Pooltafel 6 feet

1 dag  53,72
Excl. BTW
1 dag 65,00
incl. BTW

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH
D=L=183x99x80cm cm
Aantal gebruikers
2
Breedte Werkruimte
4.99m
Diepte Werkruimte
5.83
Op-/ afbouwadvies
Deze attractie is eenvoudig zelf te plaatsen
Transportmaat
183x99x30cm
Overdekt
Nee
Gewicht
40kg
Begeleidingsadvies
Bij dit artikel is geen toezicht verplicht.

Omschrijving

Breng het poolcafé naar uw thuis.

Pooltafel 6ft

Het meest bekend van het poolcafe, maar ook in menig cafe of camping kom je de pooltafel tegen. En hoe leuk is het om dit spel thuis of op uw feestlocatie te spelen. Ben je net zo een hustler als Tom Cruise in color of money. Of zitten je skills hier ver onder en speel je het puur voor de lol en tijdsverdrijf. Alle twee de types en alles er tussen kunnen aan de slag op deze 6 feet grote pooltafel. 

Hou er rekening mee dat de pooltafel niet in personenauto's past. ( Heel heel soms in een stationwagen, maar aanhanger of bus is beter optie)

Er kan op de pooltafel niet doorgestapeld worden. En zoals alle opklapbare speltafels zijn de onderstellen een stuk minder stevig dan een vast onderstel. Het zitten op de pooltafel is daarom niet toegestaan. 

  • OPklapbaar en voorzien van stelpoten om waterpas te zetten. ( geen waterpas meegeleverd) 
  • compleet met 2 keu's, driehoek, ballen en krijtje.
  • Past opgeklapt in de sommige stationwagens, maar meestal is aanhanger of busje noodzakelijk. 
  • Leuk spel voor jong en oud.

Zelf bij ons afhalen

U kunt deze speltafel zelf bij ons afhalen en inleveren. Dit artikel past niet in personenauto's, wel in de meeste stationwagens. LET OP u kunt niks stapelen op een opgeklapte pooltafel.

Laten bezorgen en/of ophalen

Natuurlijk bieden wij ook de service om transport te verzorgen. Dit kunt u selecteren in het winkelmandje: ‘Laten bezorgen/ophalen’.

Standaard wordt er gerekend met bezorgen en ophalen, als u het materiaal alleen bezorgt of alleen opgehaald wilt dan is dat mogelijk maar krijgt u een aparte offerte . Bestel dan het kussen op basis van zelf ophalen en vermeld in de opmerkingen of u het kussen alleen bezorgt dan wel alleen op wilt laten halen. U ontvangt dan later een prijsopgaaf voor alleen de transportkosten (de helft van de transportprijs uitgerekend door systeem bij bezorgen/ophalen).Opzetten of afbreken
Indien u wilt dat wij het speltafel ook voor u opbouwen en/of afbreken. Dit is tegen meerprijs en alleen in combinatie met transport.

Standaard wordt er gerekend met opbouwen en afbreken, als wij het materiaal alleen op moeten zetten of alleen afbreken dan is dat mogelijk. Bestel dan het speltafel op basis van zelf ophalen en vermeld in de opmerkingen of u het speltafel alleen opgezet dan wel alleen afgebroken wilt hebben. U ontvangt dan later een prijsopgaaf voor de transportkosten (helft normale transportkosten) en arbeidskosten (opbouw 1/3, afbreken 2/3 van normale op en afbouwkosten).


Begeleiding

Als u een materialen huurt, dan bent u zelf verantwoordelijk voor begeleiding en toezicht. Bij speltafels is er geen wettelijke verplichting tot begeleiding. Mocht u toch begeleiding willen, dan is dit mogelijk.  Als u dit niet zelf wilt of kunt regelen dan ontzorgen wij u graag. U kunt dan begeleiders bij ons inhuren? Prijzen afhankelijk van locatie, duur, soort begeleiding. Minimaal tarief begeleiding €150,00 (1-3 uur begeleiding door een persoon op locatie , inclusief opbouw en afbouw klein kussen) Voor prijsopgaaf huren inclusief begeleiding neemt u het beste even contact op. Per mail of telefonisch ( telefonisch bij voorkeur di-wo-do)Veiligheid

Speltafel zijn bij normaal gebruik gewoon veilig. Let wel op doordat ze opklapbaar zijn, zijn de poten wat zwakker en is zitten op de tafels niet toegestaan. Let bij kleine kinderen ook altijd op eventuele kleine losse spelonderdelen.

Extra Productopties

4,13

Excl. BTW

5,00

incl. BTW

U kunt ervoor kiezen ons dit spelmateriaal volledig te laten opbouwen en afbreken. Eventuele hulpmaterialen zoals bv een tafel kunt u zelf verzorgen of bij huren.
Een beoordeling toevoegen