Ranjakoe / Limonadekoe

1 dag  37,19
Excl. BTW
1 dag 45,00
incl. BTW

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH
2.8x1,4x2,3m
Op-/ afbouwadvies
Deze attractie is eenvoudig zelf te plaatsen
Stroombehoefte
450 watt
Gewicht
25kg

Omschrijving

"melk" je eigen drinken bij elkaar ...

 

Ranjakoe/limonadekoe

Eens wat anders dan een kan met ranja , een limonadekoe. Bij deze enorme koe zijn de uiers gevuld met limonade/ranja. (water kan natuurlijk ook)  En  kunnen de kinderen zelf de koe melken om hun bekertje met limonade te vullen.  Een orignele manier van drinken presenteren, die de kinderen even bezig houdt. Een absolute topper bij kinderen. Zorg voor genoeg ranja of vul hem na met water, want de kinderen krijgen er geen genoeg van.

 

Koe is compleet met blower, melksysteem en krukje.

Artikel dient schoon retour te komen. Als u hem niet zelf wilt schoonmaken, dan kunt u dit door ons laten verzorgen (meerprijs €5.00)

De koe wordt geleverd zonder limonade/ranja. Gebruik van melk/zuivelproducten is in verband met voedselveiligheid niet toegestaan.

√ Opblaasbare luchtdichte koe ( eenmaal opgeblazen is blower niet meer noodzakelijk dus geen blowerlawaai)

√ Makkelijk te vervoeren met een personenauto

√ Eenvoudig op te bouwen en af te breken, ranja eenvoudig bij te vullen.

 


Zelf bij ons afhalen

U kunt dit artikel zelf bij ons afhalen en inleveren. Dit artikel past in vrijwel elke personenauto.

Laten bezorgen en/of ophalen

Natuurlijk bieden wij ook de service om transport te verzorgen. Dit kunt u selecteren in het winkelmandje: ‘Laten bezorgen/ophalen’.

Standaard wordt er gerekend met bezorgen en ophalen, als u het materiaal alleen bezorgt of alleen opgehaald wilt dan is dat mogelijk maar krijgt u een aparte offerte . Bestel dan het kussen op basis van zelf ophalen en vermeld in de opmerkingen of u het kussen alleen bezorgt dan wel alleen op wilt laten halen. U ontvangt dan later een prijsopgaaf voor alleen de transportkosten (de helft van de transportprijs uitgerekend door systeem bij bezorgen/ophalen).Opzetten of afbreken
Indien u wilt dat wij het speelkussen ook voor u opbouwen en/of afbreken. Dit is tegen meerprijs en alleen in combinatie met transport.

Standaard wordt er gerekend met opbouwen en afbreken, als wij het materiaal alleen op moeten zetten of alleen afbreken dan is dat mogelijk. Bestel dan het kussen op basis van zelf ophalen en vermeld in de opmerkingen of u het kussen alleen opgezet dan wel alleen afgebroken wilt hebben. U ontvangt dan later een prijsopgaaf voor de transportkosten (helft normale transportkosten) en arbeidskosten (opbouw 1/3, afbreken 2/3 van normale op en afbouwkosten).


Begeleiding

U kunt dit artikel eenvoudig zelf begeleiden. Begeleiding niet verplicht.

Als u een materialen huurt, dan bent u zelf verantwoordelijk voor begeleiding en toezicht. Bij spring/speelkussens moet dat door een volwassene (18+). Als u dit niet zelf wilt of kunt regelen dan ontzorgen wij u graag. U kunt dan begeleiders bij ons inhuren? Prijzen afhankelijk van locatie, duur, soort begeleiding. Minimaal tarief begeleiding €150,00 (1-3 uur begeleiding door een persoon op locatie , inclusief opbouw en afbouw klein kussen) Voor prijsopgaaf huren inclusief begeleiding neemt u het beste even contact op. Per mail of telefonisch ( telefonisch bij voorkeur di-wo-do)Veiligheid

 

Voor gebruik emmer en melksysteem altijd even spoelen met water.

Dit artikel is hoog en relatief licht, altijd verankeren.

 

Extra Productopties

26,86

Excl. BTW

32,50

incl. BTW

U kunt ervoor kiezen ons het kussen volledig te laten opbouwen en afbreken. prijs berust op plaatsing op gras , plaatsing op bestrating/kunstgras/binnen mogelijk, maar afhankelijk van ondergrond heeft dat een meerprijs.

1 dag 4,13

Excl. BTW

1 dag 5,00

incl. BTW

Kabelhaspel 25m 3x1.5mm , geschikt max 3200W , kabelhaspel is niet geschikt om meerdere keren te verlengen.

28,93

Excl. BTW

35,01

incl. BTW

Als u niet zelf wilt schoonmaken en u boekt dit op voorhand dan een vaste prijs €35.00 incl btw per rol. Als u vergeet om het schoon te maken of achteraf kiest voor schoonmaak dan starttarief €35.00 per rol en worden de daadwerkelijke schoonmaakuren gerekend als kosten.
Een beoordeling toevoegen