Rad van Fortuin

33,06

1 dag 

Excl. BTW

40,00

1 dag

excl. BTW

Rad van Fortuin
>
  • Rad van Fortuin
<

Omschrijving

Spin het wiel en win de prijs ...

Het Rad van Fortuin,

Een rad van fortuin genummerd 1 t/m 99! Verkoop uw loten (Wij hebben geen loten) en draai daarna aan het rad. Geef een slinger aan het "wiel" en rond dat ie gaat. Hij valt stil op een nummer en dat nummer wint de prijs. Het rad is van hout op een vast stalen onderstel. Dit rad is erg groot om te vervoeren, busje of aanhanger is noodzakelijk.

U kunt met wat hobbyen het rad ook aanpassen. Meerdere klanten printen iets uit en plakken dit met dubbelzijdige tape of dubbelgevouwen plakband op het rad. Zodat het in hun thema past.

 

 

√ Genummerd 1 tm 100

 

√ Let op voor transport , aanhanger of bus is noodzakelijk.

  


Zelf bij ons afhalen

 

U kunt dit artikel zelf bij ons afhalen en inleveren. De meeste spelmaterialen passen in de meeste auto’s , zeker met de achterbank plat.


Laten bezorgen en/of ophalen

 

Natuurlijk bieden wij ook de service om transport te verzorgen. Dit kunt u selecteren in het winkelmandje: ‘Laten bezorgen/ophalen’.

 

Standaard wordt er gerekend met bezorgen en ophalen, als u het materiaal alleen bezorgt of alleen opgehaald wilt dan is dat mogelijk maar krijgt u een aparte offerte . Bestel dan het kussen op basis van zelf ophalen en vermeld in de opmerkingen of u het kussen alleen bezorgt dan wel alleen op wilt laten halen. U ontvangt dan later een prijsopgaaf voor alleen de transportkosten (de helft van de transportprijs uitgerekend door systeem bij bezorgen/ophalen).

 

 

 

Een beoordeling toevoegen