Stretchtent 6mx6m

636,36
excl. BTW
770,00
incl. BTW

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH
6x6x4
Aantal gebruikers
20-40pers
Breedte Werkruimte
8m
Diepte Werkruimte
8m
Op-/ afbouwadvies
Tent alleen inclusief op en afbouw.
Stroombehoefte
nvt
Gewicht
80 kg
Zelf afhalen niet mogelijk
Tent alleen incl op en afbouw

Omschrijving

Stretchtent 6x6 meter

STRETCHTENTEN GAAN ALLEEN OP AANVRAAG, U BOEKT DUS NIET DIRECT DE TENT, MAAR U VRAAGT AAN OF DEZE BESCHIKBAAR IS. (dIT IS AFWIJKEND VAN ALLE ANDERE ARTIKELEN)

Met een stretchtent geeft u uw feest of event een stuk meer uitstraling dan met een gewone partytent. Je haalt er al snel een heel zomers gevoel mee in huis en zijn open uitstraling is erg uitnodigend. Als u onze stretchtent huurt, dan is dat altijd inclusief  plaatsing en afbreken doorSensationair Breda. Zodat u daar geen omkijken naar heeft.

Indien gewenst is de strechtent leverbaar met een kunsstof vloer of beter passend bij de uitstraling van de tent een houten vloer. 

LET OP, strechtententen kunnen wij alleen opbouwen op open locaties. Het is niet mogelijk om een strechtent over bv een boom, vijver, beplanting heen te bouwen. Om op te bouwen is een open ruimte van 8x8m ( tent 6x6, haringen komen 1 meter uit tent doek in de grond, vandaar 8x8m)  

Kleinere locatie is eventueel mogenlijk door de strechtent deels naar de grond te spannen, het gaat dan altijd om een gehele kant van een tent die wordt afgespannen, dus bv 6x5 of 6x4 , hou er dan wel rekening mee dat de capaciteit van de tent afneemt. 

  • Geschikt voor ongeveer 40 personen staand incl 5 statafels , zittend ongeveer 20
  • Afmeting tent: 6x6 meter
  • Oppervlakte: 36 vierkante meter  (effectief bruikbaar ongeveer 25m, omdat men zelden bij het randje van de tent gaat staan) 
  • Doorloophoogte: max. 2,5-3,5m meter. Nokhoogte instelbaar tot 4 meter
  • Waterdicht te koppelen met meerdere tenten
  • Geschikt voor windsnelheden tot windkracht 7 ( op aanvraag en tegen meerprijs windkracht 9 mogelijk) 

√ sfeervol , zomerse uitstraling

√ bestand tot windkracht 7 

√ Inclusief op en afbouw 

Zelf bij ons afhalen en inleveren

Stretchtenten gaan alleen op basis van op en afbouw door Sensationair Breda en kunnen daarom niet zelf worden afgehaald en ingeleverd. 

Laten bezorgen en/of ophalen

Stretchtententen gaan alleen op basis van op en afbouw door Sensationair Breda, de prijs van stretchtent is dus ook op basis van op en afbouw, maar omdat klanten overal vandaan kunnen komen, zitten de transportkosten ( variabele prijs) niet in de prijs meegerekend. Deze prijs wordt berekend op basis van postcode van het afleveradres. U kunt geen stretchtent huren zonder de optie bezorgen en ophalen door Sensationair Breda

 

Opzetten en afbreken

Zoals gemeld is de prijs van de strechtent inclusief het op en afbouwen. Deze prijs berust op plaatsing op gras of een bestrating waar wij ankers in de grond mogen boren. Als boren niet mogelijk is, dan zal er gewerkt moeten worden met verzwaringsblokken. Het plaatsen van een stretchtent met verzwaringsblokken gaat tegen meerprijs, afhankelijk van uw leverlocatie kan deze meerprijs worden vastgesteld ( verzwaring moeten wij door extern transport laten bezorgen en ophalen, want dat kunnen wij ook zelf niet vervoeren) 

Het opbouwen van een stretchtent 6x6m kan alleen op een open ruimte van 8mx8m. Je kan een stretchtent nergens over heen bouwen.  

Globale uitleg, hetentzeil/doek van de stretchtent wordt vlak op de vloer gelegd.  Dan gaan er een aantal palen onder, die we licht opspannen. Het tentzeil/doek komt dan deels van de grond, dan gaan de rest van de palen eronder en werken we de tent verder af. 

Kan het tentzeil/doek niet vlak worden weggelegd dan kunnen we dus niets. 

 

Heeft u een object staan maar wilt u toch een strechtent dan worden het meerdere stretchtenten, die gekoppeld worden. En we dan om het object heen bouwen. Mogelijkheden en prijzen hiervoor gaan in overleg , mail hiervoor met info@sensationair-breda.nl en stuur alvast een of meerdere fotos van de locatie mee. 


Begeleiding

Wij kunnen ons niet voorstellen dat u begeleiding zou willen bij dit product.


Veiligheid

Al onze stretchtenten hebben een brandcertificaat (klasse M2, brandvertragend, EG benaming klasse B ) en zijn minimaal bestand tot windkracht 7. We hebben een aantal tenten, die bestand zijn tot windkracht 9. Als dit vereist is dan dit melden. 

Bovenwindkracht 7 kan de strechtent niet gebruikt worden. En zal de tent niet geplaatst worden. tenzij u dit eist , maar dan is dit geheel voor eigen risico en rekening. Alle schade aan tent, materialen en schade aan derden is dan voor uw rekening. 

 

Offerte aanvragen

Een beoordeling toevoegen