Twister XL

33,06

1 dag 

Excl. BTW

40,00

1 dag

excl. BTW

Twister XL
>
  • Twister XL
  • Twister XL
<

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH
5x5m
Aantal gebruikers
2-10
Breedte Werkruimte
5m
Diepte Werkruimte
5m
Op-/ afbouwadvies
Dit artikel kunt u eenvoudig zelf op en afbouwen
Stroombehoefte
nvt
Transportmaat
2x 0,4x0,4x0,4m (dobbelstenen) , 0,4,x0,4x0,1m (mat)
Overdekt
Nee
Gewicht
10kg
Begeleidingsadvies
Dit artikel kunt u eenvoudig zelf begeleiden

Omschrijving

Lachwekkend voor spelers en kijkers

Twister XL

Zo een beetje iedereen heeft in  zijn jeugd wel eens een keer twister gespeeld. Het spel waarbij je je handen en voeten op gekleurde cirkels moet plaatsen. En om dit te doen moet je je in allerlei vreemde houding wringen zonder om te vallen. Als u Twister XL huurt dan heeft u dit zelfde twistersspel maar dan vele male groter. Hierdoor kunnen er nog meer mensen deelnemen en is de chaos nog wat groter. En hoe groter de chaos hoe groter de lol.  In tegenstelling tot normaal Twister wordt bij deze versie niet aan een rad gedraaid, maar gewerkt met twee grote dobbelstenen.

 

√ Serieus beginnen en eindigen in een grote bende, altijd geslaagd.

√ Geschikt voor binnen en buiten

√ Zowel solo als als team te spelen

 

Zelf bij ons afhalen

U kunt dit artikel zelf bij ons afhalen en inleveren. De meeste spelmaterialen passen in de meeste auto’s , zeker met de achterbank plat.


Laten bezorgen en/of ophalen

Natuurlijk bieden wij ook de service om transport te verzorgen. Dit kunt u selecteren in het winkelmandje: ‘Laten bezorgen/ophalen’.

Standaard wordt er gerekend met bezorgen en ophalen, als u het materiaal alleen bezorgt of alleen opgehaald wilt dan is dat mogelijk maar krijgt u een aparte offerte . Bestel dan het kussen op basis van zelf ophalen en vermeld in de opmerkingen of u het kussen alleen bezorgt dan wel alleen op wilt laten halen. U ontvangt dan later een prijsopgaaf voor alleen de transportkosten (de helft van de transportprijs uitgerekend door systeem bij bezorgen/ophalen).Opzetten of afbreken
Indien u wilt kunnen wij de spelmaterialen ook voor u opbouwen en/of afbreken. Dit is tegen meerprijs en alleen in combinatie met transport.

Standaard wordt er gerekend met opbouwen en afbreken, als wij het materiaal alleen op moeten zetten of alleen afbreken dan is dat mogelijk. Bestel dan het kussen op basis van zelf ophalen en vermeld in de opmerkingen of u het kussen alleen opgezet dan wel alleen afgebroken wilt hebben. U ontvangt dan later een prijsopgaaf voor de transportkosten (helft normale transportkosten) en arbeidskosten (opbouw 1/3, afbreken 2/3 van normale op en afbouwkosten).


Begeleiding

Bij spelmaterialen is toezicht niet verplicht, maar in sommige gevallen toch wel aan te raden. Ook kan het zijn, dat uw op uw evenement helemaal geen zin of tijd heeft om spellen te begeleiden. Als u dit niet zelf wilt of kunt regelen dan ontzorgen wij u graag. U kunt dan begeleiders bij ons inhuren? Prijzen afhankelijk van locatie, duur, soort begeleiding. Minimaal tarief begeleiding €150,00 (1-3 uur begeleiding door een persoon op locatie , inclusief opbouw en afbouw klein kussen) Voor prijsopgaaf huren inclusief begeleiding neemt u het beste even contact op. Per mail of telefonisch ( telefonisch bij voorkeur di-wo-do)Veiligheid

Spelmaterialen kunnen zorgen voor uren plezier, maar bevatten ook vaak kleine onderdelen, let in dat geval altijd op dat kinderen het niet in hun mond/neus gaan steken.

Ook merk je dat focus op de winst/prestatie nog wel eens wil zorgen voor het uit het oog verliezen van anderen die in de buurt staan. ( voorbeeld ballen, die heel hard het doel missen, maar wel het kindje raken net naast dat doel)

Daarom adviseren wij ook hier om toezicht te houden en op tijd kinderen (en sommige volwassenen ook) even aan te spreken en ze op de gevaren (ik noem het liever gevolgen) te wijzen.

 

Extra Productopties

4,13

Excl. BTW

5,00

excl. BTW

U kunt ervoor kiezen ons dit spelmateriaal volledig te laten opbouwen en afbreken. Eventuele hulpmaterialen zoals bv een tafel kunt u zelf verzorgen of bij huren.
Een beoordeling toevoegen