Speeleiland Octo

1 dag  123,97
Excl. BTW
1 dag 150,00
incl. BTW

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH
8x8x3m
Aantal gebruikers
6
Breedte Werkruimte
12 meter
Diepte Werkruimte
12 meter
Op-/ afbouwadvies
Wij adviseren u deze attractie door ons te laten opbouwen.
Stroombehoefte
1x 1100 watt (6,9AMP per stuk)
Afmetingen transport
rol 1,2x1,1m + 2 a 4 zakken ballenbadballen
Overdekt
Nee
Gewicht
110kg
Begeleidingsadvies
Dit artikel is zelf te begeleiden, minimaal 1 begeleider (meerderjarig)

Omschrijving

Een "stormbaan" voor de allerkleinste

Speeleiland Octo 

 Met het speeleiland Octo heeft u HET kussen voor de allerkleinsten. Voor hun leeftijd zijn alle uitdagingen aanwezig. Glijden, klimmen, ballenbad , zwembadje (naar wens met water of als 2e ballenbad of zandbak). Uren speelplezier is verzekerd. Meneer Octo heeft alles bij de "hand" 

Speeleiland octo heeft o.a. een glijbaan, ballenbad, zwembad ( bij kouder weer te gebruiken als open ballenbak of zandbak, zand zit niet bij de huur in begrepen) en kruiptunnel.

 

Dit artikel kunt u zelf op en afbouwen, maar ervaring leert dat het afbreken niet heel eenvoudig is. Dus wij adviseren om dit kussen te laten op en afbouwen en met name het laatste.

 

√ Een uitdagend speeleiland met veel uitdagende objecten voor de allerkleinsten.

√ Geleverd met 1 blower en bevestigingsmateriaal voor plaatsing op gras ( andere ondergronden mogelijk tegen meerprijs)

 

Zelf bij ons afhalen

U kunt dit speeleiland zelf bij ons afhalen en inleveren.

Voor het vervoer heeft u een aanhangwagen of een busje nodig ( laadvloer min 1mx2m).

Laten bezorgen en/of ophalen

Natuurlijk bieden wij ook de service om transport te verzorgen. Dit kunt u selecteren in het winkelmandje: ‘Laten bezorgen/ophalen’.

Standaard wordt er gerekend met bezorgen en ophalen, als u het materiaal alleen bezorgt of alleen opgehaald wilt dan is dat mogelijk maar krijgt u een aparte offerte . Bestel dan het kussen op basis van zelf ophalen en vermeld in de opmerkingen of u het kussen alleen bezorgt dan wel alleen op wilt laten halen. U ontvangt dan later een prijsopgaaf voor alleen de transportkosten (de helft van de transportprijs uitgerekend door systeem bij bezorgen/ophalen).Opzetten of afbreken
Indien u wilt dat wij het springkussen ook voor u opbouwen en/of afbreken. Dit is tegen meerprijs en alleen in combinatie met transport. En is gebaseerd op plaatsing op gras verankert met haringen. Plaatsen op andere ondergronden mogelijk tegen meerprijs. Neem contact op als u geplaatst wilt hebben op andere ondergronden.

Standaard wordt er gerekend met opbouwen en afbreken, als wij het materiaal alleen op moeten zetten of alleen afbreken dan is dat mogelijk. Bestel dan het kussen op basis van zelf ophalen en ophalen door Sensationair Breda of bezorgen door Sensationair Breda en zelf inleveren. En de optie op en afbouw U ontvangt dan later een aangepaste orderbevestiging met juiste arbeidskosten (bezorgen door sensationair = opbouw 1/3 van op en afbouwkosten, ophalen door sensationair = afbreken 2/3 van normale op en afbouwkosten).


Begeleiding

Als u een materialen huurt, dan bent u zelf verantwoordelijk voor begeleiding en toezicht. Bioj spring/speelkussens moet dat door een volwassene (18+). Als u dit niet zelf wilt of kunt regelen dan ontzorgen wij u graag. U kunt dan begeleiders bij ons inhuren? Prijzen afhankelijk van locatie, duur, soort begeleiding. Minimaal tarief begeleiding €150,00 (1-3 uur begeleiding door een persoon op locatie , inclusief opbouw en afbouw klein kussen) Voor prijsopgaaf huren inclusief begeleiding neemt u het beste even contact op. Per mail of telefonisch ( telefonisch bij voorkeur di-wo-do)Veiligheid

Spring- en spelkussens brengen kunnen zorgen voor uren plezier, helaas zijn ze ook met enige regelmaat oorzaak van verdriet. Daarom staat veiligheid bij ons hoog in het vaandel! Wij werken alleen met kussen van bekende en betrouwbare merken. Voldoen onze kussens aan de wettelijke eisen (WAS) en zijn alle kussens, die vallen onder WAS voorzien van geldig certificaat afgeven door betreffend Nederlands erkende keuringsinstanties zoals AIB-Vincotte Nederland B.V., TUV , TUV Nederland en het Liftinstituut.

Bovendien onderscheidt SensationAir Breda zich van veel andere verhuurbedrijven op het gebied van onderhoud en inspectie. Na elke verhuring wordt een kussen: opgeblazen, schoon gezogen, en rondom gecontroleerd op mogelijke gebreken en risico’s in bijvoorbeeld de stiksels. Eventuele defecten worden gerepareerd door onze kundige medewerkers en bij grote schades wordt dit gedaan door reparatiediensten van fabrikant, zodat ons product altijd veilig is.

Dat ons kussen veilig wilt niet zeggen, dat er niks kan gebeuren. Wij kunnen niet vaak genoeg zeggen, zorg dat u kussen goed verankerd is ( onderschat windkracht niet, beetje wind en daar gaat je kussen , hopelijk zonder kind erin) , houd toezicht en spreek kinderen op tijd aan op wangedrag (bv op de wand klimmen blijven kinderen leuk vinden, totdat ze op hun hoofd landen aan de verkeerde kant )

Extra Productopties

1 dag 4,13

Excl. BTW

1 dag 5,00

incl. BTW

Kabelhaspel 25m 3x1.5mm , geschikt max 3200W , kabelhaspel is niet geschikt om meerdere keren te verlengen.

28,93

Excl. BTW

35,01

incl. BTW

Als u niet zelf wilt schoonmaken en u boekt dit op voorhand dan een vaste prijs €35.00 incl btw per rol. Als u vergeet om het schoon te maken of achteraf kiest voor schoonmaak dan starttarief €35.00 per rol en worden de daadwerkelijke schoonmaakuren gerekend als kosten.

53,72

Excl. BTW

65,00

incl. BTW

U kunt ervoor kiezen ons het kussen volledig te laten opbouwen en afbreken. prijs berust op plaatsing op gras , plaatsing op bestrating/kunstgras/binnen mogelijk, tegen meerprijs. op en afbouw is alleen mogelijk in combinatie met transport ( dit zit niet in de opbouwprijs)
Een beoordeling toevoegen