Skytube 6 meter Blauw huren

33,06

1 dag 

Excl. BTW

40,00

1 dag

excl. BTW

Skytube 6 meter Blauw
>
  • Skytube 6 meter Blauw
<

Omschrijving

SKYTUBE Blauw 6 meter

Wilt u dat uw opening beter opvalt, dan is een skytube een van de mogelijkheden.. Deze skytube blauw beweegt in de lucht door de wind. De blower is  verstelbaar,  zodat deze ook schuin omhoog kan blazen. Tevens is de blower van de skytube voorzien van verlichting, waardoor u ook in de avond een aandachttrekker in huis heeft. . Al onze Skytubes zijn inclusief blower.

 

√ Te vervoeren met iedere personenauto

√ Met 1 persoon op te zetten


Zelf bij ons afhalen

U kunt dit artikel zelf bij ons afhalen en inleveren. Heeft u meerder skytubes nodig dan moet u rekenen op ongeveer 2 max 3 skytubes in een personenauto


Laten bezorgen en/of ophalen

Natuurlijk bieden wij ook de service om transport te verzorgen. Dit kunt u selecteren in het winkelmandje: ‘Laten bezorgen/ophalen’.

Standaard wordt er gerekend met bezorgen en ophalen, als u het materiaal alleen bezorgt of alleen opgehaald wilt dan is dat mogelijk maar krijgt u een aparte offerte . Bestel dan het kussen op basis van zelf ophalen en vermeld in de opmerkingen of u het kussen alleen bezorgt dan wel alleen op wilt laten halen. U ontvangt dan later een prijsopgaaf voor alleen de transportkosten (de helft van de transportprijs uitgerekend door systeem bij bezorgen/ophalen).Opzetten of afbreken
Indien u wilt kunnen wij de skytubes ook voor u opbouwen en/of afbreken. Dit is tegen meerprijs en alleen in combinatie met transport.

Standaard wordt er gerekend met opbouwen en afbreken, als wij het materiaal alleen op moeten zetten of alleen afbreken dan is dat mogelijk. Bestel dan het kussen op basis van zelf ophalen en vermeld in de opmerkingen of u het kussen alleen opgezet dan wel alleen afgebroken wilt hebben. U ontvangt dan later een prijsopgaaf voor de transportkosten (helft normale transportkosten) en arbeidskosten (opbouw 1/3, afbreken 2/3 van normale op en afbouwkosten).

Veiligheid

Skytubes kunt u gebruiken tot en met windkracht 4, bij windkracht 5 of hoger en bij rukwinden skytube uitschakelen en de tube oprollen/opbergen. ( anders waait hij aan flarden)Extra Productopties

4,13

1 dag

Excl. BTW

5,00

1 dag

excl. BTW

Kabelhaspel 25m 3x1.5mm , geschikt max 3200W , kabelhaspel is niet geschikt om meerdere keren te verlengen.

4,13

Excl. BTW

5,00

excl. BTW

U kunt ervoor kiezen ons dit spelmateriaal volledig te laten opbouwen en afbreken. Eventuele hulpmaterialen zoals bv een tafel kunt u zelf verzorgen of bij huren.
Een beoordeling toevoegen