Oudhollands Sjoelbak XL

1 dag  28,92
Excl. BTW
1 dag 34,99
incl. BTW

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH
5m D
Op-/ afbouwadvies
Deze attractie is eenvoudig zelf te plaatsen

Omschrijving

Sjoelen in xl formaat, 5 meter sjoelplezier

Sjoelen XL

Sjoelen kent en kan toch iedereen. Met deze sjoelbak XL gaat het spel naar een volgende level. Groter , harder , moeilijker.  De sjoelbak XL bestaat uit 2 delen, die u aan mekaar koppelt. Gekoppeld heeft een sjoelbak van maar liefst 5 meter.

 

√ XL versie van een gewone sjoelbak

√ Toepassen van getallen voor kleine kinderen en eerste stappen rekenen

√ geschikt voor alle leeftijden

√ aanhanger, busje , stationwagen met laadvloerlengte 2,5m , breedte van 80cm noodzakelijk voor transport

 

Zelf bij ons afhalen

U kunt dit artikel zelf bij ons afhalen en inleveren. Dit artikel is wel groot en lang en past daardoor niet in de meeste auto's.Advies is aanhanger, busje voor transport.


Laten bezorgen en/of ophalen

Natuurlijk bieden wij ook de service om transport te verzorgen. Dit kunt u selecteren in het winkelmandje: ‘Laten bezorgen/ophalen’.

Standaard wordt er gerekend met bezorgen en ophalen, als u het materiaal alleen bezorgt of alleen opgehaald wilt dan is dat mogelijk maar krijgt u een aparte offerte . Bestel dan het kussen op basis van zelf ophalen en vermeld in de opmerkingen of u het kussen alleen bezorgt dan wel alleen op wilt laten halen. U ontvangt dan later een prijsopgaaf voor alleen de transportkosten (de helft van de transportprijs uitgerekend door systeem bij bezorgen/ophalen).Opzetten of afbreken
Indien u wilt kunnen wij de spelmaterialen ook voor u opbouwen en/of afbreken. Dit is tegen meerprijs en alleen in combinatie met transport.

Standaard wordt er gerekend met opbouwen en afbreken, als wij het materiaal alleen op moeten zetten of alleen afbreken dan is dat mogelijk. Bestel dan het kussen op basis van zelf ophalen en vermeld in de opmerkingen of u het kussen alleen opgezet dan wel alleen afgebroken wilt hebben. U ontvangt dan later een prijsopgaaf voor de transportkosten (helft normale transportkosten) en arbeidskosten (opbouw 1/3, afbreken 2/3 van normale op en afbouwkosten).


Begeleiding

Bij spelmaterialen is toezicht niet verplicht, maar in sommige gevallen toch wel aan te raden. Ook kan het zijn, dat uw op uw evenement helemaal geen zin of tijd heeft om spellen te begeleiden. Als u dit niet zelf wilt of kunt regelen dan ontzorgen wij u graag. U kunt dan begeleiders bij ons inhuren? Prijzen afhankelijk van locatie, duur, soort begeleiding. Minimaal tarief begeleiding €150,00 (1-3 uur begeleiding door een persoon op locatie , inclusief opbouw en afbouw klein kussen) Voor prijsopgaaf huren inclusief begeleiding neemt u het beste even contact op. Per mail of telefonisch ( telefonisch bij voorkeur di-wo-do)Veiligheid

Spelmaterialen kunnen zorgen voor uren plezier, maar bevatten ook vaak kleine onderdelen, let in dat geval altijd op dat kinderen het niet in hun mond/neus gaan steken.

Ook merk je dat focus op de winst/prestatie nog wel eens wil zorgen voor het uit het oog verliezen van anderen die in de buurt staan. ( voorbeeld ballen, die heel hard het doel missen, maar wel het kindje raken net naast dat doel)

Daarom adviseren wij ook hier om toezicht te houden en op tijd kinderen (en sommige volwassenen ook) even aan te spreken en ze op de gevaren (ik noem het liever gevolgen) te wijzen.

 

Een beoordeling toevoegen