Popcornmachine exclusief ingredienten

1 dag  33,06
Excl. BTW
1 dag 40,00
incl. BTW

Producteigenschappen

Stroombehoefte
1500 watt
Gewicht
50kg

Omschrijving

 Lekker voor bij de film

Popcornmachine 

Sensationair Breda verhuurt natuurlijk popcornmachines. Uw eigen filmavond maakt u compleet met vers gepopte popcorn. De prijs van de machine is exclusief Popcorningrediënten, deze kunt u los bij bestellen. 

Onze popcornmachine is alleen voor het maken van zoute popcorn. Onze ervaring is namelijk, dat zoete popcorn bij de leek vaak eindigt in zwarte popcorn en een machine onder de verbrande suiker. En dus eerder de avond minder leuk maakt dan leuker. Verder is zoute popcorn van alle snacks een van de gezondste snacks.

Ons advies is dit artikel te laten bedienen door een volwassene, maar weten uit ervaring dat kinderen popcorn maken ook erg leuk vinden. Als u dit doet , houd dan altijd toezicht. De ketel waarin de popcorn popt wordt namelijk heel erg warm en een ongelukje is zo gebeurd.

De popcornmachine kunt u alleen afnemen in combinatie met minimaal een emmer ingrediënten Deze vind u onderaan de pagina als aanvullende artikelen. Een emmer ingrediënten bevat maïs, zakjes, olie en zout voor 100 szakjes popcorn. Twijfelt u over hoeveel emmers u nodig heeft, u mag altijd extra emmers bestellen. Alle emmers die niet geopend worden, nemen wij deze gewoon retour. Geopende emmers kunnen wij in verband met voedselveiligheid(HCCP) niet terug nemen.

 

 Machine dient schoon retour te komen, zelf reinigen gratis , door ons laten reiningen €20.00.

 

Extra Productopties

21,56

Excl. BTW

23,50

incl. BTW

Een emmer popcorn ingrediënten voor 100 porties. Compleet met zakjes , olie en zout

12,40

Excl. BTW

15,00

incl. BTW

Als u niet zelf wilt schoonmaken of u vergeet om schoon te maken. Dan doen wij dat voor u tegen vergoeding.

1 dag 4,13

Excl. BTW

1 dag 5,00

incl. BTW

Kabelhaspel 25m 3x1.5mm , geschikt max 3200W , kabelhaspel is niet geschikt om meerdere keren te verlengen.
Een beoordeling toevoegen