Stormbaan Voetbal NL 17m huren

247,93

1 dag 

Excl. BTW

300,00

1 dag

excl. BTW

Stormbaan Voetbal NL 17m
>
  • Stormbaan Voetbal NL 17m
<

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH
17x3.6x6m (LxBxH)
Aantal gebruikers
2
Breedte Werkruimte
24m
Diepte Werkruimte
7.2m
Op-/ afbouwadvies
Wij adviseren u deze attractie door ons te laten opbouwen.
Stroombehoefte
2x 1500 watt (6,9AMP per stuk)
Afmetingen transport
Rol 1 diam 1,2m L= 1,3m rol 2 diam. 0.9 m L = 1,3m
Overdekt
Nee
Begeleidingsadvies
Deze attractie is zelf te begeleiden (meerderjarig toezicht)

Omschrijving

Rood, Wit Blauw, race naar het einde gauw gauw gauw.

Stormbaan Voetbal NL 17m huren

Oranje boven , Oranje boven, klim jij lekker zelf naar boven. Als u de e stormbaan Voetbal NL huurt , haalt u een obstakel run met een Nederlands tintje in huis/tuin. Nou ja tintje, het rood-wit-blauw spat eraf en ook oranje is goed vertegenwoordigd. Dit nederlandse kussen met een knipoog naar onze oosterburen is ideaal voor uw voetbalvereniging, want wie van uw speler(tjes) wil niet door breken bij Oranje. Hij misstaat op geen enkel koningsdag of koningsspelen event.  Deze stormbaan Voetbal NL huurt u compleet met blowers. Zoals alle vrijwel all 17 meter stormbanen voorzien van glijbaan en diverse obstakels om het de deelnemels lastig te maken.

Het is mogelijk om bij deze stormbaan de zeilen op de zijkant van de glijhelling te vervangen door zeilen die voor u gemaakt worden, zodat bijvoorbeeld uw clubnaam op de zijkant van de stormbaan staat. ( Meerprijs op aanvraag, levertijd ongeveer 2 weken) 

 

Dit artikel kunt u zelf op en afbouwen met 2 a 3 personen, maar het advies is om ons te laten opbouwen en afbreken.

Begeleiden van deze stormbaan kunt u zelf . Een begeleider is verplicht maar wij adviseren bij stormbanen 2 begeleiders in te zetten, een bij de entree en een bij de uitgang om te voorkomen dat mensen via de verkeerde kant het kussen opgaan.


√ Uniek Nederlands voetbalstormbaan

√ stroomverbruik 2 x 1500W

√ Zelf te vervoeren, bus of aanhangwagen (minimaal 2,4x1m laadvloer) noodzakelijk voor transport.

√ Standaard geleverd met blowers en verankeringsmateriaal voor gebruik op gras, voor plaatsing op bestrating neem contact op per mail.Zelf bij ons afhalen

U kunt deze stormbaan zelf bij ons afhalen en inleveren.

Voor het vervoer heeft u een aanhangwagen of een flinke bus nodig ( laadvloer min 1mx2,4m).

Laten bezorgen en/of ophalen

Natuurlijk bieden wij ook de service om transport te verzorgen. Dit kunt u selecteren in het winkelmandje: ‘Laten bezorgen/ophalen’.

Standaard wordt er gerekend met bezorgen en ophalen, als u het materiaal alleen bezorgt of alleen opgehaald wilt dan is dat mogelijk maar krijgt u een aparte offerte . Bestel dan het kussen op basis van zelf ophalen en vermeld in de opmerkingen of u het kussen alleen bezorgt dan wel alleen op wilt laten halen. U ontvangt dan later een prijsopgaaf voor alleen de transportkosten (de helft van de transportprijs uitgerekend door systeem bij bezorgen/ophalen).Opzetten of afbreken
Indien u wilt dat wij het springkussen ook voor u opbouwen en/of afbreken. Dit is tegen meerprijs en alleen in combinatie met transport. En is gebaseerd op plaatsing op gras verankert met haringen. Plaatsen op andere ondergronden mogelijk tegen meerprijs. Neem contact op als u geplaatst wilt hebben op andere ondergronden.

