Popcornmachine exclusief ingredienten

33,06

1 dag 

Excl. BTW

40,00

1 dag

incl. BTW

Popcornmachine exclusief ingrediënten
>
  • Popcornmachine exclusief ingrediënten
<

Producteigenschappen

Stroombehoefte
1500 watt
Gewicht
50kg

Omschrijving

 

Popcornmachine 

Sensationair Breda verhuurt natuurlijk popcornmachines. Uw eigen filmavond maakt u compleet met vers gepopte popcorn. De prijs van de machine is exclusief Popcorningrediënten, deze kunt u los bij bestellen. 

Onze popcornmachine is alleen voor het maken van zoute popcorn. Onze ervaring is namelijk, dat zoete popcorn bij de leek vaak eindigt in zwarte popcorn en een machine onder de verbrande suiker. En dus eerder de avond minder leuk maakt dan leuker. Verder is zoute popcorn van alle snacks een van de gezondste snacks.

Ons advies is dit artikel te laten bedienen door een volwassene, maar weten uit ervaring dat kinderen popcorn maken ook erg leuk vinden. Als u dit doet , houd dan altijd toezicht. De ketel waarin de popcorn popt wordt namelijk heel erg warm en een ongelukje is zo gebeurd.

De popcornmachine kunt u alleen afnemen in combinatie met minimaal een emmer ingrediënten Deze vind u onderaan de pagina als aanvullende artikelen. Een emmer ingrediënten bevat maïs, zakjes, olie en zout voor 100 szakjes popcorn. Twijfelt u over hoeveel emmers u nodig heeft, u mag altijd extra emmers bestellen. Alle emmers die niet geopend worden, nemen wij deze gewoon retour. Geopende emmers kunnen wij in verband met voedselveiligheid(HCCP) niet terug nemen.

 

 Machine dient schoon retour te komen, zelf reinigen gratis , door ons laten reiningen €20.00.

 

Extra Productopties

18,35

Excl. BTW

20,00

incl. BTW

Extra ingrediënten voor popcorn. 1 extra pakketje is genoeg voor 150 porties.


119,95

1 dag

Excl. BTW

145,14

1 dag

incl. BTW

U heeft een bruiloft of evenement en kunt of wilt niet zelf begeleiden of begeleiding regelen, dan kunt u dit aan ons uitbesteden.
Een beoordeling toevoegen