Springkussen Boerderij 4x3 huren

45,45

1 dag 

Excl. BTW

54,99

1 dag

incl. BTW

Springkussen Boerderij 4x3
>
  • Springkussen Boerderij 4x3
<

Omschrijving

 Een niet te groot kussen in boerderij thema

Springkussen Boerderij 4x3

Een luchtkussen in boerderij thema, waar de geuren bij zijn weg gelaten. Dit springkussen boerderij van 4x3 past in vrijwel elke tuin en geven de kinderen de gelegenheid om zich in de buitenlucht uit te leven. Door zijn geringe hoogte is dit kussen ook binnen te gebruiken, waardoor u het platteland naar binnen brengt. De verse lucht wordt dan alleen niet meegeleverd. Huren van het springkussen kan op basis van zelf ophalen en inleveren. Maar ook bezorgen en ophalen is mogelijk.


√ Door de hoogte en ontbreken van dak ook geschikt om binnen te plaatsen

√ Past in vrijwel elke tuin

√ Te vervoeren met vrijwel elke personenauto ( geen sedan of cabrio)

√ Standaard geleverd met blower en verankeringsmateriaal voor gebruik op gras, materialen voor gebruik op andere ondergonden is verkrijgbaar.


 

Extra Productopties

24,79

1 dag

Excl. BTW

30,00

1 dag

incl. BTW

U kunt ervoor kiezen ons het kussen volledig te laten opbouwen en afbreken. prijs berust op plaatsing op gras , plaatsing op bestrating/kunstgras/binnen mogelijk, maar afhankelijk van ondergrond heeft dat een meerprijs.


119,95

1 dag

Excl. BTW

145,14

1 dag

incl. BTW

U heeft een bruiloft of evenement en kunt of wilt niet zelf begeleiden of begeleiding regelen, dan kunt u dit aan ons uitbesteden.

33,06

1 dag

Excl. BTW

40,00

1 dag

incl. BTW

U heeft de optie begeleiding (3uur) al gekozen, maar wilt meer uren begeleiding dan 3 uur. Met extra uur begeleiding kunt u dit uitbreiden. Prijs is per uur (of deel van een uur) en per begeleider.
Een beoordeling toevoegen