Standaard wordt er gerekend met opbouwen en afbreken, als wij het materiaal alleen op moeten zetten of alleen afbreken dan is dat mogelijk. Bestel dan het kussen op basis van zelf ophalen en vermeld in de opmerkingen of u het kussen alleen opgezet dan wel alleen afgebroken wilt hebben. U ontvangt dan later een prijsopgaaf voor de transportkosten (helft normale transportkosten) en arbeidskosten (opbouw 1/3, afbreken 2/3 van normale op en afbouwkosten).


Begeleiding

Als u een materialen huurt, dan bent u zelf verantwoordelijk voor begeleiding en toezicht. Bioj spring/speelkussens moet dat door een volwassene (18+). Als u dit niet zelf wilt of kunt regelen dan ontzorgen wij u graag. U kunt dan begeleiders bij ons inhuren? Prijzen afhankelijk van locatie, duur, soort begeleiding. Minimaal tarief begeleiding €150,00 (1-3 uur begeleiding door een persoon op locatie , inclusief opbouw en afbouw klein kussen) Voor prijsopgaaf huren inclusief begeleiding neemt u het beste even contact op. Per mail of telefonisch ( telefonisch bij voorkeur di-wo-do)Veiligheid

Spring- en spelkussens brengen kunnen zorgen voor uren plezier, helaas zijn ze ook met enige regelmaat oorzaak van verdriet. Daarom staat veiligheid bij ons hoog in het vaandel! Wij werken alleen met kussen van bekende en betrouwbare merken. Voldoen onze kussens aan de wettelijke eisen (WAS) en zijn alle kussens, die vallen onder WAS voorzien van geldig certificaat afgeven door betreffend Nederlands erkende keuringsinstanties zoals AIB-Vincotte Nederland B.V., TUV , TUV Nederland en het Liftinstituut.

Bovendien onderscheidt SensationAir Breda zich van veel andere verhuurbedrijven op het gebied van onderhoud en inspectie. Na elke verhuring wordt een kussen: opgeblazen, schoon gezogen, en rondom gecontroleerd op mogelijke gebreken en risico’s in bijvoorbeeld de stiksels. Eventuele defecten worden gerepareerd door onze kundige medewerkers en bij grote schades wordt dit gedaan door reparatiediensten van fabrikant, zodat ons product altijd veilig is.

Dat ons kussen veilig wilt niet zeggen, dat er niks kan gebeuren. Wij kunnen niet vaak genoeg zeggen, zorg dat u kussen goed verankerd is ( onderschat windkracht niet, beetje wind en daar gaat je kussen , hopelijk zonder kind erin) , houd toezicht en spreek kinderen op tijd aan op wangedrag (bv op de wand klimmen blijven kinderen leuk vinden, totdat ze op hun hoofd landen aan de verkeerde kant )

Extra Productopties

74,38

Excl. BTW

90,00

excl. BTW

U kunt ervoor kiezen ons de stormbaan/groot kussen volledig te laten opbouwen en afbreken. prijs berust op plaatsing op gras , plaatsing op bestrating/kunstgras/binnen mogelijk, maar afhankelijk van ondergrond heeft dat een meerprijs.

4,13

1 dag

Excl. BTW

5,00

1 dag

excl. BTW

Kabelhaspel 25m 3x1.5mm , geschikt max 3200W , kabelhaspel is niet geschikt om meerdere keren te verlengen.

28,93

Excl. BTW

35,01

excl. BTW

Als u niet zelf wilt schoonmaken en u boekt dit op voorhand dan een vaste prijs €35.00 incl btw per rol. Als u vergeet om het schoon te maken of achteraf kiest voor schoonmaak dan starttarief €35.00 per rol en worden de daadwerkelijke schoonmaakuren gerekend als kosten.
Een beoordeling toevoegen