Tafelvoetbal opvouwbaar

1 dag  41,32
Excl. BTW
1 dag 50,00
incl. BTW

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH
1,44x0,77x0,88m
Aantal gebruikers
2 tot 4
Breedte Werkruimte
2,6m (tafel met stangen 1,53, 2 x 50cm deelnemer staand)
Diepte Werkruimte
1.44m
Op-/ afbouwadvies
Dit artikel kan u zelf op en afbouwen
Stroombehoefte
nvt
Transportmaat
1.53x1.44x0.4m
Overdekt
Nee
Begeleidingsadvies
Dit artikel kan u zelf begeleiden

Omschrijving

Voetballen voor Coachpotatoes, NOT

Tafelvoetbal door veel mensen gezien als luie mensen sport, maar hier zijn serieuze kampioenschappen in. Wij zijn alleen wel zo realistisch dat we niet verwacht dat u een van die kampioenen bent. Maar met veel oefenen kan u het als nog worden. Of doe gewoon wat alle anderen doen, ga gewoon los. Want ben eerlijk ook zonder skills is tafelvoetballen gewoon chill. Dat merk je ook wel als er een staat, want het trekt aytomatisch volk naar zich toe.

Doordat de tafel inklapbaar is , is hij wat makkelijker te vervoeren ( en ergens binnen te krijgen), maar hij is niog steeds te groot voor een personenauto. Aanhanger of liever nog een busje is aan te raden voor transport.

De tafel is gemaakt van spaanplaat en mdf als basis, dat houdt in dat deze absoluut niet tegen water kan en buitengebruik is daarom niet aan te raden.


√ Eenvoudig zelf op te zetten

√ voor de gevorderdere speler, de keeper kan helemaal ronddraaien

√ Geleverd met 5 ballen

√ Te vervoeren met aanhanger of bus

Zelf bij ons afhalen

U kunt dit speelkussen zelf bij ons afhalen en inleveren. Deze speeltafel past niet in een personenauto. busje of aanhanger is noodzakelijk. ( doorstapelen op de tafel is niet mogelijk , breken de poten af)

Laten bezorgen en/of ophalen

Natuurlijk bieden wij ook de service om transport te verzorgen. Dit kunt u selecteren in het winkelmandje: ‘Laten bezorgen/ophalen’.

Standaard wordt er gerekend met bezorgen en ophalen, als u het materiaal alleen bezorgt of alleen opgehaald wilt dan is dat mogelijk maar krijgt u een aparte offerte . Bestel dan het kussen op basis van zelf ophalen en vermeld in de opmerkingen of u het kussen alleen bezorgt dan wel alleen op wilt laten halen. U ontvangt dan later een prijsopgaaf voor alleen de transportkosten (de helft van de transportprijs uitgerekend door systeem bij bezorgen/ophalen).Opzetten of afbreken
Indien u wilt dat wij het speelkussen ook voor u opbouwen en/of afbreken. Dit is tegen meerprijs en alleen in combinatie met transport.

Standaard wordt er gerekend met opbouwen en afbreken, als wij het materiaal alleen op moeten zetten of alleen afbreken dan is dat mogelijk. Bestel dan het kussen op basis van zelf ophalen en vermeld in de opmerkingen of u het kussen alleen opgezet dan wel alleen afgebroken wilt hebben. U ontvangt dan later een prijsopgaaf voor de transportkosten (helft normale transportkosten) en arbeidskosten (opbouw 1/3, afbreken 2/3 van normale op en afbouwkosten).


Begeleiding

Als u een materialen huurt, dan bent u zelf verantwoordelijk voor begeleiding en toezicht. Bij spring/speelkussens moet dat door een volwassene (18+). Als u dit niet zelf wilt of kunt regelen dan ontzorgen wij u graag. U kunt dan begeleiders bij ons inhuren? Prijzen afhankelijk van locatie, duur, soort begeleiding. Minimaal tarief begeleiding €150,00 (1-3 uur begeleiding door een persoon op locatie , inclusief opbouw en afbouw klein kussen) Voor prijsopgaaf huren inclusief begeleiding neemt u het beste even contact op. Per mail of telefonisch ( telefonisch bij voorkeur di-wo-do)Veiligheid

Spring- en spelkussens brengen kunnen zorgen voor uren plezier, helaas zijn ze ook met enige regelmaat oorzaak van verdriet. Daarom staat veiligheid bij ons hoog in het vaandel! Wij werken alleen met kussen van bekende en betrouwbare merken. Voldoen onze kussens aan de wettelijke eisen (WAS) en zijn alle kussens, die vallen onder WAS voorzien van geldig certificaat afgeven door betreffend Nederlands erkende keuringsinstanties zoals AIB-Vincotte Nederland B.V., TUV , TUV Nederland en het Liftinstituut.

Bovendien onderscheidt SensationAir Breda zich van veel andere verhuurbedrijven op het gebied van onderhoud en inspectie. Na elke verhuring wordt een kussen: opgeblazen, schoon gezogen, en rondom gecontroleerd op mogelijke gebreken en risico’s in bijvoorbeeld de stiksels. Eventuele defecten worden gerepareerd door onze kundige medewerkers en bij grote schades wordt dit gedaan door reparatiediensten van fabrikant, zodat ons product altijd veilig is.

Dat ons kussen veilig wilt niet zeggen, dat er niks kan gebeuren. Wij kunnen niet vaak genoeg zeggen, zorg dat u kussen goed verankerd is ( onderschat windkracht niet, beetje wind en daar gaat je kussen , hopelijk zonder kind erin) , houd toezicht en spreek kinderen op tijd aan op wangedrag (bv op de wand klimmen blijven kinderen leuk vinden, totdat ze op hun hoofd landen aan de verkeerde kant )

 

Extra Productopties

4,13

Excl. BTW

5,00

incl. BTW

U kunt ervoor kiezen ons dit spelmateriaal volledig te laten opbouwen en afbreken. Eventuele hulpmaterialen zoals bv een tafel kunt u zelf verzorgen of bij huren.
Een beoordeling toevoegen