Stormbaan kleuren 14 meter

1 dag  185,95
Excl. BTW
1 dag 225,00
incl. BTW

Omschrijving

Een kleurig stormbaan, met obstakels en glijheuvel

Stormbaan kleuren 14 meter

 

Met deze stormbaan kleuren van 14 meter heeft u ondanks zijn bescheiden formaat toch een complete baan. Diverse obstakels om te ontwijken en natuurlijk kan een grote klimheuvel met glijbaan niet ontbreken. door de vrolijke kleurstelling springt deze stormbaan meteen in het oog. De stormbaan is aan de zijkanten voorzien van gaasnetten ( vangnetten), waardoor bij plaatsing op bestrating alleen valmatten nodig zijn bij de ingang en uitgang.

Standaard leveren wij materialen voor plaatsing op gras, materialen voor gebruik op niet valdempende ondergronden zijn leverbaar tegen meerprijs.  ( Afhankelijk van ondergrond diverse opties mogelijk)Dit artikel kunt u zelf op en afbouwen, maar gezien de zwaarte en de grootte adviseren wij u om hem door ons op te laten bouwen.

 

√ Een uitdagende stormbaan met veel hindernissen op relatief klein oppervlak

√ AAnhanger (1,2x2,4 vloer) of ruime bus noodzakelijk voor transport

√ Geleverd met 2 blowers en bevestigingsmateriaal voor plaatsing op gras ( andere ondergronden mogelijk tegen meerprijs)

 

Zelf bij ons afhalen

U kunt deze stormbaan zelf bij ons afhalen en inleveren.

Voor het vervoer heeft u een aanhangwagen of een flinke bus nodig ( laadvloer min 1mx2,4m).

Laten bezorgen en/of ophalen

Natuurlijk bieden wij ook de service om transport te verzorgen. Dit kunt u selecteren in het winkelmandje: ‘Laten bezorgen/ophalen’.

Standaard wordt er gerekend met bezorgen en ophalen, als u het materiaal alleen bezorgt of alleen opgehaald wilt dan is dat mogelijk maar krijgt u een aparte offerte . Bestel dan het kussen op basis van zelf ophalen en vermeld in de opmerkingen of u het kussen alleen bezorgt dan wel alleen op wilt laten halen. U ontvangt dan later een prijsopgaaf voor alleen de transportkosten (de helft van de transportprijs uitgerekend door systeem bij bezorgen/ophalen).Opzetten of afbreken
Indien u wilt dat wij het springkussen ook voor u opbouwen en/of afbreken. Dit is tegen meerprijs en alleen in combinatie met transport. En is gebaseerd op plaatsing op gras verankert met haringen. Plaatsen op andere ondergronden mogelijk tegen meerprijs. Neem contact op als u geplaatst wilt hebben op andere ondergronden.

Standaard wordt er gerekend met opbouwen en afbreken, als wij het materiaal alleen op moeten zetten of alleen afbreken dan is dat mogelijk. Bestel dan het kussen op basis van zelf ophalen en vermeld in de opmerkingen of u het kussen alleen opgezet dan wel alleen afgebroken wilt hebben. U ontvangt dan later een prijsopgaaf voor de transportkosten (helft normale transportkosten) en arbeidskosten (opbouw 1/3, afbreken 2/3 van normale op en afbouwkosten).


Begeleiding

Als u een materialen huurt, dan bent u zelf verantwoordelijk voor begeleiding en toezicht. Bioj spring/speelkussens moet dat door een volwassene (18+). Als u dit niet zelf wilt of kunt regelen dan ontzorgen wij u graag. U kunt dan begeleiders bij ons inhuren? Prijzen afhankelijk van locatie, duur, soort begeleiding. Minimaal tarief begeleiding €150,00 (1-3 uur begeleiding door een persoon op locatie , inclusief opbouw en afbouw klein kussen) Voor prijsopgaaf huren inclusief begeleiding neemt u het beste even contact op. Per mail of telefonisch ( telefonisch bij voorkeur di-wo-do)Veiligheid

Spring- en spelkussens brengen kunnen zorgen voor uren plezier, helaas zijn ze ook met enige regelmaat oorzaak van verdriet. Daarom staat veiligheid bij ons hoog in het vaandel! Wij werken alleen met kussen van bekende en betrouwbare merken. Voldoen onze kussens aan de wettelijke eisen (WAS) en zijn alle kussens, die vallen onder WAS voorzien van geldig certificaat afgeven door betreffend Nederlands erkende keuringsinstanties zoals AIB-Vincotte Nederland B.V., TUV , TUV Nederland en het Liftinstituut.

Bovendien onderscheidt SensationAir Breda zich van veel andere verhuurbedrijven op het gebied van onderhoud en inspectie. Na elke verhuring wordt een kussen: opgeblazen, schoon gezogen, en rondom gecontroleerd op mogelijke gebreken en risico’s in bijvoorbeeld de stiksels. Eventuele defecten worden gerepareerd door onze kundige medewerkers en bij grote schades wordt dit gedaan door reparatiediensten van fabrikant, zodat ons product altijd veilig is.

Dat ons kussen veilig wilt niet zeggen, dat er niks kan gebeuren. Wij kunnen niet vaak genoeg zeggen, zorg dat u kussen goed verankerd is ( onderschat windkracht niet, beetje wind en daar gaat je kussen , hopelijk zonder kind erin) , houd toezicht en spreek kinderen op tijd aan op wangedrag (bv op de wand klimmen blijven kinderen leuk vinden, totdat ze op hun hoofd landen aan de verkeerde kant )

Extra Productopties

74,38

Excl. BTW

90,00

incl. BTW

U kunt ervoor kiezen ons de stormbaan/groot kussen volledig te laten opbouwen en afbreken. prijs berust op plaatsing op gras , plaatsing op bestrating/kunstgras/binnen mogelijk, maar afhankelijk van ondergrond heeft dat een meerprijs.

28,93

Excl. BTW

35,01

incl. BTW

Als u niet zelf wilt schoonmaken en u boekt dit op voorhand dan een vaste prijs €35.00 incl btw per rol. Als u vergeet om het schoon te maken of achteraf kiest voor schoonmaak dan starttarief €35.00 per rol en worden de daadwerkelijke schoonmaakuren gerekend als kosten.
Een beoordeling toevoegen