Tafeltennistafel

53,72

1 dag 

Excl. BTW

65,00

1 dag

excl. BTW

Tafeltennistafel huren
>
  • Tafeltennistafel huren
  • Tafeltennistafel huren
<

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH
274 x 152,5 (184 met net) x 76 cm
Aantal gebruikers
1-4 (batjes voor 2)
Breedte Werkruimte
152,5 (184 met net), + 1 meter
Diepte Werkruimte
474
Op-/ afbouwadvies
Dit artikel kunt u eenvoudig zelf op en afbouwen.
Stroombehoefte
nvt
Afmetingen transport
opgeklapt 152,5 (met net 184) x 72 x 155 cm
Gewicht
ongeveer 30 kg
Begeleidingsadvies
Dit artikel is geen begeleiding verplicht.

Omschrijving

Een leuke toevoeging voor elk evenement

Tafeltennistafel outdoor

 

Deze tafeltennistafel op wielen is van degelijke kwaliteit en kan u zowel binnen als buiten gebruiken. Hij is geheel waterbestendig, dus bij eventuele regen kan u de tafel gewoon buiten laten staan. U kunt ook nog door tafeltennissen als u wilt, maar of dat een succes gaat worden betwijfelen wij.  Bij de tafeltennistafel leveren wij standaard twee tafeltennisbatjes en 5 balletjes. Extra batjes kunt u bij huren als u dat zou willen.

De tafel is volledig opklapbaar wat het transport gemakkelijk maakt. De tafeltennistafel is opgeklapt 1,65m hoog. Doordat de tafel opklapbaar is kunt u hem ook als zelftrainer gebruiken (zie onderstaande eerste foto). 

Afmetingen van de tafel uitgeklapt: 274 x 152,5 x 76 cm. 
 

√ Iedereen wil tafeltennissen

√ Roept veel strijd en fanatisme op

Zelf bij ons afhalen

U kunt deze speltafel zelf bij ons afhalen en inleveren. Dit artikel past niet in de personenauto's, een bus of bakwagen is vereist. Aanhanger is mogelijk maar adviseer ik alleen met een gesloten aanhanger, open aanhanger vangt de tafel veel wind en kunt u hem alleen onderin vast zetten. Het zal niet de eerste zijn die van een open aanhanger afwaait (ook niet de laatste)


Laten bezorgen en/of ophalen

Natuurlijk bieden wij ook de service om transport te verzorgen. Dit kunt u selecteren in het winkelmandje: ‘Laten bezorgen/ophalen’.

Standaard wordt er gerekend met bezorgen en ophalen, als u het materiaal alleen bezorgt of alleen opgehaald wilt dan is dat mogelijk maar krijgt u een aparte offerte . Bestel dan het kussen op basis van zelf ophalen en vermeld in de opmerkingen of u het kussen alleen bezorgt dan wel alleen op wilt laten halen. U ontvangt dan later een prijsopgaaf voor alleen de transportkosten (de helft van de transportprijs uitgerekend door systeem bij bezorgen/ophalen).Opzetten of afbreken
Indien u wilt dat wij het speltafel ook voor u opbouwen en/of afbreken. Dit is tegen meerprijs en alleen in combinatie met transport.

Standaard wordt er gerekend met opbouwen en afbreken, als wij het materiaal alleen op moeten zetten of alleen afbreken dan is dat mogelijk. Bestel dan het speltafel op basis van zelf ophalen en vermeld in de opmerkingen of u het speltafel alleen opgezet dan wel alleen afgebroken wilt hebben. U ontvangt dan later een prijsopgaaf voor de transportkosten (helft normale transportkosten) en arbeidskosten (opbouw 1/3, afbreken 2/3 van normale op en afbouwkosten).


Begeleiding

Als u een materialen huurt, dan bent u zelf verantwoordelijk voor begeleiding en toezicht. Bij speltafels is er geen wettelijke verplichting tot begeleiding. Mocht u toch begeleiding willen, dan is dit mogelijk.  Als u dit niet zelf wilt of kunt regelen dan ontzorgen wij u graag. U kunt dan begeleiders bij ons inhuren? Prijzen afhankelijk van locatie, duur, soort begeleiding. Minimaal tarief begeleiding €150,00 (1-3 uur begeleiding door een persoon op locatie , inclusief opbouw en afbouw klein kussen) Voor prijsopgaaf huren inclusief begeleiding neemt u het beste even contact op. Per mail of telefonisch ( telefonisch bij voorkeur di-wo-do)Veiligheid

Speltafel zijn bij normaal gebruik gewoon veilig. Let wel op doordat ze opklapbaar zijn, zijn de poten wat zwakker en is zitten op de tafels niet toegestaan. Let bij kleine kinderen ook altijd op eventuele kleine losse spelonderdelen.

 

Extra Productopties

4,13

Excl. BTW

5,00

excl. BTW

U kunt ervoor kiezen ons dit spelmateriaal volledig te laten opbouwen en afbreken. Eventuele hulpmaterialen zoals bv een tafel kunt u zelf verzorgen of bij huren.
Een beoordeling toevoegen