Sumoworstelen Senior

1 dag  99,17
Excl. BTW
1 dag 120,00
incl. BTW

Producten in pakket

1x
Sumopakken voor volwassenen
Sumopakken voor volwassenen
1x
Sumomat rond
Sumomat rond

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH
mat doorsnede 5m
Aantal gebruikers
2
Breedte Werkruimte
advies 7m
Diepte Werkruimte
advies 7m
Op-/ afbouwadvies
U kunt dit artikel eenvoudig zelf op en afbouwen
Stroombehoefte
nvt
Transportmaat
2 rollen L=1,2m x diam. 0,4m, + 2 dikke pakken
Gewicht
30 kg
Begeleidingsadvies
Begeleiding is niet verplicht bij dit artikel

Omschrijving

worstelen in pak

Sumoworstelen Senior

De meeste mensen hebben het wel eens gezien, een paar japanse stevige of zeg maar hele stevige jongens. Die elkaar de ring uit proberen te duwen of op de rug te leggen. Het heet een sport te zijn, maar ziet er eerder lachwekkend uit. En dat heeft iemand op een idee gebracht. Ik maak een paar lekker dik pakken, gooi er een matje bij. En sumo is ineens toegankelijk voor iedereen. De term sport heeft hier echt niks meer mee te maken, maar lachen is het wel. Als u Sumoworstelen Senior huurt of tewel sumo voor volwassenen, dan kunt u uw lol niet meer op. U huurt een complete set met twee pakken, twee helmen en een ronde sumomat. Ondanks de mat, helmen en dikke pakken adviseren wij een zachte ondergrond, want naast het matje vallen is zeker een optie.En ga zeker niet worstelen vlakbij een muur, die schijnen hard te zijn.

√ Eenvoudig zelf op te zetten, ( advies opstellen op zachte ondergrond)

√ Geen elektra noodzakelijk

√ Te vervoeren in de meeste auto's ( geen sedan of cabrio)
Zelf bij ons afhalen

U kunt dit spelmateriaal zelf bij ons afhalen en inleveren. Dit spelmateriaal past in een meeste personenautos. Mits deze helemaal leeg zijn en de bank plat ligt. In Sedan en cabrio past het zeer zeker niet.


Laten bezorgen en/of ophalen

Natuurlijk bieden wij ook de service om transport te verzorgen. Dit kunt u selecteren in het winkelmandje: ‘Laten bezorgen/ophalen’.

Opzetten of afbreken
Indien u wilt dat wij het spelmateriaal ook voor u opbouwen en/of afbreken. Dan is dit mogelijk tegen meerprijs en alleen in combinatie met transport.

Standaard wordt er gerekend met opbouwen en afbreken, als wij het materiaal alleen op moeten zetten of alleen afbreken dan is dat mogelijk.

Alleen opzetten:

Bestel dan het spelmateriaal met de optie op en afbouw en selecteer bij transportopties de optie: "zelf afhalen, ophalen door Sensationair Breda " , u ontvangt dan later een aangepaste orderbevestiging met de juiste arbeidskosten (opbouw 1/3, afbreken 2/3 van normale op en afbouwkosten).

Alleen afbreken

Bestel dan het spelmateriaal met de optie op en afbouw en selecteer bij transportopties de optie: "bezorgen door sensationair Breda, zelf inleveren " , u ontvangt dan later een aangepaste orderbevestiging met de juiste arbeidskosten (opbouw 1/3, afbreken 2/3 van normale op en afbouwkosten).  


Begeleiding

Er zijn geen wettelijke verplichting tot begeleiding bij dit artikel.


Veiligheid

De helmen leveren we niet voor niets mee. Men wordt al snel fanatiek en dan wordt er met krachten gesmeten ( en mensen) . Je hoofd is kwetsbaar en met een val op de grond kun je vervelende kwalen oplopen ( Schedelbasisfractuur is echt een optie )

Dus draag de beschermmiddelen en indien mogelijk geniet een zachte ondergrond (gras) de voorkeur.

Extra Productopties

26,86

Excl. BTW

32,50

incl. BTW

U kunt ervoor kiezen ons het kussen volledig te laten opbouwen en afbreken. prijs berust op plaatsing op gras , plaatsing op bestrating/kunstgras/binnen mogelijk, maar afhankelijk van ondergrond heeft dat een meerprijs.
Een beoordeling toevoegen