Speelkussen super beach 9.5x5 m overdekt

152,89

1 dag 

Excl. BTW

185,00

1 dag

excl. BTW

Speelkussen super beach 9.5x5 m overdekt
>
  • Speelkussen super beach 9.5x5 m overdekt
  • Speelkussen super beach 9.5x5 m overdekt
<

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH
9.5x5mx5m
Aantal gebruikers
10
Breedte Werkruimte
8m
Diepte Werkruimte
11.5m
Op-/ afbouwadvies
Deze attractie is zelf te plaatsen (niet licht)
Stroombehoefte
1500 watt (6,9 AMP)
Transportmaat
diam 1,5, lengte 1,3m
Overdekt
Ja
Gewicht
230kg
Begeleidingsadvies
Deze attractie is zelf te begeleiden (meerderjarig persoon)

Omschrijving

Een strandag in Vynil ...

Speelkussen super beach overdekt

Met een hele brede glijbaan en diverse speelobjecten is dit speelkussen super beach helemaal compleet. Heb je een feestje met als thema strand of zee dan is dit kussen niet meer dan passend. Je waant je praktisch al op het strand en hoort de zee bijna ruisen. Dit springkussen is ook te huur met een bad aan het eind van de glijbaan, wat het een nog hoger strandgehalte geeft.


√ Een zeer compleet kussen voor uren plezier.

√ Voorzien van glijbaan

√ Voor vervoer is aanhanger (minimaal 1,2mx1,5m laadvloer) of bus noodzakelijk, of kies voor bezorgen en ophalen.

√ Standaard geleverd met blower en verankeringsmateriaal voor gebruik op gras

 

Zelf bij ons afhalen

U kunt dit springkussen zelf bij ons afhalen en inleveren. Dit springkussen past echter niet in een personenauto. Te groot en te zwaar. Flinke aanhanger (1,2mx1,5m laadvloer) of leeg busje is noodzakelijk voor transport


Laten bezorgen en/of ophalen

Natuurlijk bieden wij ook de service om transport te verzorgen. Dit kunt u selecteren in het winkelmandje: ‘Laten bezorgen/ophalen’.

Standaard wordt er gerekend met bezorgen en ophalen, als u het materiaal alleen bezorgt of alleen opgehaald wilt dan is dat mogelijk maar krijgt u een aparte offerte . Bestel dan het kussen op basis van zelf ophalen en vermeld in de opmerkingen of u het kussen alleen bezorgt dan wel alleen op wilt laten halen. U ontvangt dan later een prijsopgaaf voor alleen de transportkosten (de helft van de transportprijs uitgerekend door systeem bij bezorgen/ophalen).Opzetten of afbreken
Indien u wilt dat wij het springkussen ook voor u opbouwen en/of afbreken. Dit is tegen meerprijs en alleen in combinatie met transport.

Standaard wordt er gerekend met opbouwen en afbreken, als wij het materiaal alleen op moeten zetten of alleen afbreken dan is dat mogelijk. Bestel dan het kussen op basis van zelf ophalen en vermeld in de opmerkingen of u het kussen alleen opgezet dan wel alleen afgebroken wilt hebben. U ontvangt dan later een prijsopgaaf voor de transportkosten (helft normale transportkosten) en arbeidskosten (opbouw 1/3, afbreken 2/3 van normale op en afbouwkosten).


Begeleiding

Als u een materialen huurt, dan bent u zelf verantwoordelijk voor begeleiding en toezicht. Bioj spring/speelkussens moet dat door een volwassene (18+). Als u dit niet zelf wilt of kunt regelen dan ontzorgen wij u graag. U kunt dan begeleiders bij ons inhuren? Prijzen afhankelijk van locatie, duur, soort begeleiding. Minimaal tarief begeleiding €150,00 (1-3 uur begeleiding door een persoon op locatie , inclusief opbouw en afbouw klein kussen) Voor prijsopgaaf huren inclusief begeleiding neemt u het beste even contact op. Per mail of telefonisch ( telefonisch bij voorkeur di-wo-do)Veiligheid

Spring- en spelkussens brengen kunnen zorgen voor uren plezier, helaas zijn ze ook met enige regelmaat oorzaak van verdriet. Daarom staat veiligheid bij ons hoog in het vaandel! Wij werken alleen met kussen van bekende en betrouwbare merken. Voldoen onze kussens aan de wettelijke eisen (WAS) en zijn alle kussens, die vallen onder WAS voorzien van geldig certificaat afgeven door betreffend Nederlands erkende keuringsinstanties zoals AIB-Vincotte Nederland B.V., TUV , TUV Nederland en het Liftinstituut.

Bovendien onderscheidt SensationAir Breda zich van veel andere verhuurbedrijven op het gebied van onderhoud en inspectie. Na elke verhuring wordt een kussen: opgeblazen, schoon gezogen, en rondom gecontroleerd op mogelijke gebreken en risico’s in bijvoorbeeld de stiksels. Eventuele defecten worden gerepareerd door onze kundige medewerkers en bij grote schades wordt dit gedaan door reparatiediensten van fabrikant, zodat ons product altijd veilig is.

Dat ons kussen veilig wilt niet zeggen, dat er niks kan gebeuren. Wij kunnen niet vaak genoeg zeggen, zorg dat u kussen goed verankerd is ( onderschat windkracht niet, beetje wind en daar gaat je kussen , hopelijk zonder kind erin) , houd toezicht en spreek kinderen op tijd aan op wangedrag (bv op de wand klimmen blijven kinderen leuk vinden, totdat ze op hun hoofd landen aan de verkeerde kant )

 

Extra Productopties

53,72

Excl. BTW

65,00

excl. BTW

U kunt ervoor kiezen ons het kussen volledig te laten opbouwen en afbreken. prijs berust op plaatsing op gras , plaatsing op bestrating/kunstgras/binnen mogelijk, tegen meerprijs. op en afbouw is alleen mogelijk in combinatie met transport ( dit zit niet in de opbouwprijs)

4,13

1 dag

Excl. BTW

5,00

1 dag

excl. BTW

Kabelhaspel 25m 3x1.5mm , geschikt max 3200W , kabelhaspel is niet geschikt om meerdere keren te verlengen.

28,93

Excl. BTW

35,01

excl. BTW

Als u niet zelf wilt schoonmaken en u boekt dit op voorhand dan een vaste prijs €35.00 incl btw per rol. Als u vergeet om het schoon te maken of achteraf kiest voor schoonmaak dan starttarief €35.00 per rol en worden de daadwerkelijke schoonmaakuren gerekend als kosten.
Een beoordeling toevoegen