Skytube skydancer kleur naar wens huren

57,85

1 dag 

Excl. BTW

70,00

1 dag

excl. BTW

Skytube skydancer kleur naar wens
>
  • Skytube skydancer kleur naar wens
<

Omschrijving

SKYTUBE of SKYDANCER kleur naar wens

Wij hadden een zeer breed assortiment, maar door langdurig opslaan tijdens corona zijn deze allemaal beschimmeld en niet meer te gebruiken. Momenteel geen financiele ruimte om ze allemaal tegelijk te vervangen. Mocht u een kleur zoeken, dan willen we dit indien verkrijgbaar altijd voor uw regelen en zo ons assortiment gestaagd weer op oud niveua krijgen.

 

Houdt u rekening met levertijd van enkele dagen tot 3 weken afhankelijk van wat u precies wenst ,

afhankelijk van product varieert de prijs tussen de €50.00 (6m skytubes) tm €70.00 voor skydancers in specifiek thema. Voor we iets voor u gaan bestellen , zullen wij eerst altijd de exacte huurprijs doorgeven.

 

√ Te vervoeren met iedere personenauto

√ Met 1 persoon op te zetten


Zelf bij ons afhalen

U kunt dit artikel zelf bij ons afhalen en inleveren. Heeft u meerder skytubes nodig dan moet u rekenen op ongeveer 2 max 3 skytubes in een personenauto


Laten bezorgen en/of ophalen

Natuurlijk bieden wij ook de service om transport te verzorgen. Dit kunt u selecteren in het winkelmandje: ‘Laten bezorgen/ophalen’.

Standaard wordt er gerekend met bezorgen en ophalen, als u het materiaal alleen bezorgt of alleen opgehaald wilt dan is dat mogelijk maar krijgt u een aparte offerte . Bestel dan het kussen op basis van zelf ophalen en vermeld in de opmerkingen of u het kussen alleen bezorgt dan wel alleen op wilt laten halen. U ontvangt dan later een prijsopgaaf voor alleen de transportkosten (de helft van de transportprijs uitgerekend door systeem bij bezorgen/ophalen).Opzetten of afbreken
Indien u wilt kunnen wij de skytubes ook voor u opbouwen en/of afbreken. Dit is tegen meerprijs en alleen in combinatie met transport.

Standaard wordt er gerekend met opbouwen en afbreken, als wij het materiaal alleen op moeten zetten of alleen afbreken dan is dat mogelijk. Bestel dan het kussen op basis van zelf ophalen en vermeld in de opmerkingen of u het kussen alleen opgezet dan wel alleen afgebroken wilt hebben. U ontvangt dan later een prijsopgaaf voor de transportkosten (helft normale transportkosten) en arbeidskosten (opbouw 1/3, afbreken 2/3 van normale op en afbouwkosten).

Veiligheid

Skytubes kunt u gebruiken tot en met windkracht 4, bij windkracht 5 of hoger en bij rukwinden skytube uitschakelen en de tube oprollen/opbergen. ( anders waait hij aan flarden)Een beoordeling toevoegen