelen voor dwarsdenkers

√ Variant op het echte sjoelen

Zelf bij ons afhalen

U kunt dit artikel zelf bij ons afhalen en inleveren. Dit artikel past in vrijwel elke personenauto waarvan de achterbank plat kan ( geen sedan, combo of cabrio) 


Laten bezorgen en/of ophalen

Natuurlijk bieden wij ook de service om transport te verzorgen. Dit kunt u selecteren in het winkelmandje: ‘Laten bezorgen/ophalen’.

Bezorgen en ophalen is mogelijk, maar ook alleen bezorgen of alleen ophalen.Opzetten of afbreken
Indien u wilt kunnen wij de spelmaterialen ook voor u opbouwen en/of afbreken. Dit is tegen meerprijs en alleen in combinatie met transport.

Standaard wordt er gerekend met opbouwen en afbreken, als wij het materiaal alleen op moeten zetten of alleen afbreken dan is dat mogelijk. Bestel dan het materiaal op basis van zelf ophalen en wij ophalen (afbreken) of wij bezorgen en zelf inleveren (opbouw). U ontvangt dan later een aangepaste orderbevestiging voor de arbeidskosten (opbouw 1/3, afbreken 2/3 van normale op en afbouwkosten).


Begeleiding

Bij spelmaterialen is toezicht niet verplicht, maar in sommige gevallen toch wel aan te raden. Ook kan het zijn, dat uw op uw evenement helemaal geen zin of tijd heeft om spellen te begeleiden. Als u dit niet zelf wilt of kunt regelen dan ontzorgen wij u graag. U kunt dan begeleiders bij ons inhuren? Prijzen afhankelijk van locatie, duur, soort begeleiding. Minimaal tarief begeleiding €150,00 (1-3 uur begeleiding door een persoon op locatie , inclusief opbouw en afbouw klein kussen) Voor prijsopgaaf huren inclusief begeleiding neemt u het beste even contact op. Per mail of telefonisch ( telefonisch bij voorkeur di-wo-do)Veiligheid

Spelmaterialen kunnen zorgen voor uren plezier, maar bevatten ook vaak kleine onderdelen, let in dat geval altijd op dat kinderen het niet in hun mond/neus gaan steken.

Ook merk je dat focus op de winst/prestatie nog wel eens wil zorgen voor het uit het oog verliezen van anderen die in de buurt staan. ( voorbeeld ballen, die heel hard het doel missen, maar wel het kindje raken net naast dat doel)

Daarom adviseren wij ook hier om toezicht te houden en op tijd kinderen (en sommige volwassenen ook) even aan te spreken en ze op de gevaren (ik noem het liever gevolgen) te wijzen.

 

 

Een beoordeling toevoegen